grgly50 írta: ↑2020.12.02. 22:09:11
Barcahun írta: ↑2020.12.02. 21:39:13
Én Trincao-t ma hagynám, nyomja végig a 90 percet. Ha ma se sikerül még egy asszisztot se összehozni, akkor következő meccstől mehet a kispad folyamatosan.
Erről az emberről nekem André Gomez jut eszembe. Az akarat benne is meg volt, de nem illett bele a csapatba.
Szerintem Trincao is felejthető.
Egyáltalán nem gondolom,hogy Trincao megváltja a világot, de szerintem nem olyan rossz,mint ahogy vélekedtek róla. Rendre jól bontja meg a szélt, labdabiztos. Gólokkal, sőt helyzetekkel adós, de a játékot segíti. Igazából, HA van aki lő gólt helyette és adja az utolsó passzt, akkor egyáltalán nem hátrányos a játéka. Nyilván,ha ezeket más nem teszi meg akkor nem elég ez (ugyanígy voltam Messi helyzetével is, az egész csapat dolgozhat azon,hogy ő lőjje a gólokat, csak neki passzoljanak, nincs ezzel gond, amíg nyerjük a trófeákat így, de,ha nem, akkor változtatni kell és nem csak a társain,hanem Messin is)
Gomez ellenben hullagyenge volt, passzolni se tudott, teljesen leblokkolt, abszolút nehezék volt
Dembele idén nagyon úgy néz ki,mint egy focista, lassan megjön az akarásának az eredménye, megérdemli.