Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem igazán hasonlítanám egy Pep-Lucho szituhoz. Előbbi évente hosszabbított, utolsó évében már nagyjából tudni lehetett, hogy már az uccsó szezonja. LE már féltávnál bejelentette, szóval senkit nem ért meglepetésként. Zidane azért nyilatkozgatott, hogy nem akarja Benzemat eladni, jövőre is számol Bale-el stb.csababarca írta:Pepre is ezt mondták a madridisták, aztán azért ledominált azóta egy német meg egy angol bajnokságot.kz86 írta:Csodálkoznék, ha máshol is kipróbálná magát.
franciáknál most ki kéne vágni a kontár dösampot, és akkor Zidane-al mehetne a bugi, a vb címért.
Azok nem mi vagyunk?bali 15 írta:Kihagytam még a BL nyolcaddöntőkben való, Roma, Lyon kaliberű ellenfelek közti rendszeres kiesést...Hogy jön-e, azt nem tudhatjuk, mindenesetre reménykedhetünk, hogy így lesz.![]()
Kihagytam még a BL nyolcaddöntőkben való, Roma, Lyon kaliberű ellenfelek közti rendszeres kiesést...Hogy jön-e, azt nem tudhatjuk, mindenesetre reménykedhetünk, hogy így lesz.![]()
Hogy jön-e, azt nem tudhatjuk, mindenesetre reménykedhetünk, hogy így lesz.bali 15 írta:Most akkor megint jön az éveken át tartó vegetálás, évenkénti edzőkeringő, a régi szép idők utáni nosztalgia, csak most Zizou kapása helyett Bale olloját fogják ezerszer lesni a Youtube-on?
két külön dolog hogy dolgozik e és sikeres lesz, vagy hogy lesz még edző valahol.kristop írta: aztan lehet megcafol, de nem latok erre utalo jeleket.
Ha Pochettino jön, akkor marad (vagy még fokozódik is) a Real-Barca "pofozkodás". Az ő személye megint csak olaj lenne a tűzre a Klasszikusokon.Varatrix írta:A mundo az alábbi névsort írta le:MessiNeymarSuarez írta:Ki lehet az utód?
Mauricio Pochettino, Joachim Löw, Mauro Sarri, Antonio Conte, Arsène Wenger, Guti
Az első jó lehet, de nem tudom mennyire akar menni a Spurs éléről...
Guti reálisan hangzik, de nem ismerem, nem tudom edzett e már bárhol.
Löwbe van még talán egy minimális, aki talán illene is oda.
A többi nem az a stílus.
mondjuk pep azert mas szintu csapatot hozott letre mar itt is. dominalt, sajat filozofiaval, szintu a semmibol a valaha volt egyik legjobb klubcsapatot rakta ossze. zidanenal meg nem ugy latszott meg a harmadik eveben se, hogy tud fejlodni.csababarca írta:Pepre is ezt mondták a madridisták, aztán azért ledominált azóta egy német meg egy angol bajnokságot.
Szerintem a francia válogatottat megnézi majd, és azt se tartom lehetetlennek, hogy 5,10 év múlva visszaüljön még egy triplára :DD Most meg had élvezze a szabadságát elég stresszes lehetett az utóbbi 3 évkz86 írta:Csodálkoznék, ha máshol is kipróbálná magát.
A mundo az alábbi névsort írta le:MessiNeymarSuarez írta:Ki lehet az utód?
Nálam jót, asszem én is elég sok mindent tudok a Barcáról!MessiNeymarSuarez írta:Ez engem eléggé váratlanul ért, de van benne teljesen ráció. Vannak gondok a csapattal, amiket ő már nem akart meglépni(Ronaldo, Benzema szerepe stb), hasonlóan mint Guardiola, aki nem tudta volna kirakni a kezdőből a legendás játékosokat akikkel dolgozott és sikeres volt. Már az idei szezont is a BL mentette meg.Initom írta:Offisöl: Lemondott Zidane.
Jó nagy troll azért a pali, meg kell hagyni, amikor kinevezték nevethettünk hogy gyenge Guardiola-copy a próbálkozás, aztán olyan "rosszul" ment neki hogy mindegyik BL-t zsebre is vágta a csapattal.
Az viszont becsülendő, hogy tudja mikor kell kiszállni, nem részegíti meg a sikeresség, és nem sző valótlan álmokat.
Plusz az is korrekt volt tőle, hogy a bajnokságot istenítette akkor is amikor már esélytelenek voltak a bajnoki trófeára, nem keresett vesztes szövegeket.
Ki lehet az utód?
Ezt nem tudom, most jót jelent vagy rosszat?ultrasur írta:
MNS te jobban otthon vagy Realból, mint sokan nálunk![]()
Ez engem eléggé váratlanul ért, de van benne teljesen ráció. Vannak gondok a csapattal, amiket ő már nem akart meglépni(Ronaldo, Benzema szerepe stb), hasonlóan mint Guardiola, aki nem tudta volna kirakni a kezdőből a legendás játékosokat akikkel dolgozott és sikeres volt. Már az idei szezont is a BL mentette meg.Initom írta:Offisöl: Lemondott Zidane.
Ezt nem tudom, most jót jelent vagy rosszat?ultrasur írta:
MNS te jobban otthon vagy Realból, mint sokan nálunk![]()
Pepre is ezt mondták a madridisták, aztán azért ledominált azóta egy német meg egy angol bajnokságot.kz86 írta:Csodálkoznék, ha máshol is kipróbálná magát.