Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vagyok sérült, csak lemondtam, még 2 batrátommal együtt, mer' fáradtak vagyunk!Badi írta:A kommentátor azt mondta, hogy Xavi sérülés miatt hiányzik.
Bár mondott jó néhány hülyeséget, remélem ez is az.
Maximálisan 1etértek.rhynn írta:Bár nagyra értékelem a Katalónia meccset, tegyük hozzá gyorsan, hogy az Ajax elleni főleg, de ez is egy nagy vicc. Csak fáradnak az amúgy is túlterhelt játékosok (főleg Puyol és Dámia, Iniestának úgyis mind1), meg benne van a sérülés veszélye is.ronaldo írta:A Barcábol 6 játékos szerepel:
Valdés, Xavi, Puyol, Oleguer, Iniesta és Damià
Bár nagyra értékelem a Katalónia meccset, tegyük hozzá gyorsan, hogy az Ajax elleni főleg, de ez is egy nagy vicc. Csak fáradnak az amúgy is túlterhelt játékosok (főleg Puyol és Dámia, Iniestának úgyis mind1), meg benne van a sérülés veszélye is.ronaldo írta:A Barcábol 6 játékos szerepel:
Valdés, Xavi, Puyol, Oleguer, Iniesta és Damià
Ki vitázik???Melkor írta:Ha befejeztétek a vitát, akkor akár a mecccről is írhatnánk![]()
![]()
Kik lesznek ott a Barcából?
Jó, csak nem jutott más eszembe.redlions írta:Nem szándékozom, de az "Egyéb" rosszul hangzott...Enrique írta:Nekem mind1....redlions írta:Bocs, hogy belenyúltam!De szerintem ez a topic cím jobb.
De ne sűrűn...
Nem szándékozom, de az "Egyéb" rosszul hangzott...Enrique írta:Nekem mind1....redlions írta:Bocs, hogy belenyúltam!De szerintem ez a topic cím jobb.
De ne sűrűn...
meg a katalán válogatott nem egyenlő a Barcával, 5 Barca játékos lessz.Enrique írta:Nah ezért azért hoztam létre, mert ma úgyis lesz a Katalónia - Argentína barátságos meccs. 21:30 Eurosport ÉLŐ!!