Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
albicelesteX írta:szevasztok!tegnap nagyon tetszett a játék!!!egy valamit áruljatok el!messi sérülése milyen komoly?Nem lehet ott a classicón?
bocs ha figyelmetlen voltam mert már írtátok!
Nekem az jutott eszembe, h Franky még Guily idejében gyakran hozta be arra a posztra Init csereként, és egész jól eljétszott ott is, ahogy minden más poszton isFCB_gábor írta:Én kezdőbe raknám.Grege írta:Sztm tuti nem kezd, és nem is szabadna egy ilyen meccsen.
Azon az oldalt senki sem tud -Messin kívül- jobb teljestménnyel előrukkolni.
Talán még Eto'o megoldhatná, de rá középen nagyobb szükség van.
Én kezdőbe raknám.Grege írta:Sztm tuti nem kezd, és nem is szabadna egy ilyen meccsen.
Sztm tuti nem kezd, és nem is szabadna egy ilyen meccsen. Egy ilyen fiatal játékoson még túl nagy lenne a nyomás, Iniesta is az elején azt érte el, h "a legjobb cserejátékosunk" lett, aztán tovább fejlődött, és most már kezdő. Sztm ez a módja egy fiatal beépítésének, ne dobjuk "rögtön" legeslegmélyebb vízbe.FCB_gábor írta:Messi is szokott orditó helyzeteket kihagyni.Oleguer írta:Azért Dos még igencsak gyenge lenne, olyan helyzeteket hagyott ki hogy csak néztem
Gio nem rossz játékos és ha kezdeni fog a real ellen, be is fogja bizonyítani. Még sokat nem játszhatott az idényben és ahogy Bojan és Gudi, úgy ő is idővel belefog lendülni.
Messi is szokott orditó helyzeteket kihagyni.Oleguer írta:Azért Dos még igencsak gyenge lenne, olyan helyzeteket hagyott ki hogy csak néztem
Pontosan, ezen a meccsen azon agyaltam, h egy olyan csapat, amelyiknek ilyen cseresora van (Deco, Ronnie, Bojan) nem panaszkodhat a támadópotenciáljára.Zozzy 5 írta:És Te azt nézted, hogy kik ülnek mögötte a kispadon?tudomka958 írta: az a két gólpassz etonak meg csak úgy jött az égből...
vagy nem nézted a meccset?
Remek alkalom bebizonyítani, hogy nem rá épül a gárda. Suszti úgyis csak rá készült, legalábbis most törheti a fejét. Olyanra pedig azért már volt példa, hogy komolyabb védők egyesített erőkkel levették a pályáról...
Úgyhogy hajrá!
teljesen igazad van,ilyenen ne vesszünk össze.Örüljünk hogy minket barcásoknak teremtett az ÉG.És tényleg nem kéne lesüllyednem erre a szintre.Kösz hogy figyelmeztettél!Boixos írta:okés, ezen nem fogunk összeveszni, de írtad azt is, h "ennyit róluk".messi7719 írta:Azért írtam hogy "örülhet az a realos".Jó biztos vannak köztük normálisak is.Valahol az orosz sztyeppén.![]()
mindegy, a lényeg az, h a túlnyomó többség nem gyökér ott, ugyanolyan gyerekek, mint itt bármelyikünk, csak rossz csapatnak szurkolnak.
egy-két p.öcs meg becsúszhat bárhol, de egyáltalán nem ezek dominálnak.
Ronaldinhora is ezt mondtuk 1-2 éve.messi7719 írta:Szerintem őt nem lehet pótolni.
Azért Dos még igencsak gyenge lenne, olyan helyzeteket hagyott ki hogy csak néztemZozzy 5 írta:És Te azt nézted, hogy kik ülnek mögötte a kispadon?tudomka958 írta: az a két gólpassz etonak meg csak úgy jött az égből...
Remek alkalom bebizonyítani, hogy nem rá épül a gárda.
Hajrá!
okés, ezen nem fogunk összeveszni, de írtad azt is, h "ennyit róluk".messi7719 írta:Azért írtam hogy "örülhet az a realos".Jó biztos vannak köztük normálisak is.Valahol az orosz sztyeppén.
És Te azt nézted, hogy kik ülnek mögötte a kispadon?tudomka958 írta: az a két gólpassz etonak meg csak úgy jött az égből...