Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor mi lenne az Arsenallal,(Ramsey, Walcott), Liverpoollal(Gerrard,Carragher,2-3 tartalekos), Interrel(Balotelli, Materazzi) stb... Nem hiszem h megvalosulna.... De mindenesetre a verseny addig tarthato fenn mig egyformak az eroviszonyok. Nem ugy h olajmilliardosok veszik meg a klubokat,,,Roniee21 írta:Ha minden klubcsapatban,csak az "ottani" nemzetiségű játékosok játszanának,akkor egy Botafogo vagy Santos 10-et rúgna egy Liverpoolnak.![]()
Ugyan ez lenne Argentin csapatnál is.
Remélem soha nem lesz ilyen hulye szabályJó ez úgy ahogy van.
Véleményem szerint nem érdemlik meg a bajnoki címet!manuel írta:Ja és a Real tegnapi produkciójáról pedig annyit hogy szerintem egyvicc amit müveltek tegnap.Kérdezem én az ilyen megérdemli a bajnoki cimet?????
Már akkor is vége lenne ha bevezetnék a 6 +5ős szabályt. Angol csapatot elvétve látnánk Bl-ben az elkövetkező 10 évben.Krojf írta:Angol uralom...Aprieto írta:Ez az angoluralom nagyon csúnya.
És mennyire fontos a mai futballban az erő, a gyorsaság a technikai tudáson felül... azt ez az angol egyeduralom mutatja tökéletesen.
Hogy ez jó-e.... szerintem nem. Fejlődni kell a spanyol csapatoknak sokat, munkabírásban elsősorban.
Akkor kíváncsi lennék, hogy lenne-e angol uralom, ha egyszercsak
vegytiszta nemzeti bajnokságok lennének?
Mindenki hazamenne a saját hazája bajnokságába, aztán vége
lenne a globális focinak, ami most van!
Akkor tényleg kiderülne, hogy melyik bajnokság mennyire erős...
K.
Angol uralom...Aprieto írta:Ez az angoluralom nagyon csúnya.
És mennyire fontos a mai futballban az erő, a gyorsaság a technikai tudáson felül... azt ez az angol egyeduralom mutatja tökéletesen.
Hogy ez jó-e.... szerintem nem. Fejlődni kell a spanyol csapatoknak sokat, munkabírásban elsősorban.
Engem nem zavar, a lényeg,h a BARCA is tudjon szép,és eredményes focit nyomni, jelenleg tudunk, szóval felőlem 3 angol is lehet a 4ben megint mellettünk. Nekem édes mind1,h egy pool játszik így ahogy ma tette,vagy egy villarreal teszi azt. mert a mai teljesítményük szép is volt,eredményes is. nem igen lehetett rá fogni,h hú szhar angol foci.Aprieto írta:Ez az angoluralom nagyon csúnya.
Hát én Mourinhot messze nem tartom akkora edzőnek mint itt egy páran...gekkodan írta:
Nem tudom kinek a javára, ez megint szép vita volna. Ettől még mind3 bajnokság kérdés nélküli topliga és bizonyos kategóriákban a legjobb. Így ráhúzni nem lehet egy lepedőt a dologra.
Amit te elfelejtesz: Mourinho csapatai imádnak teher alatt játszani, nagyon tudják a taktikai utasítás betartását és José ismeri jól az ilyen helyzeteket. Ibrahimovicsnak igenis elég 1 helyzet, hogy háttal is gólt lőjjön. Baloteli detto. Benne van az X a meccsben, nem véletlen, hogy az oddsok is tükrözik, abszolút 3 esély. Manapság egy kieséses rendszerben a hazai 0-0 korántsem jelenti a kiesést. Bármi benne van a meccsben.
José már a Portoval is megcsinálta 1x. És ha már hasonlítgatunk: az sem volt egy kategória keretében a mai Interrel.
Nem tudom kinek a javára, ez megint szép vita volna. Ettől még mind3 bajnokság kérdés nélküli topliga és bizonyos kategóriákban a legjobb. Így ráhúzni nem lehet egy lepedőt a dologra.gergo9 írta:Jah csak ahoz labdához kell érnie nem úgy mint a milánóban. Ha meg a MU szerez vezetést akkor simán lehet egy akkora K.O. mint amit ma vagyis tegnap a madridé. De simán van akkora potenciál a MU-ban hogy akár fordíthat is otthon. Dimenziók vannak a Serie A,PD és a PL között.Rivaldo11 írta:Ezen a szinten aki nem talál be idegenben, nehéz helyzetbe kerülhet. Vártam a Juve kiesését, és a Romára sem tennék holnap sokat...
A MU meg szintén bajban lehet, ha mondjuk Ibra vezetést szerez az Internek.
Jah csak ahoz labdához kell érnie nem úgy mint a milánóban. Ha meg a MU szerez vezetést akkor simán lehet egy akkora K.O. mint amit ma vagyis tegnap a madridé. De simán van akkora potenciál a MU-ban hogy akár fordíthat is otthon. Dimenziók vannak a Serie A,PD és a PL között.Rivaldo11 írta:Ezen a szinten aki nem talál be idegenben, nehéz helyzetbe kerülhet. Vártam a Juve kiesését, és a Romára sem tennék holnap sokat...
A MU meg szintén bajban lehet, ha mondjuk Ibra vezetést szerez az Internek.
Igazad van, még bármi megtörténhet. Helyesebb lett volna, ha azt írom, hogy nem örülnék, ha ismét 4 angol csapat lenne a 8 között.IvánC írta:Az MU és az Arsenal sem jutott még tovább. Murinnyó meg bármikor kitalál valami ökörséget, amivel bármikor bárkit megszivat.hogy ismét 4 angol csapat lesz a 8 közöt
Elnézve a mostani formáját a Kun - Forlan duónak még bármi lehet sztem.Én elmegyek holnap mixelni és vendégre teszekgekkodan írta:Porto-AtMa?![]()
Ötlet?
Atm siker(1-2)gekkodan írta:Porto-AtMa?![]()
Ötlet?