Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.23. 14:54:13

Az elmúlt meccseken a támadó-szekciónkat gyakorlatilag Bojan és Eto'o vitte a hátán. Henry és gio egyértelműen a közelébe nem ért kettejüknek.

Úgyhogy nem hiszem, hogy Eto'o-n múlna, az egész szezonban nincs rá panasz, ahogy az Afrika Kupán is volt, hogy 3 ember helyett játszott.

Bízom benne, rajta nem megy majd el!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.23. 14:51:10

Fernando írta:Meglátjuk ma a pályán is pezseg e vagy csak magyaráz :wink:
Hát szerintem rajta semmi nem fog múlni akarás ügyileg...Az is hozzátartozik, hogy ha a többiek nem úgy fognak hozzáállni ahogy kell (amit kétlek), vagy taktikailag alulmaradunk akkor Ő kevés lesz ott egyedül rohangászni két belső védő között...
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.23. 07:17:30

Meglátjuk ma a pályán is pezseg e vagy csak magyaráz :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Deus
Boixos Nois

2008.04.22. 23:41:21

Badi írta:Na ez már az igazi Samu volt, az ilyen stílusa miatt is bírom ennyire

dettó! pezseg a vére mindig! :)
KépKép
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2008.04.22. 20:48:04

Na ez már az igazi Samu volt, az ilyen stílusa miatt is bírom ennyire

mrmonster
Entrenador del Barça

2008.04.22. 19:23:35

aronba írta:na ja Raul meg 5(lassan6) bajnoki cím s 3 BL után hajt úgy mint ha semmi je sem lenne. pedig ő Atleticos ifjonc volt, tehát csak félig Reálos nevelés, Azért az sem semmi egy félig zsoldostól, s ráadásul ő tudja tartani a szájacskáját.
Igazad van, Raul mindig hajtott a Real-ért, az már más kérdés, hogy évek óta ez a szezonja a legjobb. Előtte 3 évig olyan gyenge volt mint a harmat :o Persze ez csak szurka-piszka volt.
Ami tény: ha Eto'o-ra igaz, hogy többet köszönhet ő a klubjának mint fordítva, akkor ez nagyjából a világ összes játékosára igaz, ha egyfajta szemszögből nézzük. Ha viszont az általános megvilágításból nézzük, akkor azt mondjuk, hogy az egészséges Eto'o mindig tolta a szekeret, méghozzá előre. Pl. a legutóbbi Espanyol elleni meccs - hát van ilyen mindenkinél, de nem ez a tendencia! Szerencsére a Madridnál nem vették észre a tehetségét.
Eto'o kijelentésével semmi gond nem volt, forrófejű a fiú. Ezt meg is magyarázta a legújabb nyilatkozatában. Néhányan felfújják itt a dolgot.
Előre a TITOlusokért!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.22. 18:35:44

Drigo írta:Szerintem meg Eto'o csak magának köszönheti azt, amit elért. Ha a Madridon múlt volna most valahol a másodosztályban tolná. De ő megmutatta a Mallorcában, hogy nem egy kutyaütő. Nem véletlen igazolta le a vezetőségünk. És ő pedig nem véletlen rugott 26 meg 24 gólt, amikor nem volt sérült...Eto'o a Barçától kapott egy lehetőséget, amit a Mallorcán nyújtott teljesítményével érdemelt ki. De ami fontosabb ért ezzel a lehetőséggel.

Most azért vagyunk valahol, de nélküle még itt sem lennénk. Ronaldinho ide Messi oda, azért mégiscsak ő volt a gólfelelős akkor is, amikor csúcson voltunk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy neki köszönhetünk mindent, de nem is csak a két "csillagunknak".
Dani!
Teljesen igazad van. Samut többek között azért szeretem, becsülöm, mert nem kétszínűsködik, nem kertel. Igazat beszél, egyenes ember. Emelett igazi gólövő, a kapu előtt életveszélyes. Nagy értéke ő a csapatnak. Nélküle nem jutottunk volna oda, ahova. Elengedhetetlen láncszeme volt a csapatnak az elmúlt 4 évben, és még lesz is - remélem - sokáig.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.04.22. 18:19:47

Szerintem meg Eto'o csak magának köszönheti azt, amit elért. Ha a Madridon múlt volna most valahol a másodosztályban tolná. De ő megmutatta a Mallorcában, hogy nem egy kutyaütő. Nem véletlen igazolta le a vezetőségünk. És ő pedig nem véletlen rugott 26 meg 24 gólt, amikor nem volt sérült...Eto'o a Barçától kapott egy lehetőséget, amit a Mallorcán nyújtott teljesítményével érdemelt ki. De ami fontosabb ért ezzel a lehetőséggel.

Most azért vagyunk valahol, de nélküle még itt sem lennénk. Ronaldinho ide Messi oda, azért mégiscsak ő volt a gólfelelős akkor is, amikor csúcson voltunk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy neki köszönhetünk mindent, de nem is csak a két "csillagunknak".
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
socio66

2008.04.22. 18:15:18

aronba írta: Azért nehogy mártírt csinálj már Etóból. Jelenleg vele sem megy sokra a Barca. Másrészt a mondandódat megfordítanám a barca nélkül eto nem tartana sehol sem. Sokkal többet köszönhet a klubnak, mint a klub őneki.
Hát ez is igaz,csak sajnos most olyan helyzetben vagyunk,hogy meg kell becsülnünk azokat a játékosokat akik tehetségük mellet valamit le is tesznek valamit az asztalra!
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.22. 18:03:29

Drigo írta:Ez meg az Eto'o topic...Szerintem itt nem sokakat hat meg Raul hazafiassága.

Amíg Eto'o azt csinálja a pályán, mint amit Tőle megszoktunk, akkor addig azt mond, amit akar a részemről, mert ő a pályán tesz is valamit, nem csak a szája nagy.

Egyébként miért baj az, hogy azért a lóvéért, amit felmarkol valamit szeretne is adni a Klubjának? Megtehetné, hogy a millióit elveri esténként, aztán ha nincs kedve edzeni, akkor sérültet jelent...

Bármit is mond Eto'o nélküle sehol nem lennénk.
Azért nehogy mártírt csinálj már Etóból. Jelenleg vele sem megy sokra a Barca. Másrészt a mondandódat megfordítanám a barca nélkül eto nem tartana sehol sem. Sokkal többet köszönhet a klubnak, mint a klub őneki.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.04.22. 17:58:51

Ez meg az Eto'o topic...Szerintem itt nem sokakat hat meg Raul hazafiassága.

Amíg Eto'o azt csinálja a pályán, mint amit Tőle megszoktunk, akkor addig azt mond, amit akar a részemről, mert ő a pályán tesz is valamit, nem csak a szája nagy.

Egyébként miért baj az, hogy azért a lóvéért, amit felmarkol valamit szeretne is adni a Klubjának? Megtehetné, hogy a millióit elveri esténként, aztán ha nincs kedve edzeni, akkor sérültet jelent...

Bármit is mond Eto'o nélküle sehol nem lennénk.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.22. 17:52:57

na ja Raul meg 5(lassan6) bajnoki cím s 3 BL után hajt úgy mint ha semmi je sem lenne. pedig ő Atleticos ifjonc volt, tehát csak félig Reálos nevelés, Azért az sem semmi egy félig zsoldostól, s ráadásul ő tudja tartani a szájacskáját.
socio66

2008.04.22. 17:44:31

Eto'o mindig is megmondta a véleményét,most is ezt tette! Én nem hibáztatom,mert sajnos neki van igaza! A csapat nagyrésze zsoldos és a fontos meccseken sem dobban meg a Barca-szív a játékosok többségében! viszont Eto'o 2 bajnoki és 1 Bl győzelem után is ugyanugy hajt,küzd mint amikor még trófea nélkül volt!

egyébként szinte biztos vagyok benne hogy nem fog elmenni! :wink:

Használd a SZERKESZT gombot.Drigo
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.22. 14:11:53

Ronaldinho&Barca írta:Eto'o számomra egy tökéletes, igazi Barca játékos. Igaz ami a szívén az a száján, de akkor is igaz és korrekt. És mindig őszinte. Ahányszor kimegy a pályára, küzd a végtelenségig, sose adja fel. Ez a nyilatkozata is nagyon korrekt, egyet is értek vele, remélem jövőre rendeződik ez a Barca, mert ha ő elmenne, nah akkor lenne egy kis gondunk...
Nagyon gólerős játékosunk és ő az aki szívvel tud focizni. Hihetetlen az az akarat ami van benne. Egyszerüen tökéletes.
Az a baj hogy ezek mind igazak :D ezért sem kedvelem mert a Barcában játszik pedig iszonyat nagy játékos, ÓRIÁSI HIBA volt anno elengedni...bár azis lehet ha megtartjuk nem fut be ekkora karriert, Raúl Morientes mögött nem nagyon fért volna el csak csereként kb
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.04.22. 14:08:50

Eto'o számomra egy tökéletes, igazi Barca játékos. Igaz ami a szívén az a száján, de akkor is igaz és korrekt. És mindig őszinte. Ahányszor kimegy a pályára, küzd a végtelenségig, sose adja fel. Ez a nyilatkozata is nagyon korrekt, egyet is értek vele, remélem jövőre rendeződik ez a Barca, mert ha ő elmenne, nah akkor lenne egy kis gondunk...
Nagyon gólerős játékosunk és ő az aki szívvel tud focizni. Hihetetlen az az akarat ami van benne. Egyszerüen tökéletes.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.22. 14:06:25

ozsimiki írta:Eto'o kijelentésével az egyetlen probléma,az,h mikor tette azt. Szezon végén semmi gondom nem lenne vele,akkor azt is eltudnám képzelni,h csak azért nyilatkozza,h mindenki térjen észhez,és közben el sem akarna menni..
Ez az egyik, de én valahogy furcsáltam tőle ezt az egészet, én csalódtam benne :lol: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.22. 13:59:10

Eto'o kijelentésével az egyetlen probléma,az,h mikor tette azt. Szezon végén semmi gondom nem lenne vele,akkor azt is eltudnám képzelni,h csak azért nyilatkozza,h mindenki térjen észhez,és közben el sem akarna menni..
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.22. 12:59:36

fir3bird írta:Az lehet hogy naiv vagyok, de érdekes, Puyol aki már ős Barcás 1x sem tett ilyen kijelentést, vagy még sorolhatnám azt a pár játékost...de mindegy
Eto'o nem itt nevelkedett. Címeket akar. Puyol már ős Barcás? :lol: Sose játszott máshol

Amúgy nemtudom mit sírtok... Eto'o jövő nyárról beszélt. Addig 1000szer nyilatkozhat mást.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikorka Kálmán
Barça B

2008.04.22. 10:39:54

Őszintén szólva, én is unnám már a helyében, hogy minden évben megrúgja a 0,7-0,8 gól/meccs átlagát, és ennek ellenére 2 éve lófütyit sem érünk vele. Deco fényévente rúg gólt, Xavi - az ideit kivéve szintén - Iniesta sem ebben a legerősebb, Messi iszonyatos sokat sérült, Titi fejben még a Trafalgar téren van, Ronaldinho tavaly sem volt a csúcson, de azért termelt eleget. Smárit, meg Santit meg sem említem. :oops:
Úgyhogy szerintem ezt ébresztőnek szánta.
Mi ideget megettem má'... Nehogymá' megmondja valakinek valaki, hogy valami!
robben
Jugador del Barça

2008.04.22. 10:04:00

Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.22. 09:09:15

egyetértek Áronbával.
bakker, én nagyon csípem a samut, a kedvenc versemet is olyan szépen mondta a múltkor, ráadásul még azt sem lehet rá mondani, h lelazsálná a meccseket, de azért milyen stílus az, h ilyen ultimátumokat tesz???
álljon már meg a menet! meg lehetne fogalmazni ezeket a dolgokat kissé szerényebben is, bár akkor nem a samu lenne, ha nem így mondta volna...
PUYOL-XAVI-INIESTA
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.22. 07:13:02

Na jó itt holnap reggelig sem győzzük meg a másikat az egyik fél így itéli meg a másik másként. Puyol és más saját nevelésűek sem tettek örök hűséget hogy a Barcában maradnak. Mégis maradtak. Persze ha ő elmenne sokkal nagyobb lenne a fölháborodás...
Etoval szemben nem egy idegenlégiós volt a foci történelmében, akik felismerték, hogy sokkal többet kösznhetnek a befogadó klubnak, mint a klub nekik, s ezért baj idején is maradtak.
Persze elsősorban nem is az a baj hogy el akarna menni, hanem ahogy nyilatkozik egy fontos párharc előtt. Gondolom azt legalább mindenki elismeri hogy ilyesmit nem most kellett volna mondania.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.04.22. 00:56:18

Ha menni akar hagy menjen.Nem vagyok híve, az ilyen nyilatkozatoknak, h aztán nyráon 1/3-dal nőjön fizetése.Drogba is ezt mondta, h ha bármikot távozik José megy ő is.Nah kíváncsi leszek mi lesz nyáron.

Ha Samuel meg úgy érzi, h nincs neki itt kihívás menjen angliába.Nincs pótolhatatlan játékos.Jó tudom hajt és jók a mutatói, de egy jó taktikával és jól összerakott sokkal többre képes, mint 1! gólerős játékos.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.22. 00:45:51

aronba írta:
mindorokke_barca írta:orulok barca99 h elmagyaraztad nekik h mi a szitu...kezdtem azt gondolni h nem voltam vilagos h mire gondolok... de te megertetted.. igy latom megsem velem volt a baj... rohadtul nem mind1 h vkit kinevel egy csapat v utolag vesz meg...
Dehogy nem mindegy mindenkinek egy karrierje van, mindenkinek joga van a boldogságra egyenlőségre sikeres karrierre.
Másrészt a klubhű játékosokat mindig s mindenütt megbcsülték, még a riválisoknál is.
számomra nem magyarázott meg semmit.
Ez kb olyan mint a divatszurkolás, ha 3 évig nem nyerne a Barca semmit átmennél a MU-nak szurkolni mert nekik nagyon megy.
de szerintem eto'o-t hűtlennek tartani azért, mert talán lelépne 3 sikertelen év után, az egyszerűen hülyeség.
egyébként sem lesz mégegy sikertelen év, a nyakamat rá.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.22. 00:44:47

aronba írta:Szerintem Eto karrierje már akkor is szép lesz ha innentől kezdve nem nyerne semmit
hát az ő képességeivel 2 bajnoki, és egy BL címmel zárni egy pályafutást szerintem a minimum.. meg ezt nem te döntöd el. hogy várhatja el egy barca-szurkoló, hogy egy játékos kizárólag az ő kedvéért rondítsa a karrierjét? mert itt nem arról van szó, hogy eto'o rögtön lelép, hanem arról, hogy ESETLEG 3 (!) sikertelen év után lép le. ez több, mint tisztességes. és igenis erkölcsös. ő egy idegenlégiós, nem fogadott örök hűséget. ehhez képest igenis hűséges.

Csak azt idézd, amire válaszolsz!
E.
Lezárt