Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem rajta semmi nem fog múlni akarás ügyileg...Az is hozzátartozik, hogy ha a többiek nem úgy fognak hozzáállni ahogy kell (amit kétlek), vagy taktikailag alulmaradunk akkor Ő kevés lesz ott egyedül rohangászni két belső védő között...Fernando írta:Meglátjuk ma a pályán is pezseg e vagy csak magyaráz
Igazad van, Raul mindig hajtott a Real-ért, az már más kérdés, hogy évek óta ez a szezonja a legjobb. Előtte 3 évig olyan gyenge volt mint a harmataronba írta:na ja Raul meg 5(lassan6) bajnoki cím s 3 BL után hajt úgy mint ha semmi je sem lenne. pedig ő Atleticos ifjonc volt, tehát csak félig Reálos nevelés, Azért az sem semmi egy félig zsoldostól, s ráadásul ő tudja tartani a szájacskáját.
Dani!Drigo írta:Szerintem meg Eto'o csak magának köszönheti azt, amit elért. Ha a Madridon múlt volna most valahol a másodosztályban tolná. De ő megmutatta a Mallorcában, hogy nem egy kutyaütő. Nem véletlen igazolta le a vezetőségünk. És ő pedig nem véletlen rugott 26 meg 24 gólt, amikor nem volt sérült...Eto'o a Barçától kapott egy lehetőséget, amit a Mallorcán nyújtott teljesítményével érdemelt ki. De ami fontosabb ért ezzel a lehetőséggel.
Most azért vagyunk valahol, de nélküle még itt sem lennénk. Ronaldinho ide Messi oda, azért mégiscsak ő volt a gólfelelős akkor is, amikor csúcson voltunk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy neki köszönhetünk mindent, de nem is csak a két "csillagunknak".
Hát ez is igaz,csak sajnos most olyan helyzetben vagyunk,hogy meg kell becsülnünk azokat a játékosokat akik tehetségük mellet valamit le is tesznek valamit az asztalra!aronba írta: Azért nehogy mártírt csinálj már Etóból. Jelenleg vele sem megy sokra a Barca. Másrészt a mondandódat megfordítanám a barca nélkül eto nem tartana sehol sem. Sokkal többet köszönhet a klubnak, mint a klub őneki.
Azért nehogy mártírt csinálj már Etóból. Jelenleg vele sem megy sokra a Barca. Másrészt a mondandódat megfordítanám a barca nélkül eto nem tartana sehol sem. Sokkal többet köszönhet a klubnak, mint a klub őneki.Drigo írta:Ez meg az Eto'o topic...Szerintem itt nem sokakat hat meg Raul hazafiassága.
Amíg Eto'o azt csinálja a pályán, mint amit Tőle megszoktunk, akkor addig azt mond, amit akar a részemről, mert ő a pályán tesz is valamit, nem csak a szája nagy.
Egyébként miért baj az, hogy azért a lóvéért, amit felmarkol valamit szeretne is adni a Klubjának? Megtehetné, hogy a millióit elveri esténként, aztán ha nincs kedve edzeni, akkor sérültet jelent...
Bármit is mond Eto'o nélküle sehol nem lennénk.
Az a baj hogy ezek mind igazakRonaldinho&Barca írta:Eto'o számomra egy tökéletes, igazi Barca játékos. Igaz ami a szívén az a száján, de akkor is igaz és korrekt. És mindig őszinte. Ahányszor kimegy a pályára, küzd a végtelenségig, sose adja fel. Ez a nyilatkozata is nagyon korrekt, egyet is értek vele, remélem jövőre rendeződik ez a Barca, mert ha ő elmenne, nah akkor lenne egy kis gondunk...
Nagyon gólerős játékosunk és ő az aki szívvel tud focizni. Hihetetlen az az akarat ami van benne. Egyszerüen tökéletes.
Ez az egyik, de én valahogy furcsáltam tőle ezt az egészet, én csalódtam benneozsimiki írta:Eto'o kijelentésével az egyetlen probléma,az,h mikor tette azt. Szezon végén semmi gondom nem lenne vele,akkor azt is eltudnám képzelni,h csak azért nyilatkozza,h mindenki térjen észhez,és közben el sem akarna menni..
Eto'o nem itt nevelkedett. Címeket akar. Puyol már ős Barcás?fir3bird írta:Az lehet hogy naiv vagyok, de érdekes, Puyol aki már ős Barcás 1x sem tett ilyen kijelentést, vagy még sorolhatnám azt a pár játékost...de mindegy
de szerintem eto'o-t hűtlennek tartani azért, mert talán lelépne 3 sikertelen év után, az egyszerűen hülyeség.aronba írta:Dehogy nem mindegy mindenkinek egy karrierje van, mindenkinek joga van a boldogságra egyenlőségre sikeres karrierre.mindorokke_barca írta:orulok barca99 h elmagyaraztad nekik h mi a szitu...kezdtem azt gondolni h nem voltam vilagos h mire gondolok... de te megertetted.. igy latom megsem velem volt a baj... rohadtul nem mind1 h vkit kinevel egy csapat v utolag vesz meg...
Másrészt a klubhű játékosokat mindig s mindenütt megbcsülték, még a riválisoknál is.
számomra nem magyarázott meg semmit.
Ez kb olyan mint a divatszurkolás, ha 3 évig nem nyerne a Barca semmit átmennél a MU-nak szurkolni mert nekik nagyon megy.
hát az ő képességeivel 2 bajnoki, és egy BL címmel zárni egy pályafutást szerintem a minimum.. meg ezt nem te döntöd el. hogy várhatja el egy barca-szurkoló, hogy egy játékos kizárólag az ő kedvéért rondítsa a karrierjét? mert itt nem arról van szó, hogy eto'o rögtön lelép, hanem arról, hogy ESETLEG 3 (!) sikertelen év után lép le. ez több, mint tisztességes. és igenis erkölcsös. ő egy idegenlégiós, nem fogadott örök hűséget. ehhez képest igenis hűséges.aronba írta:Szerintem Eto karrierje már akkor is szép lesz ha innentől kezdve nem nyerne semmit