Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a kulcsszó, hogy syl, és gio már tudnak együtt játszani a szélen Ronaldinhoval, és ezt meg kéne tanulni zambrottának is, és az nem kevés idő, sztemSubinho írta:sztem sylvinho nagyon jól tolta idén. gyors, technikás és remekül megértették egymást ronaldinhoval!!! gion már inkább látom, hogy már nem megy annyit előre, mint régen... de lehet, h reikard ezt várja el tőle. többet védekezik, mint sylvinho, sztem ezért került többet a csapatba ő. zambrotta jó gyerek, de ő többet van elől, mint hátul... én nem venném meg súlyos milliókért!!! persze ha a juve megy a B-be akkor idehoznám, de kinek a helyére??? kit küldenétek el???sas21 írta:Van 2 balhátvéd, de egyikük sem olyan klasszis mint Zambrotta! Meg mondjuk már mind2en 30 fölött vannak, Z meg csak 27!Subinho írta:jó ez a felállás, de a baj az, hogy gallas milánóba megy...
zambrottát akarjátok többen is, de van nekünk 2 balhátvédünk!!!
ez a makaay dolog meg... jó játékos ő is, de mostanában nincs a topon!!! miért épp most vennénk meg, amikor 2-3 éve nem tettük??? crespo viszont pont olyan, mint henke volt!!! rutinos, klasszis, magas, jól fejel, technikás, gólérzékeny és tapasztalt!!! ez kell nekünk!!! tavaly a milanban nagyon jól tolta!!!
sztem is sokkal jobb Iniesta, ugyhogy bommel már nem fér be kezdőbe, és nem is első csere. plussz ha elmenne, akkor jó pénzt kaphatnánk érte.antiimperialista írta:Szerintem Iniesta már jobb van Bommelnél, a Bayernnek meg szüksége lenne a hollandra, ezért nem bánnám, ha oda menne.
Nem nagyon szokott ő hibázni, csak nem olyan látványos játékos ő, mint akiket te említettél. Egyébként az idény második felében már elég sokat kezdett Deco mellett.doki írta:Naggyából!Különben Ronaldinho,Eto'o,Messi,Deco mellett az is gyengének tűnhet aki nem játszik kitűnően,és többször hibázik,mint az említettek.Lujo írta:Ebben teljesen igazad van. Végülis ha valaki egész jól játszott és maradni akar, akkor maradjon, mert az megboríthatja a többieket is. Eree gondolsz tán?doki írta:Hozzáteszem Van Bommel nem akar menni,és nem is adják el!
Naggyából!Különben Ronaldinho,Eto'o,Messi,Deco mellett az is gyengének tűnhet aki nem játszik kitűnően,és többször hibázik,mint az említettek.Lujo írta:Ebben teljesen igazad van. Végülis ha valaki egész jól játszott és maradni akar, akkor maradjon, mert az megboríthatja a többieket is. Eree gondolsz tán?doki írta:Hozzáteszem Van Bommel nem akar menni,és nem is adják el!
Ebben teljesen igazad van. Végülis ha valaki egész jól játszott és maradni akar, akkor maradjon, mert az megboríthatja a többieket is. Eree gondolsz tán?doki írta:Hozzáteszem Van Bommel nem akar menni,és nem is adják el!
Lehet fomába lendül van Bommel, semmi sincs kizárva, de én szívem szerint már csinálnám a helyet Iniestának, viszont Makaay-al kapcsolatban szerintem a kulcsszó a Depor. Hisz a Bayern ugye nem a spanyol bajnokságban játszik.doki írta:Persze jobban örűlnék neki,mint a Forlan-nak,csak(a Deportivo óta) az utóbbi időben nem győzött meg a játéka.Van Bommel meg az egyik kedvencem(sokatokkal ellentétben),és jövőre formába lendül!
sztem sylvinho nagyon jól tolta idén. gyors, technikás és remekül megértették egymást ronaldinhoval!!! gion már inkább látom, hogy már nem megy annyit előre, mint régen... de lehet, h reikard ezt várja el tőle. többet védekezik, mint sylvinho, sztem ezért került többet a csapatba ő. zambrotta jó gyerek, de ő többet van elől, mint hátul... én nem venném meg súlyos milliókért!!! persze ha a juve megy a B-be akkor idehoznám, de kinek a helyére??? kit küldenétek el???sas21 írta:Van 2 balhátvéd, de egyikük sem olyan klasszis mint Zambrotta! Meg mondjuk már mind2en 30 fölött vannak, Z meg csak 27!Subinho írta:jó ez a felállás, de a baj az, hogy gallas milánóba megy...
zambrottát akarjátok többen is, de van nekünk 2 balhátvédünk!!!
Doki! Van Bommel eléggé kilógott idén, persze mi csak lehetőségekről beszélgetünk. Szerintem nem lenne rossz csere a Makaay- van Bommel.doki írta:Makaay nem hiszem,hogy csereként beállva olyan teljesítményre lenne képes,mint Henke!Na ,meg Van Bommel-t ne adjuk!!!!!!!
Ja, van Bommelt kellene cserealapnak felhasználni.Lujo írta:Makaay? Hát kérdéses, de mindenképp izgazmas. Ha pedig Podolski megy a bőrnadrágosokhoz, akkor bizony ő ott nem kell. Ki tudja, talán visszatérve a spanyol bajnokságba, megint elkapná a fonalat. Van bent lehetőség az biztos. Ha ez tényleg igaz, akkor a vezetőink nagyon tudnak valamit. Viszont akár ingyen is megszerezhetnénk, hisz nekik kell(ene) van Bommel.
Makaay? Hát kérdéses, de mindenképp izgazmas. Ha pedig Podolski megy a bőrnadrágosokhoz, akkor bizony ő ott nem kell. Ki tudja, talán visszatérve a spanyol bajnokságba, megint elkapná a fonalat. Van bent lehetőség az biztos. Ha ez tényleg igaz, akkor a vezetőink nagyon tudnak valamit. Viszont akár ingyen is megszerezhetnénk, hisz nekik kell(ene) van Bommel.raven írta:Gudjohnsennel kapcsolatban kételyeim vannak.
Két éve nem játszott tipikus éket, sokkal jobban mozog a középpályán, de ott viszont egyáltalán nincs rá szükség...
Makay viszont valszeg az év vétele lenne, sztem nagyot robbanna