Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És miből építesz új csapatot? Ha az összes sztár ennyire utálja egymást, ennyire nagyképűek ( Robben, RvP, VdV, Afellay, Huntelaar, Sneijder... ), akkor ki fog játszani? Reaktiválják Kluivertéket? Nagy részük még fiatal, vagy pályája csúcsán lévő játékos, a fiataljaik sehol sincsenek. Belőlük kell csapatot csinálni ha törik, ha szakad. Nem lehet egyiket sem kihagyni, mert kb ennyi is a támadórészleg Kuyt-tel kiegészülve. Marwijk arroganciája ragadt volna rájuk?messideco írta:http://www.origo.hu/foci-eb-2012/201206 ... arsai.html
Semmi sem volt rendben a csapat körül ez tény: wagek hada kísérte a csapatot, és a médiai is állandóan őket csesztette... És még jön ez is.
Új csapatot kell építeni, nincs mese...
Annyira nem rém gyenge azért ez az olasz válogatott. Nem a bekkelős unalmas focit játsszák, szerintem a spanyolok után ők passzolnak a legtöbbet. Van még hova fejlődniük, de lehet élvezni a játékukat. Az angolok tényleg gyengék voltak, de azért elég sok válogatott és játékos is külön, múlta alul magát az utóbbi pár hétben. Hollandok, franciák, pl.Capon írta:Tegnapi meccsről...
Ez az angol válogatott még az én rettentő szerény elvárásaimat is alul tudta múlni, pedig nálam kevesebbet kevesen gondolnak az angol játékosokról és labdarúgásról. Az, hogy ez a rém gyenge olasz válogatott így végig tudta dominálni majd mind a 120 percet... ennél nagyobb kritika nincs is.
Azt vártam a vége felé, hogy fizikálisan majd az olaszok fölé tudnak kerekedni, de még ebben is alulmaradtak.
Ahogy a német válogatott túl tudott lépni az erőfociján és az előre vágott labdákon úgy az Angolok még mindig nem.
Én azért ennyire nem voltam profi, de Cole kivételével mindegyik tizenegyesnél megmondtam apámnak, hogy kihagyja vagy berúgja.Messidona10 írta:Én ugyanígy voltamMessa írta:Pirlo 11-esénél mondom apámnak hogy 'panyenkázni' fogja... És tényleg.
Én ugyanígy voltamMessa írta:Pirlo 11-esénél mondom apámnak hogy 'panyenkázni' fogja... És tényleg.
Nincs ebben a kérdésben semmi rosszKash írta:Az jutott eszembe, (előre leszögezném, hogy ha hülyeség, akkor ne reagáljatok...) hogy hogy lehetett képe egy ilyen játékosnak, Pirlonak, igy ellőni egy büntetőt, a kapus meg beszivta, pedig ezt nem hogy védeni lehetett, még kapásból dekázgatni is...Na mindegy, remélem a Németek adnak nekik egy pofont, mondjuk egy kiadósat...
Az nem lehet.startland írta:
[/quote]
Plusz Ronaldo, Khedira...
Először én is csak pislogtam,mondom ekkora baromságot, aztán leesett.
Plusz Ronaldo, Khedira...
Először én is csak pislogtam,mondom ekkora baromságot, aztán leesett.
Az nem lehet.Deus írta:
mellesleg olvastam valahol, hogy eddig a spanyol gólokat 7 real játékos lőtte, s 1 Barcás.
Azért itt csak hárman veszik körül... ne hasonlítsad Tsubasa hoz!Game90 írta:
Tsubasa és Iniesta után most Pirlo...![]()