Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos vagyok benne, hogy nem a 2. helyen lennénk, ha egész szezonban a rendelkezésünkre állt volna. 11/11, elképesztő statiszika, és ha még mellévesszük a gólpasszait, gondolom abból is van 4-5, akkor mégnagyobb király! És ami a legjobb, hogy nagyon jól megérti magát Messivel és most már azt mondom, hogy Krkic-csel is.Drigo írta:És Eto'o megcsinálta a ...hmm nem is tudom hogy nevezik ezt. Lényeg, hogy a (jelenleg) 20 elsőosztályú csapatból 19 hálóját már bevette, azért ezt nem sokan mondhatják el magukról. Ha még egy öngólt is összehozna![]()
A bajnokságban a 11/11-es mutatója meg egészen elképesztő nagyon hiányzott nekünk ősszel.
végigkarcolták a kocsijátMessi-#19 írta:A FIFA-ba a kommentétor azt mondja etóra hogy nem lehet kihagyni a csapatból, magánéleti problémii ellenére sem.
ezt hogy érti? Mármint milyen magánéleti problémái vannak?
Szerintem pedig őt sokkal inkább lehetne bántani, mint Iniestát.Gomezinho írta:ha valakit nem lehet bántani az akkor Eto'o! hihetetlen hogy egy ilyen gyenge meccsen is benne van gól!
A csapat nyerte megCsabinho91 írta:A Valencia elleni bajnokinkat is Samuel nyerte meg...Ronaldinho&Barca írta:Azért Samuel, ő az az ember aki sose adja fel, bár szegény sajnáltam amikor egy Valenciai védővel kényszerítőzött... szemtelenül szép volt.
Ő belölle sose fogy ki az erő, ahol a labda ott ő is, hihetetlen akarat van benne. Csak hiányoznak azok a labdák, amivel őt tömni kéne...
A Valencia elleni bajnokinkat is Samuel nyerte meg...Ronaldinho&Barca írta:Azért Samuel, ő az az ember aki sose adja fel, bár szegény sajnáltam amikor egy Valenciai védővel kényszerítőzött... szemtelenül szép volt.
Ő belölle sose fogy ki az erő, ahol a labda ott ő is, hihetetlen akarat van benne. Csak hiányoznak azok a labdák, amivel őt tömni kéne...
10 meccs, 10 gólRonaldinho&Barca írta:7-meccs, 8-gól. Várom a folytatást Samu.
Sam nagyszerű játékos és ezt most is bebizonyította!!!! Jó,mázlis gólokat rúgott,de a világ egyik(hanem a legjobb)csatára!!!Messa írta:Frank Rijkaard írta:7 meccs / 8 gól.
Egy csatár rúgjon gólt, nem kell brillíroznia. Eto'o rúgja is rendesenennyi! Ezt csak megerősíteni tudom. Bocs, de sztem RvN sem játszik Eto'o nál szebben. Amúgy nekem Eto'o-nál nem kell jobb csatár.
Frank Rijkaard írta:7 meccs / 8 gól.
Egy csatár rúgjon gólt, nem kell brillíroznia. Eto'o rúgja is rendesen
Ez így van, de ezek közül maximum az uccsót mondanám szerencsésnek. Elsőt jól megcsinálta (nem mindenki rúgta volna be), másodiknál meg ő vette a terhet Messiről, mert ha nincs ott, akkor lehet, hogy a kapus védi Messi lövését, így viszont Samu jelenléte miatt volt meg a biztos gól.mrmonster írta:Odarakták neki mind a hármat.
lfp.esvacak írta:Hol lehet megnézni egy góllövőlistát? Sehol nem találok.
Köszi!