Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem hinném, hogy Xavi valaha is újra kezdő lesz.palesz77 írta:Mondjuk ez a meccs előtt se volt kérdés szerintem..roby122 írta:Szerintem nyugodtan könyvelhetjük, hogy a hétvégén Xavi kezd. Rakitic rémgyenge.
Na ez támadás volt!
Rafinha-Busi-Ini? Ilyen még nem volt szerintempalesz77 írta:Én fogadni is mernék rá, hogy a Xavi-Busi-Ini trió kezd.Pampalini írta: Most azt érzem ez lesz a középpálya, csak SR helyett Ini kezd
Most azt érzem ez lesz a középpálya, csak SR helyett Ini kezdpalesz77 írta:Mondjuk ez a meccs előtt se volt kérdés szerintem..roby122 írta:Szerintem nyugodtan könyvelhetjük, hogy a hétvégén Xavi kezd. Rakitic rémgyenge.
Ha így lesz, személyesen fogom nyakoncsapni LE-tpalesz77 írta:Miért kéne? Úgyis a Xavi-Ini-Busi trió kezdPampalini írta: Totál le lett építve a mellőzésével, remélem hétvégére összekapja magát!
Mert őket meccs előtt puhítják.. :DDDPampalini írta:TripleH írta:Spanyolország MMA válogatottja..Pampalini írta:Sajnos ott is lesz, nem kevés...:d
csak azt nem tudom, hogy a sporik miért nem elégelik meg a stílusukat
Miért kéne? Úgyis a Xavi-Ini-Busi trió kezd.Pampalini írta: Totál le lett építve a mellőzésével, remélem hétvégére összekapja magát!
TripleH írta:Spanyolország MMA válogatottja..Pampalini írta:Sajnos ott is lesz, nem kevés...:d
Totál le lett építve a mellőzésével, remélem hétvégére összekapja magát!kadarzsolt85 írta:Ez a Rakitic brutal gyenge.
Spanyolország MMA válogatottja..Pampalini írta:Sajnos ott is lesz, nem kevés...
Sajnos ott is lesz, nem kevés...TripleH írta:Ezt a mondatot inkább az AtMa ellen részesítsük előnyben.Pampalini írta:Azért elég paraszt szabálytalanságok is vannak, nehogy sérülés legyen...
Ezt a mondatot inkább az AtMa ellen részesítsük előnyben.Pampalini írta:Azért elég paraszt szabálytalanságok is vannak, nehogy sérülés legyen...