Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Játszott már jobban is idén de én most az egész eddi szezonra értettem de ez az utolsó 10 percre is vonatkozikpalesz77 írta:Mondjuk szerintem ma pont nem játszik olyan jól, megint csak sétál javarészt. Az utolsó kb 10 percet megnyomta, de amúgy elég halovány.Alfa írta:Nagyon durván nyomja idén Messi. Én reméltem és szinte tudtam ,hogy megint visszatér a pályára a tavalyi gyengélkedés után , de ahogy mostanában játszik az egyszerűen lenyűgözz. Teljes mértékben alá rendeli magát a csapatnak láthatólag nem annyira érdeklik a gólok száma és élvezi ezt az irányító szerepkört.
Alfa írta:Nagyon durván nyomja idén Messi. Én reméltem és szinte tudtam ,hogy megint visszatér a pályára a tavalyi gyengélkedés után , de ahogy mostanában játszik az egyszerűen lenyűgözz. Teljes mértékben alá rendeli magát a csapatnak láthatólag nem annyira érdeklik a gólok száma és élvezi ezt az irányító szerepkört.
Mondjuk szerintem ma pont nem játszik olyan jól, megint csak sétál javarészt. Az utolsó kb 10 percet megnyomta, de amúgy elég halovány.Alfa írta:Nagyon durván nyomja idén Messi. Én reméltem és szinte tudtam ,hogy megint visszatér a pályára a tavalyi gyengélkedés után , de ahogy mostanában játszik az egyszerűen lenyűgözz. Teljes mértékben alá rendeli magát a csapatnak láthatólag nem annyira érdeklik a gólok száma és élvezi ezt az irányító szerepkört.
Minek pörögjenek ? Psg meccsre sérült legyen megint Neymar vagy esetleg Rakitic? Gondolom tetszene a Pedro Messi Munir támadósor. Nyugi megvan a 3 pont , most már jöhet AlibiRobi.csababarca írta:45. percből kettőt megpörgettünk, jutalma 2 gól. Ezt meg lehetne csinalni többször(nem a gólok miatt), sokkal élvezetesebb meccsek lennének.
Nyugi már 3-0!Nem is kell egy ilyen meccset túlpörgetni. Az első gólig nyomtunk ahogy kellett most már csak szépen kivárásra játsza várni kell a lehetőséget! nem a nemtudomkivel játszunk, hogy nagyob meg kelljen feszülni.csababarca írta:Ez megint mi?
Hazai pályán egy Granada ellen, nulla mozgás, senki nem fut, egy darab sprint nem volt még!
Alapoznak még vagy mégis miért nincs erő? Érthetetlen dolgok,nulla kockázatvállalás, párharcok folyamatos elvesztése...csak hátra passzolunk, semmi lendület.
Nah,Messi.
Ilyenekből kéne sokkal több,mindenkitől!