Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem haverokkal elvernénk őketpalesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=199149
Én sosem felejtettem el válaszolni.Perrero írta:de igen..Varga Tamás írta:Bizonygathatod napestig, akkor is ez volt. És nem vagyok sem feledékeny, sem szenilis.
Na mindegy.
Tűz és víz.
pohár és mosogatógép
nem tartana sokáig a párbaj, mert ha valamivel "falhoz állítanálak" elfelejtenél felelni
Nem tudom, valaki kitalálta, de legalább (még)jobb lesz a hangulat itten. Főleg ha egyesek nem marakodnának folyton!Varga Tamás írta:És ez honnan jött, vagy mi a fene ez? Én nem is hallottam, nem is olvastam róla. Mi ez, valami esti mese gyerekeknek a Nils Holgersson helyett?Demonhunter írta:
Az lesz hogy ki a "legnagyobbarc" a fórumon.
Ja, és aszmájlik alatt azt értem, hogy kár várakoznod, nem lesz itt semmiféle párbaj sem. Legalábbis, a részemről nem.
És ez honnan jött, vagy mi a fene ez? Én nem is hallottam, nem is olvastam róla. Mi ez, valami esti mese gyerekeknek a Nils Holgersson helyett?Demonhunter írta:
Az lesz hogy ki a "legnagyobbarc" a fórumon.
Örülök hogy teccikVarga Tamás írta:Demonhunter írta:Kezdődik a Perrero vs VT párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!![]()
![]()
![]()
Az lesz hogy ki a "legnagyobbarc" a fórumon.Varga Tamás írta:Már milyen választások előtt? Miről van szó?VIII.Henrik írta:Ja, a képzés miatt is lehetett, mert azért naponta írsz néhány hsz-t, főleg meccs-napokon (spanyol, olasz, illetve a Hali miatt magyar), nem is a vita miatt, mint ahogyan Főnökasszonyunk is megjegyezte - nem okosan a válsztások előtt.
2010-ben lesznek itt választások, de én nem indulok rajta.![]()
Szandi!
Értettem.
Demonhunter írta:Kezdődik a Perrero vs VT párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!![]()
Már milyen választások előtt? Miről van szó?VIII.Henrik írta:Ja, a képzés miatt is lehetett, mert azért naponta írsz néhány hsz-t, főleg meccs-napokon (spanyol, olasz, illetve a Hali miatt magyar), nem is a vita miatt, mint ahogyan Főnökasszonyunk is megjegyezte - nem okosan a válsztások előtt.
Tudod, a feledékenységre, az emlékezet-kihagyásra vannak hatásos gyógyszerek. Az ilyesmit meg szoktam jegyezni.Perrero írta:ez k.rvára nem idézet tőlem, mivel nem így írtam, és az idézet attól idézet, hogy idézel.. de tök mind1..
a lentebb említett topikban eléggé félre érthetően írtál Yoda mester
Mivel tegnap éjjel fél 12-kor értem haza egy kétnapos szlovéniai szakmai kirándulásról, így a kérdéseidre nem tudok választ adni. De, szerintem, a nemrég elhunyt Joan Segarrát gyászolták meg, akiről írtam egy rövid élettörténetet.VIII.Henrik írta:Igen Tamás csak ezért. Inaktív voltál a Minden más topicban, vagy én nem voltam itt annyit mint kellett volna, vagy csak más topicba járkáltál, amiket én nem néztem. Esetleg egy új cikken dolgozol? Ja, a cikkeidről ugrik be a kérdésem, hogy kit gyászolt meg tegnap a csapat a fergeteges mérkőzésünk előtt?
Csongor!Perrero írta:mi van veleSzandi írta:Hát gondolom mert kevesebbet írsz. Vagy kevesebb a vitád és ígyfura.
Perrero: AvatarTamás azt hitte, hogy neki szól, vagy nemtom, de leoltotta
szerk.: VT, te ugye véletlenül se vetemedtél arra a bajnoki 0708topikban h anyázz..![]()
Itt vagyok. Miért kérded?VIII.Henrik írta:Varga Tamással mi történt?
Tamás hol vagy, Tamás hol vagy, merre csavarogsz...?!
(by Cinink - átköltve)