Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.01.31. 22:53:35

Van Ferninho gondolatában igazság,elég sok,főleg a meccs-szituációról.
Viszont hogy ezt az ég világon egyedül ő húzta meg,még sose csinált senki ilyet,az nagy hülyeség,már elnézést.Ha azt mondod hogy a real keretéből rajta kívül senki sem húzná meg azt adom (bár azért Kaká szerintem meghúzná akár).
Azt értse meg minden madridista szurkoló,szellemiségű ember,hogy itt egyetlen Barca szurkoló sem vitatta a gól szépségét.
Csak egyszerűen nem kell elszállni egy Guti sarkazástól ennyire,hogy egyből jobb mint Xavi,Iniesta, vagy a realból akárkinél.
Szép volt,megoldotta fineszesen,de elég sok játékos adott már sarokkal gólpasszt,még hasonló szituációban is.

Mindenesetre szép megmozdulás volt az egyszer biztos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2010.01.31. 22:25:36

ezt a gólt igazából csak a madridisták tudják csak átérezni. 18 éven át s.zoptunk folyamatosan a Riazorban. ezt a meccset minden évben várták a madridisták hogy majd most... és hát mint ahogy tudjuk ez nem nagyon jött össze.... idáig...és ezt nem lehet egyszerűen átérezni egy sima youtube-os videón keresztül.... főleg egy barcásnak... ez itt a probléma. és egy ilyen rendkívüli fontos meccsen, amikor Guti 1-1- ben van a kapussal szemben és 10 emberből 11 ember arra számít hogy rálövi és meghúzott egy ilyet... ezt az ég világon mindenki rálőtte volna. csak egyedül Guti nem. ez volt ebben a gólban a fantasztikus. és hogy egyáltalán egy ilyen helyzetben ilyen elképzelései vannak. de mint már írtam ezt egy barcás egyszerűen nem értheti, nem érezheti át. és ami kitört belőle a Real harmadik gólja után abban benne volt minden... ez az egész 18 éves átok benne volt. már ő is azt hitte hogy ezzel kell majd visszavonulnia....de nem... megcsinálták...
és egy idézet, ami Guti örömére vonatkozott a 3. gól után
"Nálam ez kb. annyit ér, mint amikor Iker majdnem megette örömében a mezét a Capello féle korszakban. Holmi igazolt játékos ezt nem értheti."
és aki még mindig nem érti CS0ki teljesen jól összefoglalta ezt:
Szerintem sokan félreértik a dolgot. Itt nem az volt a lényeg, hogy sarokkal adta le a labdát. Az csak hozzátett. Itt a lényeg az volt, hogy szemben állt a kapussal, ilyen helyzetben gyakorlatilag mindenki más, de tényleg mindenki más ellőtte volna, mert hatalmas helyzet volt, mondhatni ziccer, egy 90%-os ziccer, mert azért jött a kapus. És ebből a 90%-os ziccerből Guti csinált egy 95%-at azzal, hogy gyakorlatilag elfektette a kapust, és az üres kapuba kellett bepasszolnia Benzemának.(aki egyébként szerencsére figyelt, mert épp a váratlansága volt elképesztő ennek a guti passznak.) Olyan szokott lenni, hogy valaki lepasszolja oldalra egy jobb helyzetben lévő játékosnak, de az, hogy maga mögé teszi vissza valaki, miközben gólhelyzetben van szembe a kapussal...ilyet nem sokat láttam.
Tehát nem a sarkazás volt ebben a lényeges!
madridista
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.31. 22:02:00

Ugyanmár, Madridéknak csak azt kéne észrevenniük, hogy Guti nemhiába nincs ott a spanyol válogatottban már egy ideje. Borzasztóan túl lett lihegve ez a gólpassz. Nem volt csúnya, de ahhozképest, amennyit beszélnek róla, én nagyobb durranásra számítottam így utólag. (Nem láttam a meccset.)

Az meg jellemző odaát, (tisztelet a kivételnek, mert ilyen is van!) hogy egy jól sikerült meccs után rögtön kikiáltanak valakit a világ legjobbjának.

Más: Most Guti az Isten, bezzeg az Alcorcón elleni meccs után... :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.31. 20:26:50

S.Agüero írta:Madridistán olyan jókat röhögök :D
PL valami ilyesmi: Johet ide Xavi Iniesta Ronaldinho Guti papa simán lepipálja őket :lol:
De 8 Hagy örüljenek most volt egy szép megoldás a meccsük közben és Istenítik Gutit ettől.
Ez van egy csapattal ha ezekhez a mozdulatokhoz nincsenek hozzászokva :D
De ez már tényleg vicces hogy egy szép mozdulása volt egy embernek a Reálban és egyből a legjobb játékos a világon :roll:
énis azt nézem :) meg olyanokat írnak h a spanyol válogatottba nem is kell xavi mer guti 1000szer jobb játékos...de majd fejre esnek amikor guti az espanyol ellen hozza az eddig megszokottat(1 meccs jóh,következő 2 értékelhetetlen). :roll:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.01.31. 20:21:53

Madridistán olyan jókat röhögök :D
PL valami ilyesmi: Johet ide Xavi Iniesta Ronaldinho Guti papa simán lepipálja őket :lol:
De 8 Hagy örüljenek most volt egy szép megoldás a meccsük közben és Istenítik Gutit ettől.
Ez van egy csapattal ha ezekhez a mozdulatokhoz nincsenek hozzászokva :D
De ez már tényleg vicces hogy egy szép mozdulása volt egy embernek a Reálban és egyből a legjobb játékos a világon :roll:
sjd
Llegenda del Barça

2010.01.31. 20:11:41

Na akkor már csak egy sarkazós gólpassz Gutitól és beéri Ibrát, hajrá! :D

Más: 30-34 mezszámokkal elég ütős cseresor volt tegnap, ilyen kemény most a sérüléshulám?
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.31. 20:00:02

Én se szólom le, mert valóban szép megoldás volt, de én nem tarom akkora szenzációnak. Azért jó látni, hogy néha a Madrid is villant valamit, mert nem ügytelen gyerekek fociznak ott se. Azért még gyúrjanak az El Clásico-ig, hátha... :D
Szóval grat Gutinak!

Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.31. 19:52:47

LM10 írta:Madridban tényleg nincsenek már hozzászokva a szép mozdulatokhoz :lol:

...

Én :lol: : Tényleg szép mozdulat volt, de ha ez egy Barca gól lett volna, akkor semmi sajtói felkapás nem történt volna, hisz ez nálunk már megszokott :wink:
Ez egyébként minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy így van. :wink:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LM10
Director del Fútbol

2010.01.31. 19:44:25

Madridban tényleg nincsenek már hozzászokva a szép mozdulatokhoz :lol:

Lotina: "Azok után, amit láttam, Gutinak ott kellene lenni a világbajnokságon."
AS: "A futball lényege a stílusos győzelem. Guti egy gólhelyzetet művészi formába öntött."
El País: "A sarkazás szakértőjének mesterműve volt a jelenet."

Marca: "Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak, mint a klasszis, a kreativitás, a bátorság és a higgadtság mintapéldájára. A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg. Kivételes játékos, aki a géniuszok anyagából kelt életre. A klub történetének kevés ilyen briliáns játékosa volt."

Én :lol: : Tényleg szép mozdulat volt, de ha ez egy Barca gól lett volna, akkor semmi sajtói felkapás nem történt volna, hisz ez nálunk már megszokott :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2010.01.31. 16:39:47

Raul#7 írta:
Néhány idelátogató madridistának egész egyszerűen bizonyítási kényszere van ha ellátogat erre az oldalra. Vagy valamiféle küldetés tudat munkálkodik bennük
Talán, ha egy - két ember normálisabb hangnemben írna róluk, akkor nem menne ez, és akkor lehetne normálisan "beszélgetni" itt, és ez ugyanúgy vonatkozik a madridistára is. Ott is vannak olyanok akiről mindenki tudja,hogy mit gondol egy bizonyos játékosról, mégis minden nap leírja...
Ha ezek a tagok nem írnák le minden vitatható esetnél, hogy sztem xy egy undorító féreg, xyz pedig egy mocsok szemétláda, a másik pedig egy nulla játékos, akkor talán nem jönnének a felelseges marhaságok se. És ez vonatkozik mindkét félre, néhány embernek kellene 10ig elszámolni mielőtt benyög v.mi marhaságot és akkor nem lenne utána 5 oldalnyi vita.
Hát figyú akkor túl érzékenyek vagytok. Érdekes engem még egyszer sem vett rá a lélek, hogy olvasva a madridistát hozzászóljak a témához, pedig most is akkora marhaságokat olvastam Xaviról hogy az nem emberi. Mégsem akarok én egy madridistát sem meggyőzni az ellenkezőjéről mivel tök fölösleges szélmalomharc lenne, más részről meg kumára nem érdekel mit gondolnak róla odaát, nem hogy még vitázzak is emiatt. De hogy itt az Eurobarcán megy a rinya Gutiról, CR-ről stb. nevetséges. Nem itt kell kardoskodni értük hanem odaát hazai terepen, írjanak róluk akármit is. El kell fogadni, hogy más hangnemben lesznek itt emlegetve az általatok sztárolt, istenített játékosok mivel itt az általam is említett embereitek közutálatnak örvendnek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
miihii
KHAL

2010.01.31. 16:21:31

Nazario írta:Az AS, a Marca, a Sport és a Mundodeportivo is ilyen, egy kutya az összes. Nehogy már az ilyen újságok miatt legyen hibás egy klub. Igaz ez mindkét fél esetében.
Ez már beteges, amit nyomtok.
Nem is olyan rég az egyik említett igazmondó újság oldalán megjelent egy cikk CR könyöklésével kapcsolatban,egy Messi videóval felturbózva.Azzal a videóval,amit nem sokkal később mellékelt az úri klub vezetősége a portugál eltiltásának csökkentés/késleltetése érdekében tett panaszlevelébe.
Eszerint nem is áll olyan nagyon messze az újságotok és a klubotok álláspontja :wink: Ergo kábé ugyanolyan megítélést kap mindkettő:szánalom!
Sztem meg inkább az beteges,h madridi oldalról mindenért minket találnak meg,közvetve-közvetlenül.Legyen az a klub,a propagandamagazin,a szurkolói oldalatok,a szurkolók,mivel ezek mind kéz a kézben járnak.Az előbiek közül az egyik elkezd nyomatni vmit,a többi meg kánonban ismételgeti tovább,mint a szentírást.Lásd a legfrissebbet,ez az ominózus Messi videózás,h ne menjek messzebb.

A hányingerszagú cikkeket kíváncsian várom én is,levezetve,h melyik gondolat miért is volt az!Vagy csak úgy bedobtad a közösbe a baromságot,mert ezzel úgy érzed,h jól megmondtad a magadét?
Am ezzel kapcsolatban is elég tipikus hozzáállást tanusítasz.Adva van egy téma -ami rátok nézve nem túl hízelgő- ,erre mit teszel,madridista kollega:terelsz,mellébeszélsz,mutogatsz másra (persze ránk,most konkrétan az EuroBARCÁra),pedig ezzel nem fogod elérni,h az eredeti dologgal kapcsolatos véleményünk esetleg szikrányit is változzon,csak tovább erősíted a kicsinyes,gyerekes,stíltelen összképet,ami sugárzik a "sötét oldalról" (by Boixos 8) ).
Mondjuk rajtad meg sem lepődöm,olvasva az itteni "munkásságodat"... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Raul#7
Barça B

2010.01.31. 16:13:19

Néhány idelátogató madridistának egész egyszerűen bizonyítási kényszere van ha ellátogat erre az oldalra. Vagy valamiféle küldetés tudat munkálkodik bennük
Talán, ha egy - két ember normálisabb hangnemben írna róluk, akkor nem menne ez, és akkor lehetne normálisan "beszélgetni" itt, és ez ugyanúgy vonatkozik a madridistára is. Ott is vannak olyanok akiről mindenki tudja,hogy mit gondol egy bizonyos játékosról, mégis minden nap leírja...
Ha ezek a tagok nem írnák le minden vitatható esetnél, hogy sztem xy egy undorító féreg, xyz pedig egy mocsok szemétláda, a másik pedig egy nulla játékos, akkor talán nem jönnének a felelseges marhaságok se. És ez vonatkozik mindkét félre, néhány embernek kellene 10ig elszámolni mielőtt benyög v.mi marhaságot és akkor nem lenne utána 5 oldalnyi vita.
Capon
Llegenda del Barça

2010.01.31. 15:55:07

Néhány idelátogató madridistának egész egyszerűen bizonyítási kényszere van ha ellátogat erre az oldalra. Vagy valamiféle küldetés tudat munkálkodik bennük. Időről időre be kell maguknak (és nekünk) bizonyítani, hogy fartúró CR jobb mint Messi, Guti egy lapon sem említhető Xavival és Pepe az isten! aviláglegjobbvédője! Ha ez megvan gondolom én nyugodtabban tudnak aludni vagy szebben telik a napjuk. Én nem tudom mire gondolnak, de ez még mindig nem a megfelelő oldal ezek bizonyítására.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.01.31. 15:46:20

guti a Cítybe igazolt???:O:Ovagy van még olyan gutin kívül aki tud sarkalni hátra fél métert???
am szép megoldás volt...de kaka labdája még szebb...legalábbis az én szemembe!!gyönyörű gól volt!szegény madridnak kijárt végre egy olyan gól ami nem egy átlagos gól!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.31. 15:31:02

zsuni írta:kérek egy idézetet, hogy valaki Gutinak aranylabdát akar adni, meg hogy Messihez hasonlitják. most. kösz.
a meccsen meg ha neked a 2 Benzema gól a lényeg, akkor gratulálok, te sem a szépségéért nézed a focit.
Nem volt nagy trükk, csak váratlan. ennyi. tudom hogy havonta 26 szebb gólpasszt látunk, de az ember had örüljön már nyugodt szívvel mert egy zseniális gólpasszt látott. és igen, gyönyörü volt, ilyesmit szinte csak Guti tud a világon. Csak ő fokozni is tudja ezt. Sajnos kiszámithatatlan a formája, ezért ért el csak annyit, hogy a világ legnagyobb gólpasszainak nagy százalékát ő adta.
De nem kell elismerni, mert ö madridista, egy csúnya gonosz favágó, mint mindegyik.
irigység rulz.
A hozzászólásod első felére nem válaszolok. Baromira a levegőbe beszélsz, és te is tudod miért. A második fele viszont egy hattalmasnagy röhögést váltott ki belőlem, és ne haragudj ezért :lol: "csak Guti tudja a világon, sőt még fokozza is, és irigykedünk mert nekünk nincs Gutink" :lol: . Tudod mit? Ígyvan.

Jajj méh egy gyöngyszem a hsz-ban ami eddig nem tűnt ennyire fel. A világ legnagyobb gólpasszainak nagy százalékát Guti adta. :lol: Azért néha egy picit oda fér 1-1-hez Beckham, Zidane, Figo, Xavi vagy idézhetnék a múltból egy két világklasszis kb 20-30 évre visszamenőleg is. De figyelj, továbbra is igazad van. :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.01.31. 15:13:13

Raul#7 írta:Ha ezt az egyszerű sarkazást Messi, vagy Xavi csinálja akkor ők az istenek, Messi tegnap adott egy kötényt a kommentátor pedig rögtön megjegyezte, hogy hiába C.Ronaldo, Messihez hasonló nincs most...
Csak úgy kiegészíteném, hogy nem magánvélemény volt, hanem Manuel Preciado nyilatkozátóból idézett.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.31. 14:56:27

Raul#7 írta:Ha ezt az egyszerű sarkazást Messi, vagy Xavi csinálja akkor ők az istenek, Messi tegnap adott egy kötényt a kommentátor pedig rögtön megjegyezte, hogy hiába C.Ronaldo, Messihez hasonló nincs most...
Most a sarkazás ténye valóban nem nagy kunszt, de a meglátás gyönyörű de pont. mit vársz, hova istenítsük? elismertük, de nem lesz benne minden második mondatunkba. Barcás csinálja meg tuti minden 2. mondatba ott lenne. Nektek is így lenne, nem értem, mi ezen a meglepő?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Raul#7
Barça B

2010.01.31. 14:46:53

Ha ezt az egyszerű sarkazást Messi, vagy Xavi csinálja akkor ők az istenek, Messi tegnap adott egy kötényt a kommentátor pedig rögtön megjegyezte, hogy hiába C.Ronaldo, Messihez hasonló nincs most...
Az az igazság, hogy ezt abban a helyzetben senki más nem oldotta volna meg így, és ettől zseniális, bár a Zidanenak adott sarkazós gólpasszára is megmagyarázták az okosok, hogy véletlen volt...

Arról pedig miért a Real Madrid tehet, hogy mit ír a Marca?
Ami egyébként egy szennylap, akárcsak az AS és a Mundo Deportivo, ahol 2007/08-as szezonban folyamatosan ment a Madrid gyalázása...Egy recreativo elleni hazai 1-0 után azt írták, hogy a bírónak köszönhetően nyert a Real, miközben a spori végig a Madrid ellen fújt...
A madridi és a katalán sportsajtó is kritikán aluli akárcsak a spanyol játékvezetés. Ezért nem éri meg egymást ölni. Mi javunkra is tévedtek a bírók az idén, Almería ellen Benzema gólja jut eszembe hirtelen, ami szabálytalan volt.
Az ilyen "újságcikkek" pont ezzel érik el a céljukat, lehet veszekedni feleslegesen rajta napokig...
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.31. 14:22:55

Úgy látom jó ez a topic :lol: Benézek egy nap van egy téma,ok. Benézek két-három nap múlva és sokan még mindig azon csámcsognak :lol: Annyira jelentéktelen dolgok ezek amin folyik itt a vita! Egyértelmű hogy a reál drukkereknek Guti jobb mint Xavi és ez fordítva is igaz, egyértelmű hogy ők mindent megragadnak amit csak tudnak hogy "sárba tiporjanak" minket! Nem kell ezzel foglalkozni, engem is idegesít, hogy ilyen cikkek jelennek meg, meg hogy több bírói segítséget kapunk stb... :lol: És ezzel mit érnek el?! :roll: Semmit! És ez a lényeg :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
szajko
Director del Fútbol

2010.01.31. 14:00:38

zsuni írta: De nem kell elismerni, mert ö madridista, egy csúnya gonosz favágó, mint mindegyik.
irigység rulz
Hát igen a barca dukkerek irígykednek a madridistákra. :lol:
Csakis azt fogom tenni mostmár...

Amúgy meg sarkazást látni nap mint nap. :wink:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.01.31. 13:42:51

zsuni írta:a meccsen meg ha neked a 2 Benzema gól a lényeg, akkor gratulálok, te sem a szépségéért nézed a focit.
Nem volt nagy trükk, csak váratlan. ennyi. tudom hogy havonta 26 szebb gólpasszt látunk, de az ember had örüljön már nyugodt szívvel mert egy zseniális gólpasszt látott. és igen, gyönyörü volt, ilyesmit szinte csak Guti tud a világon. Csak ő fokozni is tudja ezt. Sajnos kiszámithatatlan a formája, ezért ért el csak annyit, hogy a világ legnagyobb gólpasszainak nagy százalékát ő adta.
Nem értem mitől vannak úgy elájulva egyesek. Szép volt, de valószínüleg nem volt teljesen váratlan, valami ilyesmit biztos gyakoroltak. Különben is egy sarkazáshoz aztán meg hűdenagy tehetség kell.
Először azt hittem, hogy valami 40 méteres passzt adott, mivel a meccset nem láttam. Amikor megláttam kicsit meglepődtem hogy csak ennyi... Nekem speciel Kaká passza jobban tetszett, mivel az alakította ki a gólhelyzetet.

Arról meg hogy Pedró gólja szabálytalan volt annyit, hogy a stúdióban megnézték, talán 1,5-2 méterrel végezte el elöbbről a szabit mint ahol volt a szabálytalanság, ennyi mindig szokott lenni. Csak azért fújják fel, mivel gól lett a vége. Les meg egyértelműen nem volt.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.31. 13:36:44

zsuni írta: kérek egy idézetet, hogy valaki Gutinak aranylabdát akar adni, meg hogy Messihez hasonlitják. most. kösz.
Túlzó iróniája a túlzott laikusságnak amit alátámasztanak azok a kijelentések hogy guti jobb lenne mint Xavi.
zsuni írta: te sem a szépségéért nézed a focit.
Barcelona drukker, a szépséget ismeri és nem ragozza túl.
zsuni írta:ezért ért el csak annyit, hogy a világ legnagyobb gólpasszainak nagy százalékát ő adta.
Forrás? Stat?
zsuni írta:De nem kell elismerni, mert ö madridista, egy csúnya gonosz favágó, mint mindegyik.
irigység rulz
Láthattad hogy senki sem vitatta a képességeit. Csak tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Gyönyörű gólpassz volt senki nem állította az ellenkezőjét. Egyszerűen csak megmosolyagtatnak minket azok a mondatok amikben egyszerre szerepel ő és Xavi.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Varatrix
Director del Fútbol

2010.01.31. 13:29:14

zsuni írta:kérek egy idézetet, hogy valaki Gutinak aranylabdát akar adni, meg hogy Messihez hasonlitják. most. kösz.
a meccsen meg ha neked a 2 Benzema gól a lényeg, akkor gratulálok, te sem a szépségéért nézed a focit.
De nem kell elismerni, mert ö madridista, egy csúnya gonosz favágó, mint mindegyik.
irigység rulz
Miért forgatod ki a szavainkat?
Még mi tűnünk hülyének.
Szerintem minden Barcás egytől egyig elismerte hogy gyönyörű pasz volt.
Mi azt kritizáljuk, hogy Guti képtelen hosszú távon így játszani ahogy tegnap.
Időnként villant valamit, és akkor ide irogattok ilyen monumentális baromságokat, hogy Guti a legjobb.
Guti és az aranylabda egy mondatban? :shock:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.01.31. 13:18:12

Fecooo írta:
légyszives linkeld be, melyik volt hányingerszagú...

Mind az volt Fecó,nem tudtad?Hiszen mindenki a madridka ellensége,mindenki a Barcát segíti.
A real madrid a szép,jó,tisztességes,úri klub.Mi meg soha nem érhetünk a nyomukba...

Komolyan nem értem miért vannak itt madridisták,még akkor sem ha a topic neve Barca vs real.

Guti meg jobb mind Xavi,mindig is jobb volt,és az is lesz amíg világ a világ.
kiscéről meg ne is beszéljünk,ő a fair play megtestesítője.

Egyébként a tegnapi meccs első félidejében jól mozgott a real,a depor gyenge volt,a másodikban viszont a depor sajnálhatta hogy aludt egy félidőt,ott sok lehetőségük volt.Mindenesetre teljesen megérdemelt madrid győzelem született.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zsuni
Capitá del Barça

2010.01.31. 13:13:09

Azért nem volt olyan hatalmas nagy trükk inkább csak váratlan. Mindesetre a hatását elérte Madridban. Laughing Már látom, hogy jönnek a nyilatközatdömpingek minden oldalról, hogy igen gyönyörű volt, aranylabda, majd később összehasonlítják Messivel és rájönnek Madridban, hogy Guti jobb, mint Messi, sőt Messit el is kéne tiltani azért, mert rosszabb, mint Guti.

Szerk.: Nah Sporthirado bekezdett. Laughing Így legyen 5-ösöm. Főcim: "Guti álompasszával tört meg a Real átka". Mit nekik két Benzema gól. Csak Guti "álompassza"- Laughing
kérek egy idézetet, hogy valaki Gutinak aranylabdát akar adni, meg hogy Messihez hasonlitják. most. kösz.
irigység rulz
Nem tom most kapok észbe vagy mindig ilyen volt a Real?
már vártam azt, hogy kiderüljön, a Real Madrid valójában egy újság.
Lezárt