Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és aki még mindig nem érti CS0ki teljesen jól összefoglalta ezt:"Nálam ez kb. annyit ér, mint amikor Iker majdnem megette örömében a mezét a Capello féle korszakban. Holmi igazolt játékos ezt nem értheti."
Szerintem sokan félreértik a dolgot. Itt nem az volt a lényeg, hogy sarokkal adta le a labdát. Az csak hozzátett. Itt a lényeg az volt, hogy szemben állt a kapussal, ilyen helyzetben gyakorlatilag mindenki más, de tényleg mindenki más ellőtte volna, mert hatalmas helyzet volt, mondhatni ziccer, egy 90%-os ziccer, mert azért jött a kapus. És ebből a 90%-os ziccerből Guti csinált egy 95%-at azzal, hogy gyakorlatilag elfektette a kapust, és az üres kapuba kellett bepasszolnia Benzemának.(aki egyébként szerencsére figyelt, mert épp a váratlansága volt elképesztő ennek a guti passznak.) Olyan szokott lenni, hogy valaki lepasszolja oldalra egy jobb helyzetben lévő játékosnak, de az, hogy maga mögé teszi vissza valaki, miközben gólhelyzetben van szembe a kapussal...ilyet nem sokat láttam.
Tehát nem a sarkazás volt ebben a lényeges!
énis azt nézemS.Agüero írta:Madridistán olyan jókat röhögök![]()
PL valami ilyesmi: Johet ide Xavi Iniesta Ronaldinho Guti papa simán lepipálja őket![]()
De 8 Hagy örüljenek most volt egy szép megoldás a meccsük közben és Istenítik Gutit ettől.
Ez van egy csapattal ha ezekhez a mozdulatokhoz nincsenek hozzászokva![]()
De ez már tényleg vicces hogy egy szép mozdulása volt egy embernek a Reálban és egyből a legjobb játékos a világon
Ez egyébként minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy így van.LM10 írta:Madridban tényleg nincsenek már hozzászokva a szép mozdulatokhoz![]()
...
Én: Tényleg szép mozdulat volt, de ha ez egy Barca gól lett volna, akkor semmi sajtói felkapás nem történt volna, hisz ez nálunk már megszokott
Hát figyú akkor túl érzékenyek vagytok. Érdekes engem még egyszer sem vett rá a lélek, hogy olvasva a madridistát hozzászóljak a témához, pedig most is akkora marhaságokat olvastam Xaviról hogy az nem emberi. Mégsem akarok én egy madridistát sem meggyőzni az ellenkezőjéről mivel tök fölösleges szélmalomharc lenne, más részről meg kumára nem érdekel mit gondolnak róla odaát, nem hogy még vitázzak is emiatt. De hogy itt az Eurobarcán megy a rinya Gutiról, CR-ről stb. nevetséges. Nem itt kell kardoskodni értük hanem odaát hazai terepen, írjanak róluk akármit is. El kell fogadni, hogy más hangnemben lesznek itt emlegetve az általatok sztárolt, istenített játékosok mivel itt az általam is említett embereitek közutálatnak örvendnek.Raul#7 írta:Talán, ha egy - két ember normálisabb hangnemben írna róluk, akkor nem menne ez, és akkor lehetne normálisan "beszélgetni" itt, és ez ugyanúgy vonatkozik a madridistára is. Ott is vannak olyanok akiről mindenki tudja,hogy mit gondol egy bizonyos játékosról, mégis minden nap leírja...Néhány idelátogató madridistának egész egyszerűen bizonyítási kényszere van ha ellátogat erre az oldalra. Vagy valamiféle küldetés tudat munkálkodik bennük
Ha ezek a tagok nem írnák le minden vitatható esetnél, hogy sztem xy egy undorító féreg, xyz pedig egy mocsok szemétláda, a másik pedig egy nulla játékos, akkor talán nem jönnének a felelseges marhaságok se. És ez vonatkozik mindkét félre, néhány embernek kellene 10ig elszámolni mielőtt benyög v.mi marhaságot és akkor nem lenne utána 5 oldalnyi vita.
Nem is olyan rég az egyik említett igazmondó újság oldalán megjelent egy cikk CR könyöklésével kapcsolatban,egy Messi videóval felturbózva.Azzal a videóval,amit nem sokkal később mellékelt az úri klub vezetősége a portugál eltiltásának csökkentés/késleltetése érdekében tett panaszlevelébe.Nazario írta:Az AS, a Marca, a Sport és a Mundodeportivo is ilyen, egy kutya az összes. Nehogy már az ilyen újságok miatt legyen hibás egy klub. Igaz ez mindkét fél esetében.
Ez már beteges, amit nyomtok.
Talán, ha egy - két ember normálisabb hangnemben írna róluk, akkor nem menne ez, és akkor lehetne normálisan "beszélgetni" itt, és ez ugyanúgy vonatkozik a madridistára is. Ott is vannak olyanok akiről mindenki tudja,hogy mit gondol egy bizonyos játékosról, mégis minden nap leírja...Néhány idelátogató madridistának egész egyszerűen bizonyítási kényszere van ha ellátogat erre az oldalra. Vagy valamiféle küldetés tudat munkálkodik bennük
A hozzászólásod első felére nem válaszolok. Baromira a levegőbe beszélsz, és te is tudod miért. A második fele viszont egy hattalmasnagy röhögést váltott ki belőlem, és ne haragudj ezértzsuni írta:kérek egy idézetet, hogy valaki Gutinak aranylabdát akar adni, meg hogy Messihez hasonlitják. most. kösz.
a meccsen meg ha neked a 2 Benzema gól a lényeg, akkor gratulálok, te sem a szépségéért nézed a focit.
Nem volt nagy trükk, csak váratlan. ennyi. tudom hogy havonta 26 szebb gólpasszt látunk, de az ember had örüljön már nyugodt szívvel mert egy zseniális gólpasszt látott. és igen, gyönyörü volt, ilyesmit szinte csak Guti tud a világon. Csak ő fokozni is tudja ezt. Sajnos kiszámithatatlan a formája, ezért ért el csak annyit, hogy a világ legnagyobb gólpasszainak nagy százalékát ő adta.
De nem kell elismerni, mert ö madridista, egy csúnya gonosz favágó, mint mindegyik.
irigység rulz.
Csak úgy kiegészíteném, hogy nem magánvélemény volt, hanem Manuel Preciado nyilatkozátóból idézett.Raul#7 írta:Ha ezt az egyszerű sarkazást Messi, vagy Xavi csinálja akkor ők az istenek, Messi tegnap adott egy kötényt a kommentátor pedig rögtön megjegyezte, hogy hiába C.Ronaldo, Messihez hasonló nincs most...
Most a sarkazás ténye valóban nem nagy kunszt, de a meglátás gyönyörű de pont. mit vársz, hova istenítsük? elismertük, de nem lesz benne minden második mondatunkba. Barcás csinálja meg tuti minden 2. mondatba ott lenne. Nektek is így lenne, nem értem, mi ezen a meglepő?Raul#7 írta:Ha ezt az egyszerű sarkazást Messi, vagy Xavi csinálja akkor ők az istenek, Messi tegnap adott egy kötényt a kommentátor pedig rögtön megjegyezte, hogy hiába C.Ronaldo, Messihez hasonló nincs most...
Hát igen a barca dukkerek irígykednek a madridistákra.zsuni írta: De nem kell elismerni, mert ö madridista, egy csúnya gonosz favágó, mint mindegyik.
irigység rulz
Nem értem mitől vannak úgy elájulva egyesek. Szép volt, de valószínüleg nem volt teljesen váratlan, valami ilyesmit biztos gyakoroltak. Különben is egy sarkazáshoz aztán meg hűdenagy tehetség kell.zsuni írta:a meccsen meg ha neked a 2 Benzema gól a lényeg, akkor gratulálok, te sem a szépségéért nézed a focit.
Nem volt nagy trükk, csak váratlan. ennyi. tudom hogy havonta 26 szebb gólpasszt látunk, de az ember had örüljön már nyugodt szívvel mert egy zseniális gólpasszt látott. és igen, gyönyörü volt, ilyesmit szinte csak Guti tud a világon. Csak ő fokozni is tudja ezt. Sajnos kiszámithatatlan a formája, ezért ért el csak annyit, hogy a világ legnagyobb gólpasszainak nagy százalékát ő adta.
Túlzó iróniája a túlzott laikusságnak amit alátámasztanak azok a kijelentések hogy guti jobb lenne mint Xavi.zsuni írta: kérek egy idézetet, hogy valaki Gutinak aranylabdát akar adni, meg hogy Messihez hasonlitják. most. kösz.
Barcelona drukker, a szépséget ismeri és nem ragozza túl.zsuni írta: te sem a szépségéért nézed a focit.
Forrás? Stat?zsuni írta:ezért ért el csak annyit, hogy a világ legnagyobb gólpasszainak nagy százalékát ő adta.
Láthattad hogy senki sem vitatta a képességeit. Csak tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Gyönyörű gólpassz volt senki nem állította az ellenkezőjét. Egyszerűen csak megmosolyagtatnak minket azok a mondatok amikben egyszerre szerepel ő és Xavi.zsuni írta:De nem kell elismerni, mert ö madridista, egy csúnya gonosz favágó, mint mindegyik.
irigység rulz
Miért forgatod ki a szavainkat?zsuni írta:kérek egy idézetet, hogy valaki Gutinak aranylabdát akar adni, meg hogy Messihez hasonlitják. most. kösz.
a meccsen meg ha neked a 2 Benzema gól a lényeg, akkor gratulálok, te sem a szépségéért nézed a focit.
De nem kell elismerni, mert ö madridista, egy csúnya gonosz favágó, mint mindegyik.
irigység rulz
Fecooo írta:
légyszives linkeld be, melyik volt hányingerszagú...
kérek egy idézetet, hogy valaki Gutinak aranylabdát akar adni, meg hogy Messihez hasonlitják. most. kösz.Azért nem volt olyan hatalmas nagy trükk inkább csak váratlan. Mindesetre a hatását elérte Madridban. Laughing Már látom, hogy jönnek a nyilatközatdömpingek minden oldalról, hogy igen gyönyörű volt, aranylabda, majd később összehasonlítják Messivel és rájönnek Madridban, hogy Guti jobb, mint Messi, sőt Messit el is kéne tiltani azért, mert rosszabb, mint Guti.
Szerk.: Nah Sporthirado bekezdett. Laughing Így legyen 5-ösöm. Főcim: "Guti álompasszával tört meg a Real átka". Mit nekik két Benzema gól. Csak Guti "álompassza"- Laughing
már vártam azt, hogy kiderüljön, a Real Madrid valójában egy újság.Nem tom most kapok észbe vagy mindig ilyen volt a Real?