Szerintem is de ha idén nem lesz ez a nagy sérüléshullám akkor nem lesz gond mert még így is jobbak leszünk mindenkinél.seco írta:Robinho és Babtista aláírt a Reálhoz.
Ezek elég jó igazolásoknak tűnnek, csak kit fognak miattuk kihagyni.
Azért az Etooék sora még így is jobb lesz.
Remélem...
Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- laci18
- Jugador d'estrella
Robinho és Babtista aláírt a Reálhoz.
Remélem...
Remélem...
Forca Barca!
Hajrá Vidi!
Hajrá Vidi!
-
- Barça B
Szerintetek Kompanyt nem lehetne leigazolni!
Henry évek óta a legjobb csodásan játszik és feküdne neki ez a barca féle stilus
pont ezt mondom. piszok draga volna, de megterulne a befektetes...hacsak nem jut ronaldo sorsara: megvette az inter kemeny penzert, es majdnem lerokkant, evekig serult volt. a rehabja annyiba volt, mint maga a jatekos..kis tulzassal:)LG írta:Adriano...no comment, ha sztem már most a világ legjobb csatáraDe o érte oriási zs-t kéne kifizetni, de ha jonne akkor
Forza Barca!
Adriano...no comment, ha sztem már most a világ legjobb csatára
De o érte oriási zs-t kéne kifizetni, de ha jonne akkor 

Lássuk csak...Robinho is már télen a reálé voltEnrique írta:Ó, az ilyen jövő nyártól az övék, meg elővásárlási jog - ezek a legnagyobb kamuk..![]()
![]()
Még sztem semmi nem történt az ügyben, max h a Milán hivatalosan is elismerte h érdeklődnek, és erre találta ki vmelyik újság a hírt. Legalábbis én ezt tom elképzelni.

a barca tavalyi sikerenek a kulcsa a brazilok erkezeseben keresendo...adriano meg..aaa..brutalis
Forza Barca!
majd jovore meglatjuk:)
Forza Barca!
adriano kene ide, abbol a penzbol, amit iden osszeszedtek sztem futna ra(max odadnank erte meg vkit), es vele 10 evre megoldodnanak a barca csatargondjai.
imho nagyobb jatekos lesz, mint ronaldo, mar ha most nem nagyobb.
a vb az o vbje lesz.
sztem...
imho nagyobb jatekos lesz, mint ronaldo, mar ha most nem nagyobb.
a vb az o vbje lesz.
sztem...
Forza Barca!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Kompany,vagy Goonzalo kellene nekünk!
ha meg Laporta vesz egy Henry szintű csatárt és nyerünk bajnokságot,meg mondjuk bl-t(nem mintha most nem lenne esélyünk
)akkor én egy rossz szót nem fogok szólni,sőt! 
ha meg Laporta vesz egy Henry szintű csatárt és nyerünk bajnokságot,meg mondjuk bl-t(nem mintha most nem lenne esélyünk

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ó, az ilyen jövő nyártól az övék, meg elővásárlási jog - ezek a legnagyobb kamuk..
Még sztem semmi nem történt az ügyben, max h a Milán hivatalosan is elismerte h érdeklődnek, és erre találta ki vmelyik újság a hírt. Legalábbis én ezt tom elképzelni.

- laci18
- Jugador d'estrella
Az acmilan.hu-n azt írják hogy opciót szereztek Kompany-ra a jövő nyárra vagy mi szóval elúszott. Szerintem senki nem kell a csapatba elég ha a fiatalok fejlődnek és beépülnek a csaptba.PetI írta:Kompany asszem a Milannal tárgyal, az NS szerint előrehaladott az ügy, Savi meg valószínű megy az Espanyolba kölcsönbe...
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Kompany: Jövő nyártól Milan!
topfocin irja
pedig o kene nekunk full extras magas is...
de meg jo lehetne mondjuk gonzalo rodrigez akit kinezett maganak rijkaard...
topfocin irja
pedig o kene nekunk full extras magas is...
de meg jo lehetne mondjuk gonzalo rodrigez akit kinezett maganak rijkaard...
Tiziano Crudeli fan 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Biztos hogy eladjuk Saviolát? 

in to exile
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Asszem egyetértünk. De ki lehetne az az egy védő esetleg csatár?? Gallas tuti nem, biztos marad a cselszkijben. Kompany?? Vele mi van? Na ő nem lenne rossz.LG írta:Gallast, vagy valami hasonlo tudásu védot el tudnék viselniDE ha már Laporta csatárt akar, akkor ne Henryt, mert o már 28, inkább valami fiatalabbat, mert abba érdemesebb belefektetni..
Csatár meg nem kell sztem.. Ott van még a Saviola is..

Gallast, vagy valami hasonlo tudásu védot el tudnék viselniEnrique írta:Háát, elképzelhető h lesz még 1 igazolásunk, mert a másik topicban írtam, rohadt nagy nyereségünk volt tavaly, idén pedig még 1 € centet sem költöttünk...

En attol tartok, h Laporta titokban még mindig csatárt akarEnrique írta:Ehh.. Pletyka...![]()
Sztem semmi nem lesz belőle, mert igez nem sok mindenkire lehet szüksége a csapatnak, viszont 1 jobb bekk kellene most legutoljára...

Miguelt én 1átalán nem tartom olyan nagy számnak, sztem nem jobb mint Gabri, Belletti v. Damia. Sztem ez a 3 jobbszélso elég, foleg h 2 saját nevelés
Talán kozépso védo sem kell mert Edmilson felépult, es Van Bommel érkezésével Márquez is visszamehet védelembe, na de csatár minek, azt nem tudom

-
- Capitá del Barça
Remelem Miguelt nem akarjak ide hozni nekem tetszik a jateka, de akkor mi lesz Gabrival? O sajat neveles es ha gyengebb is megis csak a mi fiunk de bezeg kozepso vedot ****** venni neki csatar kell olyan lesz mint Perez csak nincs penzunk.