Game90 írta:lionelmessi19 írta:Túlzásba viszik a trükközést, sokat színészkednek, amellett h van pár szép mozdulatuk, és góljuk Én speciel ezt annyira nem szeretem nézni.
Ha jól tudom a focit gólra játszák. Az csak hab a tortán, ha még egy kis trükközést is belevisznek.
De sztem téged már nem lehet meggyőzni CR-ről és Quaresmáról

Nem tom, nekem sokszor (főleg C.ronaldo) kicsit mű dolgok ezek a trükkök, Ronaldinho vagy Messi sokkal természetesebben cseleznek.
Most Game, mit is mondtam? h annyira nekem nem tetszik az öszkép, ha erről a meccsről beszélünk. sok a színészkedés, sok a haszontalan (!) trükk.
A focit gólra is játszák, a mi szemszögünkből pedig az sem hátrány, ha tetszik amit látunk. Nekem sok minden tetszik, amit ők csinálnak (most ne hidd azt, hogy én leminősítem őket, a világ legjobbjai közt vannak, egy egész más szinthez hasonlítom őket, mint kevésbé jó képességű labdarúgókat) , de a színészkedések, és a cseleknek egy része (pl a kettejük közül bármelyik: elkezd biciklizni a labda fölött, bokamozdulatok, meg minden, és mindezt egyhelyben, és semmit nem érnek el vele) nem igazán.
Természetesen azért szavaztam az igazolások topicban Quaresmára, mert meg vagyok győzve.

mindemellett néha túlságosan el vannak hűlve az emberek attól, h micsoda fantasztikus cselek, stb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila