Chino írta: ↑2022.08.09. 21:56:45
]
Akkor több minden érdekes főleg , hogy ránk orroltak meg és nem a Cheésea-re és az angoloktól is elég más iinfok jönnek.
Másrészt nem hiszem akkor legalább két hét eltelt volna, míg a Chelsea megadja a Sevilla által kért összeget és Xavi sem véletlenül hívogatta végig. Monchi szerintem kicsit sértettségből nyilatkozta, ha volt ilyen, de erre van három másik fél az ellenkezőjéről.
Nyilván mindenki azt hisz,amit akar és Umtitire megértem,ha a sajtó is ferde szemmel néz.
Én egy interjút olvastam az edzőtől, ő arról beszélt akkor,hogy a klub részéről felmerültek kérdések a fizikai állapotával kapcsolatban. Udvariasan,de elkente, hogy pontosan kik közt folyik a vita. Azt mondta,hogy ez teljesen normális működés,ezt majd megvitatják belső köreikben.
Koundé esetében meg nem értem miért nem hiszel Monchinak. Ránk nézve teljesen hízelgő volt,amit mondott,mellesleg egyik fél sem cáfolta meg. Nyilván a londoniak az igazsághalmazból nem azt emelik ki,hogy eltolták, mert elbizonytalanodtak és Koundé sem azt fogja a barca tvnek nyilatkozni,hogy ő bizony ment volna Londonba, csak visszatáncoltak Tuchelék első körben.
Monchi valószínűleg tényleg megsértődött kicsit az angolokra,ezért teregette ki a szennyest, de amúgy meg is lehet érteni. Azt Monchi is elmondta,hogy mi jobb ajánlatot adtunk és Xavi koncepciója is tetszett a játékosának. Egyszerűen Monchinak nem állt érdekében hazudnia.
Az nem tudom mi mellett érv,hogy Xavi felhívta Koundét. Gondolod másik nyolc edző nem hívhatta fel? Itt az a tény,hogy ajánlatot csak a londoniak és mi adtunk, attólmég lehet,hogy szóba került pár másik klub is és nem csak Tuchel és Xavi telefonálgatott.