visca el barca írta:
lassan 24 éves lesz. nulla játékos, az első leendő alkalommal elzavarnám innen, nagyon nem üti meg a szintet. komolyan ha választani kellene inkább gomest tartanám meg...
egyértelmű nálam is, hogy inkább Gomes.
nem hittem volna hogy így fogom ezt gondolni.
de ahányszor látom játszani DS-t mindig bizonyítja, hogy nagyon kevés.
ahogy írtam tegnap is, a játék minden elemében gyenge, és nem üti meg semmiben a közepesnél jobb szintet.
és ezt nem egy meccs alapján mondom, és nem is a kihagyott ziccere miatt, az a legkevesebb, a csatáraink is hagytak ki ilyeneket egész szezonban, sőt nagyobbakat is.
ha lehetőséget kap, rendre nem él vele, nem tudom, lehet túlgörcsöli, inkább törekedhetne az egyszerűbb megoldásokra.
SR-el való összehasonlítás állná a helyét, de Robi legalább ha nem is tudatosan, de érezte, hogy nem kell túlvállalnia magát, és inkább lehozta a tuti oldalpasszt, mintsem belemegy egy cselbe, vagy nehéz szituba.
DS viszont nem méri fel a korlátait.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."