Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és mennek is el nekem is a b*** sevillasocio66 írta:Anderlecht - Partizan Belgrád H 1,56
Sampdoria - Bremen H 2,09
Sevilla jut tovább 1,64
nekem ezek mennek ma.
Pontosandaffy írta:a samp behúzza egy góllal és így kiesnekmondjuk meg lehetett volna tenni a gólzáport 4 v több gól
Miben jobb ez a Bréma mint a Samp? Megverték őket 3-1-re, most jön egy új meccs.Cali írta:Mitől vagytok ennyire biztosak abban, hogy a Samp nyer a Bremen ellen?
a samp behúzza egy góllal és így kiesnek#Neymar# írta:Énse tudom miből gondolják,talán a hazai pálya miatt,de mondjuk a Bréma Hoffenheim elleni meccse után....Cali írta:Mitől vagytok ennyire biztosak abban, hogy a Samp nyer a Bremen ellen?
Énse tudom miből gondolják,talán a hazai pálya miatt,de mondjuk a Bréma Hoffenheim elleni meccse után....Cali írta:Mitől vagytok ennyire biztosak abban, hogy a Samp nyer a Bremen ellen?
Mert 2-vel fog nyerni biztos...lluisllach89 írta:Biztosnak biztos, de akkor miért nem küldöd meg külön úgy is hogy 1el nyer a Samp?
Én Expektezem. Nagyon sok fogadási lehetőség van rajta. Az átutalást követően 4 nappal jelenik meg az expektes számládon a pénz. Jó oddsok vannak rajta, lehet szépen gyarapítani a vagyonodat. A pénz lekérése hasonló módon zajlik, mint a feltöltés, csak visszafele. Ezt még én nem próbáltam még meg, mert nemrég kezdtem és kb. 10000 Ft-nál fogok visszaigényelni pénzt. Én elégedett vagyok egyelőre az oldallal, színvonalas kínálatok vannak, egyszerű menürendszer van.Cali írta:Köszi a segítséget, elvileg már jön is a pénz. Az egészet fel fogom tenni egy másik fogadói oldalra, talán a Bwinre, mert ott már elég sokat fogadtam. De most ajánlották az Expektet is, valakinek van arról az oldalról, valamilyen pozitív vagy negatív élménye?
A Bet at Home-ról, azért szedtem le a pénzt, mert nagyon kevés a fogadási lehetőség...
Már napok óta gondolkodom én is a Samp meccsén, de nem merek belevágni. Nagyon háromesélyes meccs, pedig ha fogadnék rá, én is az olaszok győzelmére tennék. De a Werder kiszámíthatatlan és asszem maradok a seggemen és nem játszom meg a meccset.Fernando írta:Holnap nagy pénzt akarok dobni a Sampdoriára tippmixen. 2.09-es odds. Nagyon jó, főleg, hogy nem érdemeltek ekkora zakót múlthéten és főleg úgy, hogy szerintem jobb csapat mint a Werder.
Valaki vétó?
Ez lenne a holnapi szelvényem:
Sampdoria vs. Werder Bremen H 2.09
Kiel vs. Hamburg H 1.67
WHU vs. Oxford H 1.33
Sunderland vs. Colchester H 1.40
Biztosnak biztos, de akkor miért nem küldöd meg külön úgy is hogy 1el nyer a Samp?Fernando írta:Holnap nagy pénzt akarok dobni a Sampdoriára tippmixen. 2.09-es odds. Nagyon jó, főleg, hogy nem érdemeltek ekkora zakót múlthéten és főleg úgy, hogy szerintem jobb csapat mint a Werder.
Valaki vétó?
Most itt van előttem egy számlakivonat. A bet at homer-a be kell írni a Bankazonosító számom. Ez az IBAN lenne, ami nagyon hosszú számsorozatból áll, vagy a BIC(swift) kód, ami csak pár karakterből?mcfly_ írta:pedig egyszerű,mint az egyszeregy.Már csak az a kérdés, hogy hogyan bírnám leszedni innen a pénzt? Egyszer már próbálkoztam, de akkor nem sikerült. Valaki szedett már már le innen zsét?
kifizetésnél a banki átutalást választod, beírod, h mittom én OTP-Bank, a bankod azonosító számát illetve azt a hosszú számlaszámodat. nekem nagyon gyorsan küldték a pénzt, azthiszem kiutalás utáni 2.napra már rajta volt a kártyámon.
pedig egyszerű,mint az egyszeregy.Már csak az a kérdés, hogy hogyan bírnám leszedni innen a pénzt? Egyszer már próbálkoztam, de akkor nem sikerült. Valaki szedett már már le innen zsét?
Nem lattal eddig Gamper kupat? (Szerk. Most latom Madridista vagy akkor teljesen helyenvalo a kerdesed:D) Amugy van hogy igy es van hogy ugy...Nem lehet tudni...Tavalyelott nagy lelkierovel jatszodtak es 0-1-rol forditottak 3 perc alatt,tavaly viszont a fiatalokat probalgatta Pep es kikaptunk.Az idei kulonleges lesz R10 miatt,de ettol fuggetlenul,nem hiszem,hgoy a top csapat fog jatszani,a hetvegi bajnoki rajtra gondolva.mcfly_ írta:fogadás szempontjából kérdezem,h a barca mennyire szokta komolyan venni ezt a gamper kupát?
csábít az odds.
a braga nagyon jó kis csapat,én hendivel akartam döntetlent rakni,de lebeszéltem magam. ha a sevilla nem lesz indiszponált,akkor be kell húzniuk.Barcaman14 írta:Kedd-szerdára ezt raktam:
Barca-Milan H 1,46
Sevilla jut tovább H 1,64
Tottenham jut tovább H 1,22
Ajax-Kijev H 1,76
Anderlecht-Partizan H 1,56
500ft4010ft
A Sevillaról nem tudom mit gondoljak a Szuperkupa meccs után. Egyedül azt érzem egy kicsit neccesnek! Mit gondoltok?