Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő is arra gondolt sztem,csak elírta véletlenül.Enrique írta:Jobbszélsőőő???LG írta:Jaja..Pulyol is nagyon jo mint mindig. Monnyuk sztem jobb oldlon még jobb volt, és sztem ha igazolunk kozépso védott+Edmilson, Motta is viszzatér, akkor sztem akkár ujra lehetne jobb szélso is. Nem hiába lett anno az év jobbszélsoje.![]()
![]()
JobbBEKK, talán, nem..?
Jobbszélsőőő???LG írta:Jaja..Pulyol is nagyon jo mint mindig. Monnyuk sztem jobb oldlon még jobb volt, és sztem ha igazolunk kozépso védott+Edmilson, Motta is viszzatér, akkor sztem akkár ujra lehetne jobb szélso is. Nem hiába lett anno az év jobbszélsoje.
de azért puyolt se felejtsük el!LG írta:Ebben a szezonban Deco+Etoo alkotott a legnagyobbat. Ronienak voltak hosszabb idoszakai, mikor gyengélkedett, Xavi is jo volt, de sztem azér nem annyira mont Decojék, Giuly a fél szezonban sérult volt. Jah meg persze Rafa Márquez...na jo o is benne a top 3banEzért nem értem, h miért szidjátok annyit Decot, ne monnyátok mát h nem lo elég golt, mert azért lott má párat
, én imádom, s szerencsére a Nou Camp kozonsége is.(ennek 1-2 meccsen hangot is adtak
)
jó nem tudtam hgy van, és azt sem tudtam hogy nem lehet topicot nyitni!!Z. Iván írta:Retek!
Hagyd abba az örökös topicnyitogatást! Különösen olyan témákról amik már eleve kaptak topicot. Pl FIFA 2005
Jah,de egyszer-kétszer az is előfordult a szezon során,hogy ez a flegmaság a játékának a rovására ment.De ha egy évben van két ilyen meccs,nem szólok semmit,nélküle nem állnánk a táblázat élén.Mr. Master írta:Szerintem épp ettől nagy arc!Bodi írta:Én sose szidtam Deco-t az egyik legjobb játékosunk!
Bár néha elég flegma tud lenni....
Szerintem épp ettől nagy arc!Bodi írta:Én sose szidtam Deco-t az egyik legjobb játékosunk!
Bár néha elég flegma tud lenni....
Azt h a 6 pont behozhato mindenki tudja, de milyen 6 pontrol beszélszFIGO 2 írta:azt hogy a 6 pont még behozhatóBoixos írta:nem tudom, mit fog írni a hétvége után?
Mert érdekli a Barça...vsctp írta:Már megint itt vagy! A baromságaidat miért nem a madridistára írogatod?!!!
Én igen! Ez egyáltalán nem illik ide! Menjen az #n#-esbe!Enrique írta:Ezt most nem törlöm ki szerintem, hadd lássa ország-világ hogy milyen szurkolói vannak ennak a 'csapat'-nak... Én szégyellném ha ilyen szurkolótársam lenne..REAL MADRID! írta:HALA MADRID!red írta:Moderálva