Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te már akkor örültél amikor a 10. hsz-od megvoltbarca99 írta:100![]()
Alakul...
Szervezkedést nem is ártana elkezdeni!barca99 írta:Ajjaj...ma este akkora party lesz. meg kell ünnepelni a 100. hsz-emet... Bele se merek gondolni mi lesz az 1000.-nél!Scorpio írta:Kis hsz gyűjtő!barca99 írta:100![]()
Alakul...![]()
Ajjaj...ma este akkora party lesz. meg kell ünnepelni a 100. hsz-emet... Bele se merek gondolni mi lesz az 1000.-nél!Scorpio írta:Kis hsz gyűjtő!barca99 írta:100![]()
Alakul...![]()
Nem én nekem a busz jutott sajnos...De jövőre már repcsivel megyek mert elég tré 1 napig buszban utazni..Enrique írta:Én a Hotel Alahambra (?) -ban leszek, ha jól emléxem 50 m a tenger.
Na ez a vonatos cucc nagyon nagyon jó, akkor lehet, hogy többet leszünk BCN-ban, mint helyben. És remélem azért éjjel is mennek vonatok, lehet, hogy nem ártana...
E21, te mivel mentél? Repcsivel? Csak amiatt kérdem, hogy milyen a reptéri transzfer Gironából arrafelé. Már ha így utaztál.![]()
Azt hiszem ott a pont!!!S T U P I D S H A R K írta:Háziállatot csak ketrecben lehet vinni. Nem?
ez ma már a második amitől röhögőgörcsöt kapok...S T U P I D S H A R K írta:Háziállatot csak ketrecben lehet vinni. Nem?
Hát figyelj, mi többen megyünk haverokkal, szóval akár te is jöhetsz velünk, csak gyűjts sok pénzt!barcafan írta:menjetek a p****baS T U P I D S H A R K írta:Valszeg én is jövőre megyek.egy nagyobb bőröndben elférek
Még a végén lehet, hogy pont összefutunk a Camp Nouban!!S T U P I D S H A R K írta:Valszeg én is jövőre megyek.