Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ghána még bent van.ozsimiki írta:én sajnálom h kiestek,főleg így...ez az egész torna eddig csalódás,de akkor is még reménykedem,h fekete Afrikai csapat nyeri.Game90 írta:Szegény Elefántcsontpartnak még szerencséje sincs, már a rendes játékidőben továbbjuthattak volna, de Algéria egyenlített, majd a hosszabbításban megfordították a meccset. Most meg egy szabályos gólt vettek el az elefántoktól.
Pedig őket tartottam az ANK legnagyobb esélyeseinek, kár, hogy ilyen rossz a védelmük.
De legalább Touré visszatér.
én sajnálom h kiestek,főleg így...ez az egész torna eddig csalódás,de akkor is még reménykedem,h fekete Afrikai csapat nyeri.Game90 írta:Szegény Elefántcsontpartnak még szerencséje sincs, már a rendes játékidőben továbbjuthattak volna, de Algéria egyenlített, majd a hosszabbításban megfordították a meccset. Most meg egy szabályos gólt vettek el az elefántoktól.
Pedig őket tartottam az ANK legnagyobb esélyeseinek, kár, hogy ilyen rossz a védelmük.
De legalább Touré visszatér.
Hát sajnos az apja találta ki a kis Knézyt. Vagyis olyan értelemben, hogy a neve nélkül sehol sem lenne. Nagyon merev ez a szakma sajnos, ismerősök,csókosok, rokonok, komák jutna be. Móricz megírná a Rokonok 2-öt ma azt hiszem:D Bár talán találna ennél keményebb szakágakat is,de itt is tetten érhető bőven. Kis Gundel mit keres ott bárhol is? Fogalmatlan. Menjen vendéglátósnak. Meg érdekes, hogy talán ő az egyetlen,aki párhuzamosan több csatornán is lehet egyszerre, a konkurenciáknál, mást repülne a fenébe egy ker. tv-től,ha a konkurenciánál is melót vállalna,de ő megteheti..... Érdekes..Bányász írta:Na ma ismét egy gyenge meccsel lettünk gazdagabbak.
De most az eurosport is hozzátett egy adaggal,h élvezhetetlen legyen a meccs.Nem tudom ki találta ki ezt a kis Knézyt de tiszta bánat figura.A playstation előtt jobb közvetítéseket lenyomok mint Ő.A Tour de France tökéletes neki de a mozgalmasabb sportok közelébe sem engedném...
Az odáig okés,h gyenge volt a meccs de neki az a feladata sztem,h egy gyengébb meccset is eladhatóvá tegyen.Ehhez képest szinte csak fanyalog meg gúnyolódik ha kétpercenként megszólal...
Egyébként ez a Pitroipa gyerek egész ügyesnek tűnik csak nem igazán volt neki társa.(mondjuk annyira nem is kereste a társakat)
Szerintem csak az idei ilyen. A nyitómeccsen kívül talán 1 max 2 élvezhető meccs volt. A 2 évvel ezelőtti sokkal színvonalasabb volt. Én 2002 óta nézem és várom, de ez tényleg lebőgés.LG írta:Sztem hagyni kéne a francba ezt az Ak-t, mert így semmi értelme sincs, amit a komolyabb csapatok művelnek az szégyen. Elefántcsontparttal felröppentek már olyan hírek, h nem fognak több Ak-n részt venni, és jobb is, a többi nagy csapatnak sem kéne. Mert ezért a fosért felesleges, elmennek alibizni, közben a klubcsapataik meg fontos meccseket játszanak.
Mindig is baromságnak tartottam ezt a szabályt(is). Sztem inkább a gólkülömbséget kéne figyelembe venni.Fecooo írta:ez vicc...
1 Angola 3 1 2 0 6-4 2 5
2 Algeria 3 1 1 1 1-3 -2 4
3 Mali 3 1 1 1 7-6 1 4
4 Malawi 3 1 0 2 4-5 -1 3
Algéria EGY rúgott góllal továbbjutott...
öröm az ürömben, h Keita jön vissza, így nem kell Rafának játszani a vkp-t...
Sztem a 2 évvel ezelőtti tornára semmi panasz nem lehetett, akkor nagyon jó iram és játék volt, meg sok gól. Emiatt vártam is az ideit, de ez nagyon gyengére sikeredett eddig.Rivaldo11 írta:Hiába vezetett Zambia, előbb Geremi "lövésénél" a kapus megcselekedte az év bakiját-még év eleje van, de nehéz lesz felülmúlni-, majd Samu is betalált, így Kamerun vezet Zambia ellen.
Szerk: Már 2:2! Ha így marad, Kamerunnak nyerni kell Tunézia ellen, és még az sem jelent tuti továbbjutást.
Most már 2-2.Rivaldo11 írta:Hiába vezetett Zambia, előbb Geremi "lövésénél" a kapus megcselekedte az év bakiját-még év eleje van, de nehéz lesz felülmúlni-, majd Samu is betalált, így Kamerun vezet Zambia ellen.