Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benne van az is, amit mondasz, de úgy láttam, hogy a braziloknál a taktika része volt ez a sok apró szabálytalanság, ezzel tördelték a játékot, és akadályozták, hogy a kolumbiaiak ne tudjanak lendületes támadásokat vezetni. És nagyon jól működött is, kivéve a végét. Ott vagy a brazilok lettek fegyelmezetlenek, vagy Kolumbia pörgött föl, vagy mindkettő egy kicsit. Én egyébként végig azt a játékot vártam tőlük, kár, hogy nem így lett.Zozzy 5 írta:mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy azok a profi focisták, akik az életük kb. negyedét konditeremben töltik és tiszta izom mindegyik, legtöbbször azért esnek el, mert egy 3 éves gyerek erejével valaki hozzájuk ér, és kényelmesebb elesni, mint megjátszani a labdát. ez tegnap különösen jellemző volt, egyébként mindkét csapat részéről. botrányos volt, ha megkapta az egyik játékos a labdát, de letámadták és nehéz helyzetben volt, 100%-os biztonsággal lehetett megjósolni, hogy na, megint el fog esni.LG írta: Egyébként számomra eddig toronymagasan ez a legantipatikusabb brazil válogatott. 2002-ben mikor a döntőben legyőzték a németeket (akik már akkor is a kedvenceim voltak) akkor nem voltam igazán letört, mert egy kiváló, szimpatikus csapat győzött. Most azért ez másképp lenne...
Irritáló volt, ahogy állandó szabálytalanságokkal tördelték a játékot, és a bíró partner volt benne. 31-szerszabálytalankodtak, ehhez képest 2 darab sárgát kaptak.
![]()
a bíró talán adhatott volna mindkét oldalon hamarabb sárgát, hogy ezek a kis apró semmik mérséklődjenek, de tisztán sárgás szitu nagyon kevés volt. inkább a szabálykönyv hibája volt szerintem, hogy tegnap ebbe az egyébként remek meccsbe beékelődtek nézhetetlen periódusok, mert a lepkefing meglibbentés miatti fetrengéseket folyamatosan le kell fújni, és le is fújta tegnap a csávó, ezért van pl. 31 a braziloknál.
mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy azok a profi focisták, akik az életük kb. negyedét konditeremben töltik és tiszta izom mindegyik, legtöbbször azért esnek el, mert egy 3 éves gyerek erejével valaki hozzájuk ér, és kényelmesebb elesni, mint megjátszani a labdát. ez tegnap különösen jellemző volt, egyébként mindkét csapat részéről. botrányos volt, ha megkapta az egyik játékos a labdát, de letámadták és nehéz helyzetben volt, 100%-os biztonsággal lehetett megjósolni, hogy na, megint el fog esni.LG írta: Egyébként számomra eddig toronymagasan ez a legantipatikusabb brazil válogatott. 2002-ben mikor a döntőben legyőzték a németeket (akik már akkor is a kedvenceim voltak) akkor nem voltam igazán letört, mert egy kiváló, szimpatikus csapat győzött. Most azért ez másképp lenne...
Irritáló volt, ahogy állandó szabálytalanságokkal tördelték a játékot, és a bíró partner volt benne. 31-szerszabálytalankodtak, ehhez képest 2 darab sárgát kaptak.
![]()
Hát ha ez nem fog szankcióval járni, akkor csak gratulálni tudok a FIFA-nak a fergeteges munkásságához a VB alatt. Matuidi belépőjénél még rá lehetett fogni, hogy egy lecsúszott belépő, de ez? Köze nem volt a labdához, felugrott és hátba térdelte Neymart.. Igazából az se zavarna annyira, ha csak 1-2 hónapot kapna, mert nem visszaesőként csinálta ezt - bár nem tudom mekkora hentes alapjáraton -, de valamit kapjon könyörgöm. Ez a belépő semmivel nem volt "pályára illőbb" mint Suárez harapása..LG írta:Valóban járna egy eltiltás utólag Zunigának, de Matuidinek is simán kijárt volna, tehát következetlen lenne a Fifa, ha ezt szankcionálná.
Azért mikor Kolumbia megrázta magát, elég nagy kakiban voltak a brazilok. Azt meg nézd meg, hogy melyik csapat szabálytalankodott többet.ZolTano írta:itt mindenki elélvezett Kolumbiától. Nos, Brazília kicsit megrázta magát és máris csak a durvaság meg a szabálytalankodás ment a kolumbiaiaktól...SZÉGYEN. Neymar be is szívta rendesen. ha Suarez "annyit" kapott amennyit, akkor ez minimum a duplája szándékos sérülés okozásért, de ugysem lesz belőle semmi....
remélem ma argentin győzelem lesz és meg sem állnak a döntőig!!!
Milyen eltökéltségről beszél? 1-0 után úgy játszottak, mint aki beletörődött a vereségbe. A németek sem erőltették a dolgokat, de ők vezettek, a franciáknak viszont illett volna menni előre, kockázatot vállalni. Kolumbia legalább 2-0 után rájött, hogy focizni is kéne, ha akarnak vmit.U.i.: Didier Deschamps megint nagyon nagyot nőtt a szememben.
"Megvolt bennünk az eltökéltség, hogy messzebbre jussunk, de összességében a helyünkön vagyunk.”
PCsabi írta:Németország a döntőben...
Lasmar (team doctor #BRA): "Neymar has a broken vertebra. He's expected to be out for 4 to 6 weeks." [sportv]
hát én azon csodálkozok h nem bénult le attól a rugástól... idióta Zuniga... egyébként szerintem ígyis behúzzák a brazilok, vannak ott még jó játékosok, ma sem Neymar döntötte el a meccset...már csak miatta is megfogják csinálni ... Zunigának meg szerintem még nagyobb eltiltás járna mint Suareznek, de gondolom ezért kapni fog egy 1 meccses eltiltást maximum, vagy még annyit se, mert ugye a fifáról beszélünk...PCsabi írta:Németország a döntőben...
Lasmar (team doctor #BRA): "Neymar has a broken vertebra. He's expected to be out for 4 to 6 weeks." [sportv]
ő egy nagyon jó gyerek, és tuti, h nagy jövő előtt áll, mert profi a hozzáállása a dolgokhoz és még nagyon fiatal.Rivaldo11 írta:Még annyit: James ma megmutatta, hogy mezőnyben sem kevés, noha eddig én is azon a véleményen voltam. Nagy spíler, és az a zsuga a tizi előtt a vb passza nálam, többek között az ilyesmikért érdemes meccset nézni
Nem tudta már visszahúzni a lábát.zola8787 írta:(sőt, a kapus rúgta hátba Silvát)
Én sem értem, hogy miért volt szabálytalanság, futott vissza, a kapus meg belefordult. A sárgalapot meg végképp nem értem.zola8787 írta:Most komolyan az miért volt szabálytalan??? Nem volt a kolumbiai kapusnál a labda simán engedtem volna tovább. (sőt, a kapus rúgta hátba Silvát)PCsabi írta:Thiago Silva azért okos volt.
Reméljük nem lesz baja. Nem szurkoltam senkinek és tetszett a meccs, de onnantól kezdve azért aggódtam picitBoixos írta:nem szeretnék durvákat írni erről a szennyes állat zunigáról, inkább hasonló jókat kívánok neki, mint amit ő adott neymarnak.