Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ezt nem értem, hogyan tudnád felhozni Koeman mellett. Köze nincs a klubbhoz már évek óta. Unzué játékosokkal való tapasztalatát meg igenis többre teszem mint egy random edzőét aki a saját szintjein sem tudott igazán kiemelkedni. Mondom ezt úgy, hogy Southampton-ból kifejezetten jó csapatot csinált egy angol szinten.visca el barca írta: unzuét akkor ezek szerint majd komolyan veszik. amivel most jöttél ez megint olyan """""komolytalan""""" dolog. én meg azt mondom, hogy koeman van akkora kaliber, hogy komolyabban vegyék mint egy pályaedzőt. vitatkozhatunk itt napokig, egyelőre csak "szerinted" meg "szerintem" van, semmivel nem tudjuk alátámasztani az érveinket. Látod, amit Te felhozol unzué mellett azt én fel tudom hozni koeman mellett is.
Tito jó példa erre. Teljesen más irányba indult el amint ő lett kinevezve első számúnak. Apró dolgokat változtatott, de azt sikeresen.nem, nem kell megváltani a világot, de ha csak a kp-val van a gond és unzué akkora agytröszt, akkor már most is belenyúlhatna a dolgokba. ha LE ennyire bízik benne, akkor biztos meghallgatná ha lenne valami zseniális ötlete, de nincs.
egyébként szerintem a vezetőség rágja a dolgokat, és ha unzué mellett döntenek azt még a idény közben be fogják jelenteni. Legalábbis ez lenne a normális, nem bizonytalanságban tartani a közvéleményt, de főleg a játékosokat.
Én se vagyok Koeman párti, de ezt viszont nem értem. Mindketten jók voltak az Ajaxnál, Koeman egy picit még jobb is volt ömlesztve, de ahogy látom ennek ellenére kevesebb bajnokságot nyert - gondolom akkor keményebb volt a konkurencia. De ezen kívül Koemannak voltak sikeres szezonjai is máshol, Valencia óta biztos, hogy fejlődött is valamennyit, míg De Boer az Ajaxon kívül egyedül az Internél volt, ahol ahogy olvastam nem csak azért bukott meg, mert a keret olyan volt, ő is ragaszkodott a hülyeségeihez - ismétlem, ebbe csak 70%-ig vagyok biztos. Szóval azt nem értem, hogy ha az egyik igen, a másik miért nem, mikor De Boernek még annyira sincs jó ajánlólevele, mint Koemannak.Subinho írta:Szal ha vissza akarunk kerülni a 2000-es évek elejére, amikor a BL indulásért küzdöttünk, akkor Koeman a választás. Engem egyáltalán nem győzött meg! Ha már exBarcás, akkor inkább Frank De Boer, az Ajax-al elég jól tolta.
unzuét akkor ezek szerint majd komolyan veszik. amivel most jöttél ez megint olyan """""komolytalan""""" dolog. én meg azt mondom, hogy koeman van akkora kaliber, hogy komolyabban vegyék mint egy pályaedzőt. vitatkozhatunk itt napokig, egyelőre csak "szerinted" meg "szerintem" van, semmivel nem tudjuk alátámasztani az érveinket. Látod, amit Te felhozol unzué mellett azt én fel tudom hozni koeman mellett is.Tromort77 írta:nem szívessen látnék még egy Tata típusú embert aki ugyan ígéretes de a játékosok nem tudják komolyan venni.
nem, nem kell megváltani a világot, de ha csak a kp-val van a gond és unzué akkora agytröszt, akkor már most is belenyúlhatna a dolgokba. ha LE ennyire bízik benne, akkor biztos meghallgatná ha lenne valami zseniális ötlete, de nincs.Tromort77 írta:De miért akar mindig mindenki világ megváltást? Amíg van MSN csak egy combos kp kell mögé és meg is van a csapat. Nem kell 3 évente megváltani a világot egy újraszerveződéssel.
Megfelelő embereket kell igazolni. Van egy két hiányposzt amit be kell tömni. Mint például a jobb hátvéd poszt. De ezen felül nem kellenek drasztikus változtatások, nem kellene új formáció, új hadrend, tengernyi új játékos.pep71 írta:
Unzue miért tudna combos kp-t csinálni, ha LE-vel sem tudott ebben az évben??
megjegyzem én sem Koeman párti vagyok
De miért akar mindig mindenki világ megváltást? Amíg van MSN csak egy combos kp kell mögé és meg is van a csapat. Nem kell 3 évente megváltani a világot egy újraszerveződéssel.visca el barca írta:
arra jó lehet, hogy kimaxolja ezt a keretet még 1-2 évig, de azért egy új csapatot, új szemlélet megvalósítását nem bíznám rá, mert nulla tapasztalata van.
amúgy LE mielőtt idejött ő milyen identitást adott a csapatainak? semmilyet. mindenki áradozott itt a vigorol, egy középcsapat volt semmi több, a roma dettó.
én nem akarom koemant, pontosabban nem vágok eret magamon ha nem jön, de azért ne hasonlítsuk már egy pályaedzőhöz![]()
arra jó lehet, hogy kimaxolja ezt a keretet még 1-2 évig, de azért egy új csapatot, új szemlélet megvalósítását nem bíznám rá, mert nulla tapasztalata van.Tromort77 írta:Unzué vihetné tovább a meglévő sikeres vonalat.
Jardim nem tudom mit művelt előtte, gyakorlatilag nem ismertem a Monaco előtt, de most elég jó... de nem tudom, mennyire illene hozzánk...visca el barca írta:palesz,
nem tudom, de utána néztem, nem volt ilyen. általában június elején jött az új edző, kivéve tatát, ő vmikor júli legvégén.
- jó akkor nem is kell edző, mert azok közül aki nem két éve van a szakmában, mindenkinél fordult már elő gyengébb periódus. kit érdekel hogy mi volt 10 (!!!) éve valenciábban? senkit.Subinho írta:Koeman... hét ez komoly??? Aki őt választaná, nem látta, amikor a Valenciát (nem a mostanit!) majdnem kieső sorba taszította!!! Őt soha nem látnám itt szívesen!..... Nekem a Monacos Jardim (asszem így kell írni) szimpatikus lenne, de nem tudom mennyire illene ide
- akkor ennyi erővel jardim se jöjjön mert a sportinggal olyan meccseket játszottak, hogy sírtak a nézők
Mint másodedző támogatnám hogy maradjon, de mint vezetőedző, szerintem se lenne jó. Én friss impulzust várnék, valami olyasmit ami épp Lucho volt mikor idekerült. Az Enrique-Unzué páros nem tudott szintet lépni, ahogy a többség is írja, páratlan volt a munkájuk az első két szezonban, de idén nagyon látványosan megrekedtek. Hogy ez minek az oka ( taktika, ellentét a játékosokkal, stb) az majdnem mellékes, mert így vagy úgy, de Unzué maradásával nem oldódnának meg érzésem szerint.csababarca írta:Unzue szerintem ki sem telelne nálunk.
De nem baj, akarjátok csak őt, ez kb olyan mint hogy akik a spanyol bajnokságban játszanak azok tuti beválnak. nem. 50-50 hogy beválnak e ezen játékosok, és nem attól függ honnan jönnek.
Ez olyan mint hogy Stegen németül beszél=nem jó kapus. De nyomassátok.
Mert Koeman mit ért el? Mint játékos nagyon tisztelem és sokra tartom, de mint edző semmilyen identitást nem ad a csapatainak.visca el barca írta:
lehet lassú a felfogásom, de magyarázd már el nekem, hogy egy pályaedző unzué mivel jobb mint koeman aki 20 éve van a pályán. basszus, a világ egyik legnagyobb és legjobb klubjáról beszélünk, ne lássunk már bele minden másod+utánpótlás edzőbe guardiolókat...
lehet lassú a felfogásom, de magyarázd már el nekem, hogy egy pályaedző unzué mivel jobb mint koeman aki 20 éve van a pályán. basszus, a világ egyik legnagyobb és legjobb klubjáról beszélünk, ne lássunk már bele minden másod+utánpótlás edzőbe guardiolókat...Tromort77 írta:...
En itt mart tobbszor is kinyilatkoztam, nekem Unai Emery mar regota a vagyam, de szinte lehetetlennek tartom, meg meg pletykaszinten se lett felhozva.etooka9 írta:Én Sampaolit favorizálom, egyébként akik a másra nyomtak, ők kire gondoltak?
- jó akkor nem is kell edző, mert azok közül aki nem két éve van a szakmában, mindenkinél fordult már elő gyengébb periódus. kit érdekel hogy mi volt 10 (!!!) éve valenciábban? senkit.Subinho írta:Koeman... hét ez komoly??? Aki őt választaná, nem látta, amikor a Valenciát (nem a mostanit!) majdnem kieső sorba taszította!!! Őt soha nem látnám itt szívesen!..... Nekem a Monacos Jardim (asszem így kell írni) szimpatikus lenne, de nem tudom mennyire illene ide
Ranieri, Wenger, Mancini, Conte, Pellegrinietooka9 írta:Én Sampaolit favorizálom, egyébként akik a másra nyomtak, ők kire gondoltak?
Koemanetooka9 írta:Én Sampaolit favorizálom, egyébként akik a másra nyomtak, ők kire gondoltak?