epping írta:
Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. A támadó triótok is messze felülteljesít jelenleg szerintem, ők kipukkadnak májusra, és nélkülük meg kb bárki ellen esélytelen a Barca.
Ezt áthoznám ide, itt talán jobb helyen van.
Azt írod messze felettünk jártok mentálisan, szakmailag és rutinban is.
Mentalitás: Az idei Barcelona mentalitása igen jól néz ki, főleg a rangadókon vagy a téttel bíró mérkőzéseken. Nem esik össze a csapat, ha az ellenfél vezetést szerez és akkor sem, ha emberhátrányba kerül a Barca. A fontos pillanatokban eddig nem remegtek meg a lábak, én jelentős előrelépést látok ebben az előző évekhez képest. Nem értek egyet azzal, hogy messze felettünk járnátok mentalitásban.
Szakmaiság: A Barca az őszi szezon elején rengeteg sebből vérzett, nagyon sok sérültünk volt, gondok voltak a játékosok regisztrálásával, több fontos távozónk volt, a keretet a Barca B-ből felhozott játékosokkal toldoztuk-foltoztuk. Flick és a szakmai stáb ennek ellenére rendkívül profi munkát végzett, bőven a várakozások felett teljesített a csapat. Ezalatt Carlo és csapata a világválogatott kerettel csak kereste a csapatát, a rangadókon alulteljesített. Én azt gondolom szakmailag Flick és a stáb abszolút nem marad el Carloéktól, sőt! Bele sem merek gondolni mi lenne, ha Flicknek is hasonló erősségű keret állna rendelkezésére, mint Carlonak.
Rutin: Igen, a Madrid rutinosabb csapat, főleg a BL-ben. Ez valid pont.
epping írta:
Szóval ja, ha clásico lenne a döntőben részemről mehetne a ház, kocsi, asszony a 16.-ra. És tudom, hogy ez most k.cs.g nagyképű madridista dumának hangzik... Ne kezeljétek egy objektív szakvéleményként, mert nyilván nem az. Ez az én véleményem.
Ház, kocsi meg asszony mehet a levesbe? Agüerro még ennél is tovább ment, láttuk mi lett belőle...
Egy esetleges El Classico BL döntő esetén a játékosaitok biztosan nem ilyen pökhendi hozzáállással mennének ki a pályára, különben hamar lefőne számukra a meccs.
Brutál kvalitások vannak a Madridban (Bappe, Vinicius, Bellingham), de ha van csapat, amelyik nem fog tele gatyával kimenni a pályára a BL-ben a Madrid ellen, az pont az Fc Barcelona.
Közel sem lenne ennyire egyértelmű meccs, mint amilyennek leírod.