2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
á azért ez nem így van.....Enrique írta:....És ha uilyen ütemben fejlődik tovább a srác, valamint a reál tovább "menetel"FIGO 10 írta:hát sztem Valdeznek esélye sincs a válogatottba lerülni...kezdőként.sztem hamarosan a 2. számú kapus lehet mert Canizares-nek márt nincs sok és én spec nem is szeretem őt...de 1. számú nem igen lesz, mert Casillas a világ 1ik legjobb kapusa.de 2. számú sztem hamarosan ő lesz és az is 100 h be fog mutatkozni a nagyválogatottban.(lejjebb
![]()
) akkor Casillas elkezdhet félni mert akár ki is szoríthatja. Igaz nehezen mert C. tényleg jó kapus. Ha ő nem lenne/lett volna akkor húú milenne a reállal.... Végük lenne. Gondolom ezt Te is tudod....
....És ha uilyen ütemben fejlődik tovább a srác, valamint a reál tovább "menetel"FIGO 10 írta:hát sztem Valdeznek esélye sincs a válogatottba lerülni...kezdőként.sztem hamarosan a 2. számú kapus lehet mert Canizares-nek márt nincs sok és én spec nem is szeretem őt...de 1. számú nem igen lesz, mert Casillas a világ 1ik legjobb kapusa.de 2. számú sztem hamarosan ő lesz és az is 100 h be fog mutatkozni a nagyválogatottban.
Szerintem is!Néha még kicsit bizonytalan,de ez el fog tűnni.Bodiroga írta:Zubizarreta is Barcás voltCharlie írta:Casillast nem fogja kiszorítani,bár a mostani teljesítmény alapján lenne rá lehetőség,de ő reálos és egy bizonyos számú reálosnak mindig pályán kell lennie![]()
C....Valdés az örökébe léphetne... sztem van olyan tehetséges mint Casillas
Zubizarreta is Barcás voltCharlie írta:Casillast nem fogja kiszorítani,bár a mostani teljesítmény alapján lenne rá lehetőség,de ő reálos és egy bizonyos számú reálosnak mindig pályán kell lennie![]()
C.