Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rendben köszönöm, jó ezt tudni.Settingsben kerestem, help eszembe se jutottSlither írta: A liga harmadanak kell vetoznia, esetunkben ez 4 embert jelent. (Yahoo helpben ott van).
Nem. Egész nap nem voltam itthon, most értem haza, amikor utoljára ránéztem, akkor még ott volt függőben. Küldjem el még1* vagy mi legyen? Látom most cserélsz Bob-al, az nem tudom mennyire változtat a dolgokon.kamaj írta:Cumbee, visszaszedted az ajánlatodat? Akkor tárgytalan, tegnap este már fáradt voltam az írásra, de az érdekelt volna, hogy ki az a futó, aki érdekelne még esetleg. Csak már majd kidőltem, ezért maradtam a ma reggelbe, bocsi.
A liga harmadanak kell vetoznia, esetunkben ez 4 embert jelent. (Yahoo helpben ott van).Bob_Marley írta: Mindegy most már átment, én már nem is ezen "rugózok" hanem azon hogy végül is hány vétó kell egy csere törléséhez, mert ezt eddig nem mondta meg senki
Ez korrekt dolog, de ha a jövő csapatát építed, akkor pláne érdeked lett volna picket kérniEazzy írta:Én a jövő csapatát építem, ezért mentem bele ebbe a cserébe, mert nekem az idei szezon nem fontos, viszont magas poszton kell az erősítés. Egy Lawsonnál sokkal jobb emberem van sérülten, nem izgulok.
Az én esetemben a válasz egyszerű: számomra ezt tűnt előnyösebbnek.Game90 írta: Viszont azoktól kérdezném, akik a 3-ra szavaztak, hogy miért? Remélem nem ilyen mindegy alapon ment a szavazat![]()
Ment is a válasz.neobarca írta: Game, neked meg írtam. Valamit találjunk ki.
Csakazértis+1!Bob_Marley írta: Hozzáteszem, s leírom sokadjára szerintem ez a csere vállalható, ha Slither hozzácsap még egy draft picket (ez keeper liga mielőtt valakit megtévesztene a dolog, keeperben van szerepe a draft cetlinek is)
De így igaz nem ment le még semmi s szezonból az említett játékosoknak, így a tavalyi dolgokra tudom hagyatkozni meg a mostani betöltött szerepre, formáról nem lehet beszélni, szóval Big Al >>Horford Lawson>>>Turner s az az egy kacsacsőr Game-el együtt nem tetszik
Sajnos a 3 lett megszavazva, aminek nem örülök. Mert 15 fős a roster, abból 5 szerintem nem lett volna sok. Másrészt, szerintem viszonylag jól sikerült a draftom, aztán a következő szezon elején meg gondolkodhatok majd, hogy Love és Harden mellett kit tartsak meg a George - Jrue - Lillard hármasból. Na mindegy, ez van, el kell fogadnom.kanty írta:Szerintem érdekesebb lenne, ha 5 keeper játékos lenne, még inkább nyomatékosítaná a liga lényegét. Nagyobb jelentőséggel bírna így a draft, mármint az amin túl vagyok. Na, de látom a szavazás már lezárult.
Csabi!
Láttam az ajánlatod, de jelenleg képtelen vagyok értelmezni. Elég komoly csomagot raktál össze, három olyan játékosom szerepel benne, akiben bízok. DE majd reggel tüzetesebben megvizsgálom és válaszolok is.
Hagyom is tezsvííírem. Még hagyom. Keeperben annyira nincs szükségem rá. Sztem egész tűrhető csapatot sikerült összeröffentenem. Megnézem a hetet, aztán támadok socioooooo!!!Bob_Marley írta:Látod most fordult a kocka nálam van olyan akit te szeretnél, tavaly szétidegeltél Nelson miatt
Ha kell Melo ajánlj érte valakit, aztán meglátom, de nem hiszem hogy eladom de ha nincs konkrétan semmi ajánlat, akkor nem tudok semmit visszautasítani
Meg egy jó üzletember nem érzelmekre hagyatkozik, úgyhogy hagyjad Melot
Még a kákán is csomót keres...Bob_Marley írta:Keeperben meg Bawstun Havhad Cahs vagyok amúgy de mindegy
Ott nem Green Machine
fcbarca0827 meg ügyesen szerkesztette![]()
fcbarca0827 írta:Már rég szerkesztettem. Mondtam, hogy összezavarodtam.Bob_Marley írta:Machine az Isten áldjon meg![]()
![]()
Tessék neobarca, a 100%-os lista:
Dream Team - Slither
Killer Zone - balinteer
kanty team - kanty
White Hot Heat - Tocy
Lakers0827 - Én
NBAiley - michaabee
Debrecen Grizzlies - kamaj
KeletiBlokk - socio66
Szebi Team - xzibit
Cumbee Lamantines - Cumbee
OFWGKTA - Game90
Melodama- Te
meslija - lijacska
Mezítlábas City - MessiFan
Ordog's Ganxtas - Ordog
Green Machine - Bob
Mentsd el egy biztos helyre.
Már rég szerkesztettem. Mondtam, hogy összezavarodtam.Bob_Marley írta:Machine az Isten áldjon meg![]()
Machine az Isten áldjon megfcbarca0827 írta:Közben kiderítettem, hogy a KeletiBlokk socio66-é (és itt van Carmeloneobarca írta: Amúgy van az a csapat, amelyik fogságba ejtette a Drága Melo-t! Az a Zöld Gép. Na az Bob csapata...Ennyit tudok!
), és ezek szerint a Green monster Bobé, ez esetben Eazzy nincs ebben benne?