Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Közben kiderítettem, hogy a KeletiBlokk socio66-é (és itt van Carmeloneobarca írta: Amúgy van az a csapat, amelyik fogságba ejtette a Drága Melo-t! Az a Zöld Gép. Na az Bob csapata...Ennyit tudok!
Isten fizesse meg a jóságodat felém! Mert én nem fogom...fcbarca0827 írta: A te kedvedért:
Dream Team - Slither
Killer Zone - balinteer
kanty team - kanty
White Hot Heat - Tocy
Lakers0827 - Én
NBAiley - michaabee
Debrecen Grizzlies - kamaj
KeletiBlokk - Eazzy
Szebi Team - xzibit
Cumbee Lamantines - Cumbee
OFWGKTA - Game90
Melodama- Te
meslija - lijacska
Mezítlábas City - MessiFan
Ordog's Ganxtas - Ordog
Green Machine - socio66
A dőlt betűsekben nem vagyok biztos, ott lehet, hogy van kavar, de majd megerősítenek. Bár így Bob kimarad, vagy ő végül nincs is ebben benne? Össze vagyok zavarodva.
OFWGKTAneobarca írta: Melyik is a Te csapatod Game?Ááááá utálom, hogy nemtudom ki kicsoda. (tisztelet a kivételnek)
Ha már valaki úgyis ledraftolta, akkor egyáltalán nem foglal helyet, berakod egész évre sérült listára és kész.Eazzy írta:Most én nem értem a keeper liga lényegét, hogy meg akarom tartani?neobarca írta:Gyilkosnak gyilkos, csak Rózsi szinte az egész szezont ki fogja hagyni így sztem luxus lenne 1 helyet fenntartani neki idén...Eazzy írta:Keeper ligában hány embert lehet megtartani?
Mert akkor a Paul - Rose kettősöm hosszú távon elég gyilkos páros
Melyik is a Te csapatod Game?Game90 írta:Én voltam az, Dragic továbbra is érdekelne, küldjél egy ajánlatot.
Én úgy tudom, hogy 1 vétó is elég.Bob_Marley írta:kamaj pedig jó lenne ha tudnál dönteni, már több mint 1 hete ott van a csere, s addig én sem tudok tovább lépni....Ráadásul most már nem is bye weekes Steve Jonhson, szóval eltudjuk dönteni jó vagy nem
NBA-ben
Akkor már ketten nyomtunkGame90 írta: Nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de én erre az Al Jeff, Turner for Lawson, Horford cserére nyomtam egy vétót.
Hány ember kell megvétózzon egy cserét?4-5?
Amúgy szerintem ez a csere működhet de ahhoz egy 5-6 körös picket illene rádobni, vagy megegyezés szerint.
Akkor már ketten nyomtunkGame90 írta: Nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de én erre az Al Jeff, Turner for Lawson, Horford cserére nyomtam egy vétót.
Küldtem 1 újat, olvasd el pls és reagálj minél hamarabb, ha lehet.:DDkamaj írta:Na én is megszavaztam, így egy kicsit szorosabb lett az állás
Amúgy nba-ben kaptam pár csereötletet, de egyelőre várnék egy hetet, hogy úgy lássam ki mit tud majd ebben az évben kb. Így látatlanba nem szeretnék cserélni.
NFL: Bob nagyon gondolkodok a cseréden, még nem tudom, de 1-2 nap és megy valami
Cumbee a cseréd nem rossz, de egy TE-t akkor én is adnék, valahogy ha azt összehozzuk, hogy Te is adsz még valakit + én is egy TE-t akkor valszeg deal.
Most én nem értem a keeper liga lényegét, hogy meg akarom tartani?neobarca írta:Gyilkosnak gyilkos, csak Rózsi szinte az egész szezont ki fogja hagyni így sztem luxus lenne 1 helyet fenntartani neki idén...Eazzy írta:Keeper ligában hány embert lehet megtartani?
Gyilkosnak gyilkos, csak Rózsi szinte az egész szezont ki fogja hagyni így sztem luxus lenne 1 helyet fenntartani neki idén...Eazzy írta:Keeper ligában hány embert lehet megtartani?
Négy legyenSlither írta:Most megy a szavazás erről (menjél és szavazzál te isEazzy írta:Keeper ligában hány embert lehet megtartani?
Mert akkor a Paul - Rose kettősöm hosszú távon elég gyilkos páros), de a jelenlegiek alapján 3 keeper lesz.
Most megy a szavazás erről (menjél és szavazzál te isEazzy írta:Keeper ligában hány embert lehet megtartani?
Nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de én erre az Al Jeff, Turner for Lawson, Horford cserére nyomtam egy vétót.Slither írta:Most mar nem kell, mert nem sokara szerzek egy jobbat.neobarca írta: Keeper ligából cserélném a Dragic(Pho)-Bass(Bos) páros elsősorban párban de mehet külön külön is. Akit érdekel, küldjön ajánlatot!
(Slither, talán te írtál nekem, hogy érdekelne Dragic de nem vagyok benne biztos)
Igen. De hetente csak 5 játékost cserélhetsz.Tocy írta:És naponta lehet embert cserélni? Tudom, hogy beszéltünk már erről, de elfelejtettemSzóval aki ma játszik, annak a pontjai maradnak, de holnapra már tehetek be másik játékost a helyére, akinek szintén számítanak a pontjai?
Én voltam az, Dragic továbbra is érdekelne, küldjél egy ajánlatot.neobarca írta: Keeper ligából cserélném a Dragic(Pho)-Bass(Bos) páros elsősorban párban de mehet külön külön is. Akit érdekel, küldjön ajánlatot!
(Slither, talán te írtál nekem, hogy érdekelne Dragic de nem vagyok benne biztos)
Rendben, akkor várokMichaaBee írta: @Game: van egy ötletem cserére, de nem dobnám még be. Első hét előtt nem szívesen cserélek.
Akartam is írni, hogy kösziTocy írta: Most Game-nek adtam egy győzelmet, annyi ligában játszok, hogy erre abszolút nem figyeltem, elfelejtettem kivenni Nelsont, pedig nem is játszik...na mindegy, majd legközelebb![]()
igenTocy írta:És naponta lehet embert cserélni? Tudom, hogy beszéltünk már erről, de elfelejtettemSzóval aki ma játszik, annak a pontjai maradnak, de holnapra már tehetek be másik játékost a helyére, akinek szintén számítanak a pontjai?
Értem. Akkor ESPN-ben kemény lesz. Kit rakjak be és kit nem. Mehet majd a fejvakarás...Bob_Marley írta:Bench soha nem játszik.
Se ESPN-n se yahoon.
Util viszont igen, az olyan hely ahova poszttól függetlenül bárki betehető.
Most mar nem kell, mert nem sokara szerzek egy jobbat.neobarca írta: Keeper ligából cserélném a Dragic(Pho)-Bass(Bos) páros elsősorban párban de mehet külön külön is. Akit érdekel, küldjön ajánlatot!
neobarca írta:1 kérdésem lenne! ESPN-ben csak a kezdő számít vagy mindenki? Mert ott van kezdő majd egy vonal,..
Keeper ligából cserélném a Dragic(Pho)-Bass(Bos) páros elsősorban párban de mehet külön külön is. Akit érdekel, küldjön ajánlatot!neobarca írta:Idén a yahoon a kispad kevesebb lett mint 1 éve? Az uni számít bele még a BN meg nem, igaz? Ha igen akkor 1-1 nap kemény lesz, hogy kit hagyjunk ki a keretből...
Suck it!Bob_Marley írta: Ez szinte 100% hogy ma nem fog sokat elszórni miután nem játszik, bár ő öltönyben is elkéri a labdát a padon
Ez szinte 100% hogy ma nem fog sokat elszórni miután nem játszik, bár ő öltönyben is elkéri a labdát a padonMessiFan írta:Nick Collisont bármikor odaadom értekanty írta:Amaret árulom egy zacskó ziziért és egy Scalabrine statokat produkáló emberért.![]()
Nálam csak Nowo sérült de ő még egy darabig (1 hónap kb) nem is fog játszani, emiatt kicsit meg is bántam hogy ledraftoltam, de ha felépül nem lesz kegyelem, kell nagyon ebben a Mavericksbe egy vezér, jó idényt várok tőle.
Remélem ma Kobe jó napot fogott ki és nem fog elszórni mindent :D
Azt hogy utálom, csak fantasy szempontból sokat ér, s miután én kantyval ellentétben bekalkuláltam, hogy a Stoudemire-Kaman-Lopez 3asból valaki tuti sérült lesz mindig, így nem nagyon válnék meg tőle, meg nyilván az a 15 pont körüli átlag is amit fog hozni sem jön rosszul.Cumbee írta:Bob itt írok, itt egyszerűbb. Mi a fenét írtál Lopez-el kapcsolatban? Tudom, hogy beszéltünk valamiről, de sikerült 2 nap alatt elfelejtenem.