Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről ez jutott eszembe...Bob_Marley írta:Két alkoholista utazik a vonaton. Megszomjaznak, a büfékocsiban azonban csak ásványvíz kapható. Mit lehet tenni, vesznek belőle. Az első belekortyol, fintorog. A vonat közben beér egy alagútba.
- Na, milyen? - kérdi társa.
- Ne igyál belőle! - kiáltja kétségbeesve az első, - Én már megvakultam tőle.
Ez de beteg.Bob_Marley írta:.
Én ilyet találtam:18Barca99 írta:Ejj mit találtam Facebookon
"1-est kaptam, mondja a tanár: L'oreal, mert megérdemled. Erre én csak: Garnier, törődj magaddal!"
Úgy értettem, h nem nagy szám, hogy nem mindegyik olyan vicces.mes írta:Dehogy, gondolom te is megenned a "folyekony lovat" ,vagy a 3x kirokazott rantottat .... Laughing
S.Agüero írta:én igen. Pont szilveszter éjjel néztem meg a 2. részét.víscaelbarca!forever írta:lehet ezt a filmekhez kéne, de végül is humor kategória . Ismeri valaki közületek a Jackasst ?
Van pár jó szitu ami vicces.![]()
Amúgy nem nagy szám.
Állat amit csinálnak, jót röhögök rajtuk, de nem utánoznám őket.víscaelbarca!forever írta:lehet ezt a filmekhez kéne, de végül is humor kategória . Ismeri valaki közületek a Jackasst ?
én igen. Pont szilveszter éjjel néztem meg a 2. részét.víscaelbarca!forever írta:lehet ezt a filmekhez kéne, de végül is humor kategória . Ismeri valaki közületek a Jackasst ?
Óóóó Tibi nagyon nagy forma, nekem volt tánctanárom. Elég annyi, hogy nem voltak rosszak.daffy írta:fábry vőfély show-ban hangzott el az a vicc.no meg ez is:
http://www.youtube.com/watch?v=uevKjERkcxc