varga tamás írta:ozsimiki: nem a lényegre válaszoltál. Én elsősorban nem a VV-vel kapcsolatos mondandódra reagáltam, hanem arr, hogy ki nevezhető Klasszisnak. Attól még, hogy egy kapus klasszis, attól még hibázhat. És ne feledd: a hátvédek hibázhatnak, mert van mögötte valaki, aki javíthatja a hibájukat, a kapus mögött viszont már nincs senki. És klasszis kapust sem láttam még hiba nélkül, mint ahogy ezt pár példával alá is támasztottam. Arra nem gondoltál, hogy VV bizonytalanságai és hibái az előtte álló védelem bizonytalanságaiból táplálkoztak? A kettő egymással szorosan összefügg. Szerintem.
Persze a klasszisok is hibáznak,nem írtam,hogy ők tökéletesek,és érinthetettlenek! Amúgy a példáid is jók,de halkan megjegyzem,hogy VV még nincs az Ő színvonalukon,de remélem vmikor elér addig is
A védelemmel kapcsban: tény,h nem a legstabilabb,de attól még amit akkor elrontott,nem kell a védelemre fogni! Szerintem!
Ha egy védő hibázik nagyot,és ezért rávezetik a kapúsra,és gól,akkor nem írom azt,h VV hibázott,akkor azt írom,h a védő hibázott...szóval ezt az összefüggést nem értem

Ha meg kifogja így,akkor meg óriási bravúr ez tény!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.