2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezen gondolkodtam én is, de nem vennék rá mérget. Szerintem amíg matematikai esély van, addig azok fognak játszani, akik csak tudnak. Utána viszont kb. Muniesa lesz a csapatkapitányG.Gabe írta:Én remélem, hogy az elkövetkező bajnokikra Pep felhozza a fél Barca-B-t,
és kipróbálja őket, lehetőséget ad nekik.
Most már úgyis mindegy. Én a 10 pontos hátránynál is ezt mondtam, ezt kellett volna már akkor tenni, és még Messit is simán padra ültetni.
Egyenlők mert ha játszanak mind kettővel ugyanannyira erősödik és gyengül egyaránt a csapat. Cuenca kapura 0 veszélyt jelent és egy támadótól elvárnám .Andris írta:Cuenca egy komplex játékos fejével és alapjaival rendelkezik.
Tello egy futóbolond.
Hihetetlen hogy van aki egyenlővé tudja tenni őket.
ma nem volt tényező,de szerintem ő maga lepődött meg a legjobban,hogy egy ilyen meccsen szóhoz jut,egy klasszikó egyelőre nem az ő szintje,és talán soha nem is lesz,de eladni butaság lenne.Andris írta:Megmondom őszintén, Tellot én addig adnám el, amíg el nem kapja a Pedro szindróma, és ilyen jó lendülete van.
Mert az esze nincs meg a játékhoz, és azt utólag nem is osztják.
Cuenca = Tello ,Cuenca passzolni beadni tud jobban míg Tello mélységi beindulásai gyorsasága gól veszélyesebb. Egy jobb csapat ellen mind ketten kevesek még(kérdés mennyire fejlődnek). Nem hinnék hogy eladjuk vagy kölcsön adjuk őket nem ránk vallana.Lényeg van erősségük is gyengéjük is bőven, egy szinten állanak szerintem .Andris írta:Megmondom őszintén, Tellot én addig adnám el, amíg el nem kapja a Pedro szindróma, és ilyen jó lendülete van.
Mert az esze nincs meg a játékhoz, és azt utólag nem is osztják.
Túl sokszor gondolkodás nélkül cselekszik, gondolok itt a belsőzött eltekerős lövéseire, amit helyzettől függetlenül csak így tud csinálni, na meg a sok leszegett fejjel meghúzom az alapvonal felé megmozdulás is.. komolyabb védők mellett ez senkinek sem jön be. Henry ugyanezt csinálta, nála aztán nem mondhatjátok hogy a tapasztalat hiányzott.
Szóval pénzügyi megfontolásból Cuencát megtartanám, Tellot meg eladnám jó pénzért.
Megmondom őszintén, Tellot én addig adnám el, amíg el nem kapja a Pedro szindróma, és ilyen jó lendülete van.
Hát szerintem Tello és Pedro nagyon más típusú játékosok, számomra Tello eszetlensége, lendületessége sokszor üdítő. Ugyanakkor tényleg borzasztó egydimenziós játékos, bicikli, alapvonal aztán begyötröm középre. Igazából tartósan még nem kapott annyi bizalmat, hogy kiderüljön hosszú távon megéri-e csapatban tartani.Andris írta:Megmondom őszintén, Tellot én addig adnám el, amíg el nem kapja a Pedro szindróma, és ilyen jó lendülete van.
Szóval pénzügyi megfontolásból Cuencát megtartanám, Tellot meg eladnám jó pénzért.
Vége, maradt az 1-1.S.Agüero írta:Kár volt írnom...Gareth Tello írta:Nem igaz... A 85. percben egyenlített a Girona...S.Agüero írta:Vezetnek a kicsik idegenben a Girona ellen 1-0-ra!
JdS szerezte a gólt.
Nem igaz... A 85. percben egyenlített a Girona...S.Agüero írta:Vezetnek a kicsik idegenben a Girona ellen 1-0-ra!
JdS szerezte a gólt.