Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A White Hart Lane várja sok szeretettel.lui1698 írta:Ez az Isco gyerek elképesztő nagy focista lehet.
Nagyon jó esze van a játékhoz, technikás, gyors.
Remélem nem viszi el nyáron a Real.
Én is megnézném az Arsenalban, bár még kell 1-2 szezont pallérozódnia ahhoz, hogy valóban kiforrott játékos legyen belőle. Első látásra egy rendkívül szimpatikus játékot mutató fickó, jól helyezkedik, szépen lő és brutális passzokat osztogat, ráadásul nem egy skót bajnokságban teszi ezt, vagy tudomisénhol' , mint a sok "új Messi" meg "új Ronaldo" titulussal ellátott kisgyerek. Az biztos, hogy rendkívüli potenciál van benne, de egy meggondolatlan igazolással ez a munka is könnyen dugába dönthető. Kíváncsian várom a további sorsát.MichaaBee írta: Az Arsenalban elviselném.![]()
A legjobb lenne persze, ha maradna és erősítené a Málagát. Nálunk létszám fölötti lenne, esetleg Olaszországban nézném szívesen a Románál, vagy ha nem ott, akkor a Milan-Inter duó egyikénél, zárkózzanak csak szépen a Juvéhoz. Angliában hasonló elv alapján kerülje a Chelsea-t és a manchesterieket.
Az Arsenalban elviselném.nagyiibarca írta:Vagy a City,Psg duó valamelyike! Amúgy tényleg nagy tehetség nem hiábalui1698 írta:Ez az Isco gyerek elképesztő nagy focista lehet.
lett Golden Boy.
Vagy a City,Psg duó valamelyike! Amúgy tényleg nagy tehetség nem hiábalui1698 írta:Ez az Isco gyerek elképesztő nagy focista lehet.
Hát ellenük nem akartak focizni, csak a mezeket dobták ki a pályára. Majd ellenünk, de remélem mi eredményesebbek leszünk!ozsimiki írta:Remélem ellenünk is olyan trék lesznek, mint a Madrid ellen voltak, illetve az utóbbi időben mi sem szoktunk megszenvedni ellenük, főleg nem otthon.#David Villa# írta:Na úgy látom José Luis Torrente jócskán felpörgette a csapatot. Szépen hangolnak a Barca elleni meccsre
Annyira nem tartok én attól a meccstől.
Remélem ellenünk is olyan trék lesznek, mint a Madrid ellen voltak, illetve az utóbbi időben mi sem szoktunk megszenvedni ellenük, főleg nem otthon.#David Villa# írta:Na úgy látom José Luis Torrente jócskán felpörgette a csapatot. Szépen hangolnak a Barca elleni meccsre
És VEB ezt is megjósolta...Gareth Tello írta:Visszatért a régi Falcao, eddig kettőnél tart a Depor ellen, 55. percben 3-0-ra megy az AtMa.
Ja, Koke két gólpassz.
A Valencia már megint tíz emberrel fejezte be a meccset, most Jonast szórták ki.lui1698 írta:Valencia 2 - 5 Sociedad...ehh
Megérte elküldeni Emery-t.
Igen én is így gondoltam,de mégis hihetetlennek tünt.Leomessi14 írta:Nem akart hosszabbitani ezertnem jatszatjak.gianni írta:Tudja valaki mi van Fernando Liorntével?
Nem vagyok képben most vele
Nem akart hosszabbitani ezertnem jatszatjak.gianni írta:Tudja valaki mi van Fernando Liorntével?
Nem vagyok képben most vele
Pedig 2012. szeptember 6.-i adat szerint ez az ember a "góré"Rinku írta:Világ leggazdagabb? Az arabok bepisálnak a röhögéstől ezen az "aprópénzen"...Mexikóban lehet, hogy a leggazdagabb, ha a Kartelt leszámítjuk.