Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még mindig mi állunk az élen, nem a madrid.Nem nyernek itt semmiféle bajnokságot. Nem kell tartani, még mindig megvan a lehetőségünk, hogy 7 ponttal vezessük a ligát.Mihu írta:Ezzel az a baj, hogy kitörölhetjük a seggünket azzal, hogy fél évig mi játszottuk Európa legszebb fociját, rólunk szólt a focivilág, de a Real nyeri a bajnokságotRivaldo11 írta:Olvastam egy jó könyvet, most jelent meg:
Juande Ramos: "Hogyan nyerjünk 10 meccset zsinórban javarészt szutyok, kilátástalan játékkal?"Az eredmények a 2. félévben a Madridot igazolják
Engem is zavar, de tavaly meg azelőtt mi is mit nem adtunk volna egy ilyen 2-0-ért. Akkor a fórum 80%-a és Eto'o is azon a véleményen volt hogy teljesen mind1 hogy milyen játékkal, de hozni kell a 3 pontot. Érdekes módon ez akkor senkit sem zavart
Az az igazság, hogy sajnos mehet.mrmonster írta:Az az egészben a szomorú, hogy ezek a csapatok ellenünk 2 helyzetből 2 helyzetet vernek be, míg ellenük a Real Madrid 1 helyzetből 2-őt... Ez a nagyon bosszantó, hogy ilyen futballal is szerzik a 3 pontokat. Csak nem megy ez a végsőkig...
A tartalom: Úgy kell játszani, hogy a játék képe alapján maximum az ikszet érdemeljék meg. Aztánb majd csak beakad valami előbb utóbb.Aprieto írta:Rivaldo11 írta:Olvastam egy jó könyvet, most jelent meg:
Juande Ramos: "Hogyan nyerjünk 10 meccset zsinórban javarészt szutyok, kilátástalan játékkal?"
Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.
No és mit írt abban a könyvben? :DD
Ezzel az a baj, hogy kitörölhetjük a seggünket azzal, hogy fél évig mi játszottuk Európa legszebb fociját, rólunk szólt a focivilág, de a Real nyeri a bajnokságotRivaldo11 írta:Olvastam egy jó könyvet, most jelent meg:
Juande Ramos: "Hogyan nyerjünk 10 meccset zsinórban javarészt szutyok, kilátástalan játékkal?"
Rivaldo11 írta:Olvastam egy jó könyvet, most jelent meg:
Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.
Miért nem szóltál hamarabb? Megraktam volna vagy 80ezerrel tippmixen hendikeppelandris871120 írta:Ezzel csak az a gond hogy holnap max 1 pontot szerzünk. Apámtól meg öcsémtől hallgathatom hogy na már csak 4-5 pont.
Nem mák!andris871120 írta:Mindig lemákolnak ezek a genyók.
Köszöntem szépen!Varatrix írta:http://rojadirecta.com/vargaakos írta:Bocs kicsit off de tudna vki egy linket küldeni ahol nézhetném a real meccset? kössz
Nézd meg hátha megy valamelyik...
Amúgy sport1!
http://rojadirecta.com/vargaakos írta:Bocs kicsit off de tudna vki egy linket küldeni ahol nézhetném a real meccset? kössz