Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ezt pontosabban meg kéne határozni, amúgy az Nvidiának van minden generációban egy nagyon jó ár/érték arányú kártyája, ami arról lehet megismerni h a második számjegye 6ronaldinho89 írta: ami az ujabb játékokat is bírja, meg nem is túl drága
Fecooo írta:ha minden igaz, akkor 2200mAh-es az akkud.
utánanéztem ebay-en:
http://cgi.ebay.com/Genuine-Battery-Asu ... 1e5e2e7512
ilyen a tied is?
ez szerint 4400-asat is lehet belerakni
egyébként ajánlom az ebay-ről történő akku vételt, én is ott vettem a sajátomhoz. itthon 30ba került volna, ebay-en 30 USD volt(egy hét alatt meg is jött!)
Ha még aktulális, akkor az élőfej/élőláb pontot válaszd ki a nézet menüből, ott válts az élőlábra majd ott oldalak száma alpontra kattints. Onnantól kezdve meg majd tudod állítani, hogy balra illetve jobbra tagolt, vagy középen legyenmessideco írta:Egy kis segítségre szorulok ismét: hogyan lehet a world 2003-asban oldalszámokat írni? Tudom, hogy van valamilyen trükk erre, de nem jövök rá. Ha valaki tudja írja le, megkérem.
Köszönöm szépen!Tim írta:Nekem egy régebbi verzió van fönt(2.5),abban az eszközök menüpont alatt van egy ilyen opció hogy feliratfájlok egyesítése.Illetve még a ctrl+j is ezt hozza elő.Megadod a két fájlt(lehetőleg egy helyen legyenek),mibe szeretnéd menteni alapból subrip van megadva(.srt),és hogy hova mentse az új fájlt.Nagyjából ennyi.Lionel85 írta:Ismeri valaki a Subtitle Workshop nevű programot?
Két .srt fájlt (CD1, CD2) szeretnék összefűzni, mivel a film is már össze lett fűzve a Nandubbal. Ebben kérek segítséget. A 4-es verzió van meg.
http://felirat.blog.hu/2010/03/24/subti ... hasznalata
Nekem egy régebbi verzió van fönt(2.5),abban az eszközök menüpont alatt van egy ilyen opció hogy feliratfájlok egyesítése.Illetve még a ctrl+j is ezt hozza elő.Megadod a két fájlt(lehetőleg egy helyen legyenek),mibe szeretnéd menteni alapból subrip van megadva(.srt),és hogy hova mentse az új fájlt.Nagyjából ennyi.Lionel85 írta:Ismeri valaki a Subtitle Workshop nevű programot?
Két .srt fájlt (CD1, CD2) szeretnék összefűzni, mivel a film is már össze lett fűzve a Nandubbal. Ebben kérek segítséget. A 4-es verzió van meg.
http://felirat.blog.hu/2010/03/24/subti ... hasznalata
Én erre akartam váltani, fel is hívtam őket, majd közölték h még ne nagyon várjam őket, mert a t-com vonalait használják, és még rá kell kérdezniük h a t-comnak van-e ide kiépített vonala. (viszont nekem relatíve gyorsan kellett volna)Victor_Valdes írta: Ezért szeretnék váltani. Másra nem nagyon van lehetőség, csak erre az ADSL-es cuccra. Szóval várnék véleményeket.
Nem tudom van-e. Itt nézted?blaugrana!? írta:linkelne vki olyan oldalt ahonnan lehet rendelni ps2 joyhoz pc-s átalakítót vagy egy helyet ahol lehet kapni mondjuk pesten?
mondjuk egy iet hol kapok biztosra pesten?
hát azt nem mondanám mert a szembeszomszédnak rendőrségi ügye volt abból hogy egy csalótól vett vmit......Xavi_0615 írta:Rendeld meg ott vaterán:D
gyorsan kihozzák és megbízható
hát csak 2 órát késtél...atho írta:Sziasztok!
Tud valaki olyan linket amelyen meglehet nézni a Kazany-Barca meccset?
Ha meccs után ráér akkor szétnézek majd.davidvilla77 írta:linket tudsz adni??![]()
Ugyan ez érdekelne engem is, annyiban, hogy magyar legyen és teljes verzió.davidvilla77 írta:Hali!
Valaki tudna adni egy olyan linket ahonnan letudom tölteni a a Microsoft Office Word-öt??Fontos lenne. (mindegy hogy mikori. lehet 2002-es is)
Köszi