Xavit is akkor emelték isteni magasságokba, amikor megjött Pep. Persze, előtte is jó volt, de nem hiszem, hogy sokan mondták volna, hogy 30 éves korára ennyire meghatározó személyisége lesz a Barcának (meg a válogatottnak).Messidona10 írta:Mondjuk kíváncsi lennék arra, hogy hány "zsenit" tudnál mondani, akit 25-26 éves korára nem vettek észre.kamcore írta: Xavit pedig nem eladni kéne, hanem keresni valami fiatalabb (25-6 éves) zsenit, aztán mire teljesen kiöregedne a ligából, addigra az adott srác is teljesen bele lendülne a témába. A kérés az, hogy ki lenne az?
Szerintem meg nagyon keresni sem kell, Cesc Fábregasnak hívják az illetőt, és történetesen (szerencsére) a Barcában játszik. Xavit és Iniestát ő és Thiago szerintem tökéletesen tudják majd pótolni idővel, hogy utána mi lesz, azt meg még nem tudjuk.
Neymar szegény biztos csuklik eleget mostanában, elég sokan emlegetik. Az én véleményem az, hogy két egyforma játékos nincs. Azért, mert ő is egy cselgép, meg Quaresma is, még egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazt a karriert fogják bejárni. Látatlanban ne írjuk le, adjunk neki esélyt. Elképzelhető, hogy valóban befuccsol, de az is lehet, hogy bejön neki az élet.
Szóval ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy lehet, hogy mások is léphetnének ilyen magasságokba, csak nem hozzák ki belőlük a maximumot. Pep ezt megtette... hátha Tito is valami ilyesmit tud kihozni egy srácból.

Szerk.: azt elfelejtettem hozzátenni, hogy Fab4 szerintem nem éppen az a tipikus Xavi féle passzó középpályás, inkább egy kicsit feljebb tolt támadó. Bár univerzális játékosok szarásig vannak a Barcánál, miért pont Fab ne lenne az?