Viszem ha nem gond!zoli201 írta:Hali!
Csináltam én is egy avatart.
Vélemény? (Első avatarom)
Fanbarca a tiéd is nagyon jó, csak valahogy itt jobban dominál a katalán szín, meg én szeretem a sötétebb képeket

Viszem ha nem gond!zoli201 írta:Hali!
Csináltam én is egy avatart.
Vélemény? (Első avatarom)
Milyen aváról?messideco írta:Off: szerintem azért mert UTE-fan![]()
L.Messi10: az avaról mi a véleményed?
Ettől undorítóbb hozzászólást rég láttam...visca el barca írta:L.Messi 10 írta:Köszönöm! Az elsőt vinném isFtcSikiHun írta: Hát én csak méretre vágtam.
1:
2:
! Capon honnan tudod?
mind a ketten [auto_cenzúra] buszkek lehettek
a srácról is csináltok majd egy siget akit leszurtak?
6
Ha tőlem kérded, akkor igen ....Capon írta:A másodikat használnám máshol ha megengeded.fanbarca írta:Itt van tőlem is egy ava :
Szerk :Itt erősebb a felirat (Kubala)
A másodikat használnám máshol ha megengeded.fanbarca írta:Itt van tőlem is egy ava :
Szerk :Itt erősebb a felirat (Kubala)
L.Messi 10 írta:Köszönöm! Az elsőt vinném isFtcSikiHun írta:Hát én csak méretre vágtam.L.Messi 10 írta:szerintem elég méretrevágni!
1:
2:
! Capon honnan tudod?
Köszönöm! Az elsőt vinném isFtcSikiHun írta:Hát én csak méretre vágtam.L.Messi 10 írta:szerintem elég méretrevágni!
1:
2:
Hát én csak méretre vágtam.L.Messi 10 írta:szerintem elég méretrevágni!
Á ténylegfcbarca0827 írta:Félreértetted Capont szerintem. Ő is azt írta, hogy egyet szívesen elfogadna, ha valaki talál megfelelő képet és van kedve csinálni. Nem azt, hogy valaki találjon képet és, majd ő megcsinálja neki...L.Messi 10 írta:Avának pedig ezt: (az elöttem szólo aki irta hogy csinálna, bevállalná?):
http://www.nemzetisport.hu/data/kepgale ... 014_KO.jpg
(csak Jimmy kell róla)
Félreértetted Capont szerintem. Ő is azt írta, hogy egyet szívesen elfogadna, ha valaki talál megfelelő képet és van kedve csinálni. Nem azt, hogy valaki találjon képet és, majd ő megcsinálja neki...L.Messi 10 írta:Avának pedig ezt: (az elöttem szólo aki irta hogy csinálna, bevállalná?):
http://www.nemzetisport.hu/data/kepgale ... 014_KO.jpg
(csak Jimmy kell róla)
Én egyet szivesen elfogadokCapon írta:Srácok ha van kellő alapanyag hozzá akkor csinálhatnátok Yimmi Jump-os avát amin a Kubalás zászlót tartja. Szerintem lenne rá kereslet. Legalább is 1 biztos elkelne
Rendben, amúgy a render biztos azért nem tetszik, mert én is egy elég gyenge minőségű képből vágtam kidavidvilla77 írta:Ha nem nagy baj, megvárom a mai meccs képeit, és majd azok közül válogatok, hogy ne így háttal legyen rajta.fanbarca írta:...
Ehfanbarca írta:L.Messi 10 írta:Valaki csinálna nekem ebből egy ízléses vectoros (ha nem megoldható akkor sima) sig-et?
(ha nem tudná a készítő netán, Milos Krasic az illető)
Nagyon pixeles a kép, keress letisztultabbat ....
Nagyon pixeles a kép, keress letisztultabbat ....L.Messi 10 írta:Valaki csinálna nekem ebből egy ízléses vectoros (ha nem megoldható akkor sima) sig-et?
(ha nem tudná a készítő netán, Milos Krasic az illető)