Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tito mondta neki, hogy bocsi, de te nem lőhetsz gólt, csak messi! és mivel messi nincs, ezért nem fogunk gólt lőni, sajnálom, de ez a helyzetmess2009 írta:azt nem értem, hogy ha Tello lő két gólt akkor letiltják a lövésről? annyira látszik, hogy nem akar vagy nem mer kapura törni...
Hát majd meglássuk. Én szerintem Abidal nem fog kezdeni. De ez csak az én véleményemSuperMessi írta:A gondolatmenet jó, szerintem is Alexis és Pedro fog kezdeni Messi mellett, de Bartrának egészen biztosan játszani kelett volna ma, ahhoz hogy kezdjen, épp hogy játékba lendült. Szerintem King Eric vagy Busi fog játszani a tengelyben. Egyébként Song és Abidal eddig hibátlan ma.
Én sem értem, elkapcsoltam a francba...sörvirsli írta:Amúgy ki az az ökör a sport tévénél aki egy Barca meccs szünetében Ronaldo gólokat mutogat??!!
Ezt azért nemársörvirsli írta: nem kéne a végén elszórakozni a ligát!
Hát az jó kérdés! Ki?zsoltman írta:Ki az a Varena
Hát szerintem már legalább 50.000-en bealudtak olyan nagyszerűen játszanak a srácokvisca el barca írta:hihetetlen h kint van 60-70.000 ember és kb mint egy megye 2-es meccsen olyan a hangulat..
Hát a játék szinvonala is kb.visca el barca írta:hihetetlen h kint van 60-70.000 ember és kb mint egy megye 2-es meccsen olyan a hangulat..
Szerintem egyértelmű így már! Én se pihentettem volna őt,és kezdettem volna ugyanúgy(mert ő ugye nem játszott annyit mint írtad) Maximum lecseréltem voltam 70.perc körül. De ha meg nem kezd kedden,akkor miért nem játszana most? Titonál ez átlátható nagyon,aki nálla kulcsember és ilyenkor nem kezd,az kedd-szerda BL-nél mindig kezd!(Bartra nem kulcsember tudom!SuperMessi írta:Miért gondoljátok hogy Bartra kezdeni fog Münchenben, azért mert ma nem játszik? Őt nem kell pihentetni, 2 hete kezdett el csak játszani. A logikus az hogy bemelegíteni kell azt a védőt aki Piqué melett fog kezdeni, szóval szerintem Abidal lesz, mivel ha jól tudom Adriano eltiltott. Persze én is örülnék neki ha Bartra kezdene, de talán Abidal sem akkora rizikó, sőt.
Nyugi, csak vicceltemStickyFingaz írta:Nem életkorra hanem a csapatban eltöltött időre gondoltam...
Nem életkorra hanem a csapatban eltöltött időre gondoltam...salas9 írta:Abidal, Valdés, Alves és Villa?StickyFingaz írta:Phejjj -.-".Miért nem Iniesta rúgta?Jelenleg Ő a rangidős a csapatban.