Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, felesleges volt aggódnom egyiken 2 másikon 4 GB a RAMkanty írta:My computerbence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h a RAM memóriát meg lehet nézni valahol? Vagy szét kell szerelni a gépet, h megtudjam?
Csak mert láttam, h Fifa 11-hez min 1gb RAM kell és nem vagyok biztos benne, hogy van-e ennyi a gépbenview system information
general
Köszi szépen!El fanático írta:A tanfolyamot indító képzési központtól függően akár még támogatást is kaphatsz, mialatt tanulsz - mindenképpen a munkaügyiben érdeklődj utána - csak ott tudják megmondani, hogy jogosult vagy-e ingyenes továbbképzésre és hol indul támogatott képzés, nem érdemes elhamarkodni...Bobán írta:Hátha valaki jártas ebbe: Munkaügyin keresztül tudok ingyenes Vagyonőri vizsgát kezdeni? Mik a feltételek?
Szeptember 11.-én kezdődik egy tanfolyam(fizetős) nekem meg decemberbe jár le a munkaszerződésem! És kérdés h fizessek e vagy várjak az ingyenes lehetőségre inkább... Még nincs szakmám és úgy tudom,h az első ingyenes!
Az első szakma kitanulása valóban ingyenes, akiknek csupán a 8 általánosuk van meg ill. 9.-10. osztály, ebben az új oktatási rendszerben.
My computerbence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h a RAM memóriát meg lehet nézni valahol? Vagy szét kell szerelni a gépet, h megtudjam?
Csak mert láttam, h Fifa 11-hez min 1gb RAM kell és nem vagyok biztos benne, hogy van-e ennyi a gépben
A tanfolyamot indító képzési központtól függően akár még támogatást is kaphatsz, mialatt tanulsz - mindenképpen a munkaügyiben érdeklődj utána - csak ott tudják megmondani, hogy jogosult vagy-e ingyenes továbbképzésre és hol indul támogatott képzés, nem érdemes elhamarkodni...Bobán írta:Hátha valaki jártas ebbe: Munkaügyin keresztül tudok ingyenes Vagyonőri vizsgát kezdeni? Mik a feltételek?
Szeptember 11.-én kezdődik egy tanfolyam(fizetős) nekem meg decemberbe jár le a munkaszerződésem! És kérdés h fizessek e vagy várjak az ingyenes lehetőségre inkább... Még nincs szakmám és úgy tudom,h az első ingyenes!
Ment PÜ.13l4cks!d3 írta:Szükség lenne e-mail címre és jelszóra ! Szerintem intézzük PÜ-benchonggy írta:Azt is megpróbáltam már....Regisztrálj,kérlek...13l4cks!d3 írta:Nos, regisztráltam, tovább megy, akkor nem tudom mi lehet a gond. Zárd be a böngészőt és nyisd meg újra ! (vagy ha gondolod regisztrálok Neked)
Papp Csongor
Szerbia
VojvodinaKöszi!
+ van még pár lépés a regisztráció sikerességéig !
Szükség lenne e-mail címre és jelszóra ! Szerintem intézzük PÜ-benchonggy írta:Azt is megpróbáltam már....Regisztrálj,kérlek...13l4cks!d3 írta:Nos, regisztráltam, tovább megy, akkor nem tudom mi lehet a gond. Zárd be a böngészőt és nyisd meg újra ! (vagy ha gondolod regisztrálok Neked)
Papp Csongor
Szerbia
VojvodinaKöszi!
Azt is megpróbáltam már....Regisztrálj,kérlek...13l4cks!d3 írta:Nos, regisztráltam, tovább megy, akkor nem tudom mi lehet a gond. Zárd be a böngészőt és nyisd meg újra ! (vagy ha gondolod regisztrálok Neked)
Kipróbáltam máár vagy ezret..13l4cks!d3 írta:Nem regisztráltam, próbálj meg egy másik felhasználónevet !chonggy írta:Próbáltam...És továbbmegy?13l4cks!d3 írta: Próbáltad legalább ? Nekem is halvány, de rá lehet kattintani !
Nem regisztráltam, próbálj meg egy másik felhasználónevet !chonggy írta:Próbáltam...És továbbmegy?13l4cks!d3 írta:Próbáltad legalább ? Nekem is halvány, de rá lehet kattintani !chonggy írta:Hogyan tovább?Nextet nem lehet...
http://www.erepublik.com/sr/register
Próbáltam...És továbbmegy?13l4cks!d3 írta:Próbáltad legalább ? Nekem is halvány, de rá lehet kattintani !chonggy írta:Hogyan tovább?Nextet nem lehet...
Próbáltad legalább ? Nekem is halvány, de rá lehet kattintani !chonggy írta:Hogyan tovább?Nextet nem lehet...