Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, a bűncselekmény tényleg nagyon nevetséges.lionelmessi19 írta:Hehe![]()
Most néztem a híradóban, hogy hogy lopják el a bankautomatákat.
Drótkötél, kocsi. Volt automata, nincs automata..
Szakadtam.
Én is láttam, szégyen, hogy ilyen megtörténhet Magyarországon, ráadásul nem is egyszer nem is kétszer hanem sokszor.lionelmessi19 írta:Hehe![]()
Most néztem a híradóban, hogy hogy lopják el a bankautomatákat.
Drótkötél, kocsi. Volt automata, nincs automata..
Szakadtam.
LOL!!! Nálunk is a Dankó a menő!!senzu írta: vörösborban a Dankó Pista alá nem szabad adni!!!!
Az igaz, hogy sok mindenben ragaszkodunk a régi, mára elavult dolgokhoz, de ez a kisebb probléma. Sok más gond van a fejekben, ez viszont nem az én tisztségem.senzu írta: az a baj Magyarországgal, hogy túlságosan a múltban él, nem túl fogékony a változásokra
azt nem értem, hogy "világszinten" miért nem tolerálják annyira a füvet, pedig nem elég, hogy nem öli az agysejteket, mint az alkohol, csak tompítja, de még fizikai függőség sem alakulhat ki
könnyű rámondani, hogy kapudrog, és akkor az alkohol micsoda? rengetem barátom miatta szokott rá a dohányzásra, és a cigi is drog!
a csöves borral egyetértek, vörösborban a Dankó Pista alá nem szabad adni!!!!
az a baj Magyarországgal, hogy túlságosan a múltban él, nem túl fogékony a változásokratorrestoni írta: Ez kultúra függő. Indiában például a drogok legálisak, s előszeretettel "fogyasztják" a különböző "termékeket", ellenben az alkohol birtoklása/fogyasztása nem akármilyen büntetést von maga után. Míg "mi" igazi alkoholisták vagyunk.
Az pedig érdekes dolog, hogy melyik szer okoz nagyobb kábulatot.
Bár szerintem a "csöves bortól" szánalmasabb, ocsmányabb dolog nem létezik a világon, s ehhez jön, hogy szvsz az tudja leginkább meghülyíteni az egyébként sem túl erős agyakat.
Ez kultúra függő. Indiában például a drogok legálisak, s előszeretettel "fogyasztják" a különböző "termékeket", ellenben az alkohol birtoklása/fogyasztása nem akármilyen büntetést von maga után. Míg "mi" igazi alkoholisták vagyunk.senzu írta: valamint az is érdekes, hogy elég ritkán olvasható hír, hogy valaki betépve karambolozott... mégis az alkoholt nyomatják Magyarországon, ami minden tekintetben veszélyesebb
Teljesen egyetértek veled. Én tuti nem ülnék be részeg sofőr mellé. Nem is értem, hogy hogy van ilyen ember, aki ezt megteszi.Los Banditos írta: Szerintem senki sem tartott fegyvert a másik 3 személy fejéhez, hogy muszáj lesz beülni egy részeg sofőr mellé...
Aki részegen vezet és pórul jár azt nem tudom sajnálni, sokkal inkább az ártatlan embereket, akik szabáloysan közlekedtek, mégis holmi részeg idióta miatt valami bajuk lesz.
Ez kultúra függő. Indiában például a drogok legálisak, s előszeretettel "fogyasztják" a különböző "termékeket", ellenben az alkohol birtoklása/fogyasztása nem akármilyen büntetést von maga után. Míg "mi" igazi alkoholisták vagyunk.senzu írta: valamint az is érdekes, hogy elég ritkán olvasható hír, hogy valaki betépve karambolozott... mégis az alkoholt nyomatják Magyarországon, ami minden tekintetben veszélyesebb
a legrosszabb az egészben az, hogy az esetek nagy részében az ártatlanok halnak megLos Banditos írta: Aki részegen vezet és pórul jár azt nem tudom sajnálni, sokkal inkább az ártatlan embereket, akik szabáloysan közlekedtek, mégis holmi részeg idióta miatt valami bajuk lesz.[/color]
Szerintem senki sem tartott fegyvert a másik 3 személy fejéhez, hogy muszáj lesz beülni egy részeg sofőr mellé...LG írta:Nálunk pár éve volt olyan autóbeleset, amelyben nekihajtott egy fának az autó. 4-en ültek benne, mindenki meghalt, és csak a söfőr ivott.
Legyünk pontosak, Caramellel 1 sorozatban volt és 2. lett.ozsimiki írta:
Ne legyél már tahó, amúgy a megasztár 3. vagy 2. részének győzteséről van szó,aki Caramell előtt nyert. És egy nagyon szerény, tehetséges gyerek.
Ne legyél már tahó, amúgy a megasztár 3. vagy 2. részének győzteséről van szó,aki Caramell előtt nyert. És egy nagyon szerény, tehetséges gyerek.lui1698 írta:Valami csiri-biri CELEB!lionelmessi19 írta:Szegény. ez ki?
Valami csiri-biri CELEB!lionelmessi19 írta:Szegény. ez ki?