Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A tucatba beletartoznak a világsztárok és a nem spanyolok is. Nem értem miért kéne oket kizárni, amugy a tucat az 12, és ha Valdés a 13. legjobb kapus, még az is nagyon jokralo írta:Red sorold a tucat jó kapust! Világsztároktól és nem spanyoloktól kímélj! Egyből csökken a tucat de azért hajrá...
Jó lenne, ha nem ordítoznál....Cornelius2 írta:BÁR MOSTANÁBAN INGATAG A TELJESÍTMÉNYE,JÓ KAPUS,NEM KELL A CSEH!SZERINTEM JOBBAN VÉDENE HA LENNE KOMOLYABB MOTIVÁCIÓ,MONDJUK EGY MÁSIK KAPUS AKINEK KÉPESSÉGEI AZ ÖVÉIVEL VETEKSZIK.KÉNE VKIT IGAZOLNI VKIT NYÁRON DE NE CSEHT,MERT AZ MÁR BE VAN FERTŐZVE ABRAMOVICCSAL MEG A GENGSZTER MOURINHOVAL.
Maximálisan együtt értek veled.Akkor látszik, hogy vki mekkora kapus mikor a védelem ingatag.Ott van Casillas.Oan pocsék védelem van előtte és ennek ellenére 20 pontot biztos neki köszönhet a madrid.Gerafan írta:Ceh nem olyan nagy kapus, csak jó védelem van előtte, most, mikor nem megy a Chelseanek, sok gólt kap és már nem mindig győznek. Szerintem adjunk időt Valdésnek.
ha ide jönne P Cseh akkor már a kapuba tennánk nem a padra könnyen kiszoritaná W!!!!!ez nem is kérdéses csak az a baj hogy nem jön ide!!!windu írta:végülis igazad van
szivesen leültetném a padunkra ceh -t : ))
kelemen555 írta:Szerintem Valdes jó kapus, de az utóbbi időben nem nagyon találja önmagát(bár a tegnapi meccsen jól védett).
Viszont a nyáron igazolni kellene egy másik kapust (Jorquera helyére), mivel a BARCA 2.számú kapusa nem valami nagy szám, s ha Valdes bármikor megsérül, akkor elég gáz, hogy egy Jorquera védi a spanyol bajnok kapuját.
Hajrá BARCA!!!