2011.10.14. 20:21:06
Hát én meg EGYELŐRE túlsztároltnak, és rohadtul beképzeltnek tartom. Egyszerűen csak a csel megy, sőt azok se. 10ből 3x veri át kb a védőjét, legtöbbször azt is területből-lendületből, viszont rengeteg, de tényleg iszonyatosan sok olyan támadás van, amikor rajta akad el a labda. ÉS! Oké, 17 éves kiskölyök...akkor fusson már ***! Küzdjön-hajtson, menjen hátra, csússzon-másszon azért a labdáért...de nem, ha elveszti, kb annyit csinál, mint Messi, totyog visszafele. Emlékszem, nem is tudom melyik meccsen már, de abból kaptunk gólt, hogy csípőre tett kézzel álldogált, míg az embere szabadon ment fel, létszámfölény és kijátszották két passzal a védelmet. De a rengeteg, ipari mennyiségű labdavesztése engem rohadtul felhúz...tehetséges, de ezzel a hozzáállással hamar el fog tűnni a süllyesztőben. Persze van még ideje fejben érni, hiszen csak 17 éves, de a küzdőszellem nem feltétlen korhoz van kötve...
Ezzel szemben Cuenca szerény, alázatos, megcsinál mindent, persze nincs akkora spíler mint Deulofeu, de a szorgalmával máris előrébb tart. Egy egyszerű példa: nálam egyelőre Deulofeu=Giovanni Dos Santos, Cuenca=Pedro. Meg lehet nézni, hogy ki tart előrébb...