barcafan0911 írta:Gerrard lehet hogy megy a madridba. Nagyon szétfog esni ez a Pool. Torres távozása is már több mint valószínű, pláne ha Rafa is elmegy onnan. Szerintem most eljött annak a lehetősége ami korábban lehetetlen volt, Torrest elhozni a Barcába. Ha most megtartjuk Ibrát, akkor Torres elmegy pl egy Chelsea-be és így megint lemondhatunk róla legalább 3 évig. Mire pedig arra kerülne a sor hogy leigazoljuk, addigra már ő is 30 éves lesz. Tudom hogy problémás és költséges lenne őt most idehozni és Ibrát eltávolítani, de hosszú távon nagyon jól járnánk.
Ez egész szép és jó stb., de nem hiszem hogy létkérdés lenne Torre megszrzése. Sőt idáig inkább egy kacsa volt, mint konkrét versengés érte. Miért is kéne ide. Még ha el is megy Ibra akkor is van a helyére kb. 3 játékos. Persze jobb ha mély a keret, de Villa után minek Torres. Másrészt nem igazán értem miért akarja mindenki eltakarítani Ibrát. Nekem se a szívem csücske (és nem feltétlenül a jelleme miatt) valamint nem is imádkoztam érte hogy idejöjjön, de egy év után lassan a meghurcolás küszöbén áll egyesek által. Úgy látszik, hogy egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy nem sokkal vártam idén többet a svédtől. El kéne gondolkozni az embereknek. A Barca játékstílusa talán a legösszetettebb és legnehezebben elsajátítható, főleg egy olyan játékos számára aki egy egész más típusú bajnokságból, totál másfajta taktikát játszó csapatból érkezett. Persze itt felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért kellett. Erre személy szerint nem tudok magyarázatot adni, de Pep biztos tudja. Szal nem véletlenül hangoztatják sokan, hogy meg kellene várni mit alkot a köv idényben. Nagyon nagy nyomás alatt játszott, rengetegen tőle várták a megváltást és ezt nem könnyű elviselni, bár a statjai nem voltak rosszak.
Cesc-szel kapcsolatban nekem felemásak az érzészeim. Biztos nagy erősítés lenne, mert ez a Xavi-Ini kp egyáltalán nem 100%-os. Elég rátekinteni mennyit játszottak együtt. A bajnokság végén Xavi már sérülten játszott, Ini pedig még fasorban sem volt. Sóval melléfogás biztos nem lenne. Megfelelő rotációra lenne lehetőség. Akkor is ki tudnánk állítani egy bivalyerős kp-t ha valaki pihen6eltiltott6sérült. Esetleg ezzel a trióval nagyobb eséllyel szállnánk harcba egy tömörülő védekezéssel szemben is, mert azért Fabregas védő és támadó feladatokat is képes ellátni. (bár tudom hogy nem tradícionális vkp, de egyes meccseken elbírnánk)
Bocs a hosszú hsz-ért nem vettem észre magam.