bence0330 írta: ↑2024.10.01. 22:01:28
Addig is volt már 3-4 pár centivel rontott utolsó passz, semmi szerencse nem volt ebben az égvilágon. Első gól szerencsés? Prime Barca szintű támadás volt, 3 pazar passzal egymás után. A második is max annyyira volt szerencsés, hogy jó helyre pattant, de amúgy hatalmas nyomás alá helyeztük őket, csoda lett volna, ha nem 3-0-val fordulunk.
Már többször éreztem, mintha más meccset néznénk, de ennyire valótlant még nem olvastam tőled. 3-4 pár centivel rontott utolsó passz? 8 perc telt el a meccsből, egy épkézláb támadásunk nem volt addig. Prime barca támadás? Az első visszapassz egyértelműen nem Yamalnak ment, ahhoz ordenáré lassú volt és a szög sem arra utalt. Yamal szépen készítette le, tudatos passz volt. Raphinha fel sem nézett és jobbal eltörte a labdát a hosszú felé (klasszikus góllövés alapok, ilyen szögből a hosszúra célzol, pont az itt látott kimenetel miatt, mert lehetnek rá érkezők, ha eltöröd). Itt is látszik, hogy a mozdulat nem lekészítés akart lenni. 4 passzból 2 tudatos volt, abból 1 különleges (Yamalé), 2 szerencse.
Második gólunkig szintén nem nagyon volt értelmes támadásunk, ott is Pedri egyéni villanásából kerültünk nagy helyzetbe, ahonnan két emberen megpattanva jutott el Raphinhahoz. Nem tudom, mit hívunk szerencsés góloknak, ha nem ezeket?
Azóta jól játszunk, de ez nem új, évek óta jól játszunk 2-0-ás előnyből, idén talán még jobban.