2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Milanban 11-esdanomics írta:Na IbraKedvenc játékosom, a Milanba már most jobban bele illik mint hozzátok, szerintem a világ jelenlegi legjobb 9-es játékosa.
Ez kellet mint falura az áram!danomics írta:Na IbraKedvenc játékosom, a Milanba már most jobban bele illik mint hozzátok, szerintem a világ jelenlegi legjobb 9-es játékosa.
Szerintem fordítva gondolta csak kicsit beszédhibás:menczel írta:
a hír ugye hogy Ibra meghalna a csapattársaiért.
nem firtatom, hogy Mourinho minek akar akar látszódni a nyilvánosság előtt...asszem nem Guardiola a nagyobb manipulálóLM10 írta:Ibrahimovics: "Mourinho jön, győz, elmegy és köszöni. Egy győztes, aki ösztökél engem. Guardiola is remek edző, de kevés tapasztalattal. A nyilvánosság előtt tökéletesnek akar látszódni, de Tiger Woods is. Mégsem az egyik sem. A Barcával hat kupát is nyert, de azzal a csapattal ki ne nyert volna?"
A kérdésére tudom a választ: ő.LM10 írta:Ibrahimovics: "Mourinho jön, győz, elmegy és köszöni. Egy győztes, aki ösztökél engem. Guardiola is remek edző, de kevés tapasztalattal. A nyilvánosság előtt tökéletesnek akar látszódni, de Tiger Woods is. Mégsem az egyik sem. A Barcával hat kupát is nyert, de azzal a csapattal ki ne nyert volna?"
Azt, hogy a világ egyik - ha nem a legjobb - középcsatára tudtuk mielőtt ideigazolt volna. Az volt a kérdés, hogy illik-e ide? Szerintem nem illett ide, de mindegy is, mert már Milánó hercege.Biggie.Smalls írta:Azért az tulzás h csak sétálgat ibra:Dde értem mire célzol...ezt a részét én se szeretem a játékának...de kár érte h elment...és föleg ahogy volt az egész..nagyon megnéztem volna...villa-ibra-messit...de amugy sztem ibra a világon a legzseniálisabb közép csatár...lehet h nem ő a leggolerősebb de a technikai megoldásai passzai...nagy zseni...
Bennt az öltöző fele, azért remélem kiosztott neki párat, ha van futballista, aki megérdemli az pont hogy a nagy van Bommel. Amugy ő nem sérült, mintha olyasmit olvastam volna a napokban?!P.U.Y.O.L. írta:Csoda, hogy nem rúgta egyből tarkón, ahogy "szokta"...
tudomka958 írta:úgy látom itt sokan nem látták azt az utolsó bajnokiját eto'o-nak amikor egy egész csapat akart belőle gólkirályt csinálni,de ő ellenállt...
Teljesen egyetértek! Ibra egy önző majom!Subinho írta:Samut és Ibrát egy lapon emlegetni nem lehet! Samu olyan, mint egy oroszlán, aki azonnal ugrik ha megérzi a vér szagát. Megállja a helyét bármilyen csapatban, bármilyen taktikával, bármilyen poszton és ontja a gólokat!!! Ibrának ha van kedve játszani, akkor elszórakozgat a lasztival és tud szép gólokat lőne, de ha nem izlik neki a taktika és a játék, akkor sértődötten sétálgat és már csak azért sem játszik!!! Amíg ő duzzog a pályán, Samu végig rohanja a pályát és belövi azt a gólt, amit kell!!!!!