Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugye.. végy egy jo kapust. A Támadósorban meg az arcból kéne visszavenni. Névszerint Etoo és Dinho-nak, mer ha igy folytatják, semmi nem lesz, nem h BL győzelem....Ez így igaz bár a santander ellen azért ott kellett állnia a kapuba egy W-nek mert ha nincs akkor kapunk pár gólt!Elől meg nem tudom mit lehetne tenniennél jobb játékosok már nem nagyon vannak a világon...
Ez így igaz bár a santander ellen azért ott kellett állnia a kapuba egy W-nek mert ha nincs akkor kapunk pár gólt!Elől meg nem tudom mit lehetne tenniennél jobb játékosok már nem nagyon vannak a világon...MQuC írta:Azért Lili papának vannak még jo megmozdulásai. És lehet, kicsit 'statikus' ...
...Azért van középen![]()
De nem hiázik nagyokat. ÉS amíg 0-0 -ás meccseket játszunk, addig egyetlen védőnket sem szabad elővennünk.Felező vonaltol kéne előre felé vizsgálódni. Ott van az impotencia
A lomha Thuram sokkal megbizhtobb igy is mint Marquez, sokkal nyugodtabb vagyok, ha ő van a pályán.Aprieto írta:Többre tartom, mint Thuramot és Oleguert együttvéve. Egyik lomha a másik meg nb1 szint... Marquez pedig sokáig Puyollal a védelemben nagyon ütős tengelyt alkottak... tavaly gyengébb volt sajnos. Van ilyen.
vagy Thuram mellett megint Presas kezd...Sharkinho írta:Mivel Pauyol sérült, Milito pedig el van tiltva, ezér kezdő leszsub_bass írta:Eléggé kikerült a központból, pedig sztem elég megbízható tagja a csapatnak. Benne van a Racing elleni keretben?
Mivel Pauyol sérült, Milito pedig el van tiltva, ezér kezdő leszsub_bass írta:Eléggé kikerült a központból, pedig sztem elég megbízható tagja a csapatnak. Benne van a Racing elleni keretben?
De szép ezen a képen...gajeraro írta:Marquez: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148467
Hát ha ilyen lesz akkor Militonak kell a helyért küzdeni!Zozzy 5 írta:Reméljük ilyen lesz jövőre is:
http://www.youtube.com/watch?v=RDPDY-EvQTw
Nagyon jó kis vidi. Utálom az ilyen kemény Metal zenét, de az első zene nagyon ott van.
Felsem merült a neve , hogy átigazol.Tibi1982 írta:Akkor most már tuti hogy nem adjuk el Rafat???????
VISCA EL BARCA
valószínűleg, azt hiszem egységesen kapták a plusz szabadságot.Replay írta:Mivel Messi és Milito 7-én csatlakozik a kerethez, Rafa is akkor fog visszatérni?
Igaz! Jóra gondoltam, csak rosszat írtam! Lényeg, hogy legyenek a harmadikok!Balika Gaucho írta:Bronz......
Bronz......Scorpio írta:Remélem meglesz neki az ezüst! Döntő meg mindegy ki nyer!