Game90 írta:
mert utána a kieséses szakaszban szinte mindenkinél ugyanazok az emberek lesznek (ugye unlimited transfer van) és akkor nehéz lesz feljebb kapaszkodni.
Ebben nem vagyok biztos, ahogy nézegettem 1; változik a játékosok értéke, s pont azok az 1-2 tizedek rohadt sokat számítanak, amikor pl egy 6,4re lecsúszott játékost le akarsz cserélni

2;Továbbra is számít, hogy ár/érték arányban jót találj meg
Szóval rendben lesznek a magok, meg a "sztárjátékosok" mindenhol, de amivel előrébb lehet kerülni azok a kiegészítő emberek, meglepetés emberek, ráadásul csk választás is sokat számít, úgyhogy nem hiszem hogy a kiesés szakaszban nem lehetne drasztikusan előre vagy visszafele lépni.Ráadásul mint írtam hiába unlimited transfer lehetőség lesz, azért nem lesz oylan egyszerű betoldozgatni a lukakat

Én előre félek, hogy oldom meg a kapu posztot, most jelenleg ukrán-dán portásom van, de lehet 1 se lesz a kieséses szakaszra, s akkor most jelenleg 5 és 4,1 az értékük ilyenért nem találok könnyen kapust
Lesz itt még nagy sakkozás, főleg pont amikor megyünk előrébb s ki kell okoskodni a bent lévők közül, hogy meglegyen a csapatod.
Pl nálam 2 ukrán val. kiesik 2 holland is sanszos, 2 horvát is
És legrosszabb esetben még ehhez csapódik 2 dán és 1 orosz
Nem is lesz játékosom, de csak nem üt be ennyire a krach