Magyar Válogatott
- baas11
- Entrenador del Barça
Jó amit akarunk csinálni csak kicsit lassú....ejj ha lenne egy Xavi-nk...pikk pakk körbejáratnánk Dzsudzstól Husztiig....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Hajnal
1-0 
Még Sándor is meglövi a szokásos okos gólját és biztos a győzelem...

Még Sándor is meglövi a szokásos okos gólját és biztos a győzelem...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon várom már a meccset, csak ne essünk pofára itt a nagy fogadkozások közepette.
Iszonyat fontos a 3 pont, különben búcsút inthetünk az egésznek. Annak meg végképp örülök, hogy megtelik a stadion - végre. Ha budapesti lennék, én is biztos kimennék. Aki innen a fórumról megy annak jó szurkolást kívánok!
Hajrá fiúk!
Iszonyat fontos a 3 pont, különben búcsút inthetünk az egésznek. Annak meg végképp örülök, hogy megtelik a stadion - végre. Ha budapesti lennék, én is biztos kimennék. Aki innen a fórumról megy annak jó szurkolást kívánok!
Hajrá fiúk!

- kamaj
- Capitá del Barça
Szerintem csak a hosszú évek tapasztalata mondatja vele ezt. DE végre az emberek kezdenek pozitívan hozzáállni a focihoz, újra érdekli őket a válogatott és bizakodnak, ami JÓ. Évek óta nem álltunk ilyen közel ahhoz, hogy kijussunk. Van esély és ezért mindenki úgy érzi most meglehet és miért is ne
. Bizakodjunk inkább és tudjátok: a remény hal meg utoljára 

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem is értem miért nem játszol ma este...Stelios írta:és még én is lekapnám a pályáról

A hozzáállásodhoz meg gratulálok.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem még most fejezd be az ilyen hsz-ek gyártását...Stelios írta:Amúgy nemtudom miért van így bezsongva az ország. Még van 2 meccs Portugáliával, ami nem csak, hogy vereség lesz, de még a gólkülönbségünket és bőven mínuszba nyomja majd. Svédek ellen dettó.
Torghelle pedig ma is fog lőni gólt, annak ellenére, hogy technikailag egy hatalmas nulla, aki még 1 km-t se futott Albánia ellen, és még én is lekapnám a pályáról, de egyszerüen mindig talál egy gólt.
4.-ek leszünk a csoportban.
Miért baj az, ha hosszú idő után megint megtelik a Puskás Stadion?
Miért baj az, ha hosszú idő után megint van esélyünk kijutni 1 világversenyre, és ezért felbojdul a nép? Ember, ennek örülni kéne!

Nem értem ezt a pesszimista hozzáállást...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Amúgy nemtudom miért van így bezsongva az ország. Még van 2 meccs Portugáliával, ami nem csak, hogy vereség lesz, de még a gólkülönbségünket és bőven mínuszba nyomja majd. Svédek ellen dettó.
Torghelle pedig ma is fog lőni gólt, annak ellenére, hogy technikailag egy hatalmas nulla, aki még 1 km-t se futott Albánia ellen, és még én is lekapnám a pályáról, de egyszerüen mindig talál egy gólt.
-
- Director del Fútbol
Perrero barátunknak talán lesz 2 db. Vedd fel vele a kapcsolatotRonal.10 írta:még mindig nem hiszem el h nincs több jegy... és h lemaradok erröl![]()
De sztem elnézzünk a meccsre.. aztán helyszinen mindig lehet jegyet kapni és ugye bár az nem ibusz [auto_cenzúra]...

19
Nincs vkinek eladó 6db jegye magyar málta meccsre?
Gondolom nincs, de azért köszi...

Gondolom nincs, de azért köszi...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
LG!LG írta:Igy van, én Szlovákiában élek, nem tartom magam se szlováknak, se magyarnak, hanem csupán a Felvidéket, azon belül is a Csallóközt tartom az én igaz otthonomnak. Mivel mind2 ország magasról tesz ránk, igy azthiszem ez érthető is. Előbb kicsit túloztam, azért nem hagy teljesen hidegen a magyar válogatott, szurkolok neki vmilyen szinten, de igazából nem tud lázba hozni. Általában azoknak a csapatoknak, játékosoknak szorittok, akik erről a vidékről kerültek ki, pl. a válogatottban Priskin, vagy anno Pinte Attila, bár ő nem magyar válogatott volt.
Én / Mi magyarnak tartunk, igaz magyarnak, aki határainkon túl éli meg ezt az érzést. Légy rá büszke, ne azzal foglalkozz, hogy melyik ország tesz Rád, hanem azzal, hogy az eurobarca közönsége Téged igaz magyarnak, és jó embernek tart. Na meg persze az a lényeg, hogy Te kinek tartod magad!
Mindehhez kívánok Neked erőt, egészséget és sok-sok boldogságot!

Igy van, én Szlovákiában élek, nem tartom magam se szlováknak, se magyarnak, hanem csupán a Felvidéket, azon belül is a Csallóközt tartom az én igaz otthonomnak. Mivel mind2 ország magasról tesz ránk, igy azthiszem ez érthető is. Előbb kicsit túloztam, azért nem hagy teljesen hidegen a magyar válogatott, szurkolok neki vmilyen szinten, de igazából nem tud lázba hozni. Általában azoknak a csapatoknak, játékosoknak szorittok, akik erről a vidékről kerültek ki, pl. a válogatottban Priskin, vagy anno Pinte Attila, bár ő nem magyar válogatott volt.
-
- Director del Fútbol
Ha fórumoztatok volna a kezdetektől, tudnátok, hogy LG nem Magyarországon él. Attól még magyar persze, de ez van.socio66 írta:Arról meg hogy hidegen hagy az országod válogatottja,arról megvan a véleményem. Szerencsére a legtöbben nem így vannak ezzel..
19
Az miért lenne divatszurkolás hogy csak akkor megyek ki a meccsre amikor sokan mások is így döntenek,ergo kumma jó hangulat fogad a stadionban, valamint van tétje is a meccsnek?
Nekem az a véleményem,hogy az utóbbi évek pocsék eredményei után a válogatottnak kell visszacsalogatni a közönséget és nem fordítva! Én személy szerint az akaratot,a küzdést akarom látni a srácokon. Hogy ez meg lett volna pl. a Málta elleni zakó során is?
háát..
Arról meg hogy hidegen hagy az országod válogatottja,arról megvan a véleményem. Szerencsére a legtöbben nem így vannak ezzel..
Nekem az a véleményem,hogy az utóbbi évek pocsék eredményei után a válogatottnak kell visszacsalogatni a közönséget és nem fordítva! Én személy szerint az akaratot,a küzdést akarom látni a srácokon. Hogy ez meg lett volna pl. a Málta elleni zakó során is?

Arról meg hogy hidegen hagy az országod válogatottja,arról megvan a véleményem. Szerencsére a legtöbben nem így vannak ezzel..
Én pontosan ezért nem szidnám a magyar drukkereket, mert egy-egy győzelem után a következő meccsen már szinte megtelt a stadion az akkori Magyar csapatért...miihii írta:Ebben az országban meggyőződésem,h naon szeretjük a labdarúgást.Mivel az igényeinket egyre inkább alább kellett adnunk (követve a focink zuhanórepülését),a közelmúltban amikor csak egy egész apró előrelépés történt,egy pozitívum,rögtön elkezdtek páran bizakodni:Na talán most...
Pölö magyar-olasz 2:2,német-magyar 0:2,magyar-olasz 3:0,stb...Évente egy ilyesmi meccsünk volt általában.Aztán követte őket egy igen arcpirító zakó v döntetlen,amitől rögtön visszaestünk az arcunkra.
Csakhogy érzékeltessem a különbséget: Ismét a mostani Barca példáját hozom fel, mert az a csapat, amely fél éven át ütötte egész spanyolhont nem akármilyen játékkal, annak az alakulatnak több, mint fél évbe telt az átlagnézőszám elérése...
Ellenben Mo.-n a "szidott" drukkerek egy győztes meccs után, ami ráadásul barátságos is volt szinte mindannyiszor, máris megtöltötték az amúgy lepusztult stadionokat...
.
-
- Director del Fútbol
Annak is megvan az oka, hogy LG nem vallja magyar szurkolónak magát. Bár ebben nem értünk egyet, illik tiszteletben tartani. Amit meg a divatszurkolásról mondott, sajnos teljesen igaz. Mondjuk engem nem érdekel, a többiek hogy állnak a válogstotthoz, én mndig nagyon szurkoltam a srácoknak, még azután is, hogy sokadszorra törték össze a szívem...
Én akkor is kimentem volna a holnapi meccsre, ha Albániában kikapunk, pedig Debrecenben élek.
Én akkor is kimentem volna a holnapi meccsre, ha Albániában kikapunk, pedig Debrecenben élek.
19
- miihii
- KHAL
Etookával kell egyet értenem.LG írta:Volt csapat, csak kevésbé sikeres, de attól még azok az emberek ugyanugy Magyarországért játszottak mint az elődjeik. Mégis mindenki szidta őket, mint a bokrot. Attól még ők képviselték a magyar focit, és mivel a szurkolók közül senki sem tudta volna jobban csinálni, igy őket kellett volna elfogadni.Etooka írta:
Jah, igazi szurkoló kitart, ha van mi mellett...![]()
Az elmúlt 10 évben nem volt csapatunk, mégis, mi mellett álltunk volna ki?!
Ehhez képest...tiszta szégyen, üres lelálók. Nem a magyar foci szégyen, hanem a szurkolók. 90% csak divatdrukker, aki ha jól megy a csapatnak, veri a mellétt, h mekkora szurkoló, a bajban meg lapul mint a sz.r a gazban, vagy rosszabb esetben agyba-főbe szidja a csapatot.
Szurkolásban sztem mindenképpen példát lehet venni az angologtól, ők jóban-rosszban kitartanak.
Ugyanúgy M.o.-ért játszottak?Ha legalább csírájában látni lehetett volna a JÁTÉKOT a csapatban,akkor máris megmozdultak volna a szurkerek.Ebben biztos vagyok.Amennyiben nem ezt a kilátástalan vergődést kellett volna figyelnünk hosszú éveken (évtizedeken) keresztül,már más a helyzet.
Mivel az aktuális csapatot jelölték a meccsre,őket kellett elfogadni.Időnként szerintem volt,h a szurkolók között lett volna olyan,aki jobban teljesített volna.Ha idevesszük azokat is,akik nem lettek beválogatva,mivel ők is szurkolók lettek csak így.
Az egekig kellett volna magasztalni az elmúlt időszakban a válogatottunkat v mi?Cs mert papíron ők voltak a legjobbjaink és ez arra volt elég,h minden sorozatban kábé a 4. meccsre lemondhattunk a valós továbbjutási esélyünkről?Erre fel teltek volna meg a lelátók?
Nem a magyar foci szégyen,hanem a szurkolók?Sztem nem a szurkolók miatt lett ilyen a foci,hanem a foci miatt lettek ilyenek a szurkerek

Pölö magyar-olasz 2:2,német-magyar 0:2,magyar-olasz 3:0,stb...Évente egy ilyesmi meccsünk volt általában.Aztán követte őket egy igen arcpirító zakó v döntetlen,amitől rögtön visszaestünk az arcunkra.
Az angolokkal való összehasonlítás meg igen komolytalan sztem.Más ott a rossz foci meg más itt.Más a futballkultúrájuk,a szurkolásuk.Náluk van talán egyedül az a világon,h szinte standing ovation van akár egy bedobás kiharcolásánál is!Hagyjuk már,h velük hasonlítsuk össze a mi szurkolóinkat,mentalitásunkat,focinkat...És ahogy Tamás is mondta,a pénztárcás dolgot...

Ha egy igen lepattant moziban egy előreláthatóan borzasztóan rossz filmet vetítenek,beülsz rá,csak mert magyar?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.03.31. 18:06:11-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ebben igazad van, viszont meg kell nézni egy spurs drukker pénztárcáját és egy magyar drukker pénztárcáját. Meg kell nézni egy Spurs stadiont és egy REAC stadiont( nem bántani akarom, csak most ők utolsók), és meg kell nézni, hogy a Spurs utolsóként hogy játszott, és a REAC hogy játszik utolsóként...LG írta:Amikor a Spurs tök utolsó volt, láttam intarjúkat a szurkolóikkal, is mind azt mondták, kitartanak a csapat mellett, akár a másodosztályban is.
3rész: Honnan tudod, h nem tesznek meg mindent? Azt akarást én mindig láttam rajtuk, sőt, sokszor a túlzott akarás miatt szaladtak a késbe.
Hát, én nem tudom, hogy megtettek-e mindent, de hát akkor miért nem mentek? Több ezer szurkoló csak nem tévedhet...
.
- robertfcb
- Capitá del Barça
LG nem tudom mire vélni ezt.. lehet én vagyok hülye, de a válogatott nem olyan, mint egy klubcsapat. Magyar vagy, akkor a magyar válogatottért szorítasz mindenek előtt. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen ódivatú.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
1rész: igenEtooka írta:Hát, már nem azért,de akkor a Barcelona szurkolói is divatdrukkerek, mert a tavalyi gyengébb szezon után idén februárig jóval az átlag alatt jöttek ki?!LG írta:Volt csapat, csak kevésbé sikeres, de attól még azok az emberek ugyanugy Magyarországért játszottak mint az elődjeik. Mégis mindenki szidta őket, mint a bokrot. Attól még ők képviselték a magyar focit, és mivel a szurkolók közül senki sem tudta volna jobban csinálni, igy őket kellett volna elfogadni.
Ehhez képest...tiszta szégyen, üres lelálók. Nem a magyar foci szégyen, hanem a szurkolók. 90% csak divatdrukker, aki ha jól megy a csapatnak, veri a mellétt, h mekkora szurkoló, a bajban meg lapul mint a sz.r a gazban, vagy rosszabb esetben agyba-főbe szidja a csapatot.
Szurkolásban sztem mindenképpen példát lehet venni az angologtól, ők jóban-rosszban kitartanak.
Angolokkal összehasonlítani minket szvsz groteszk eset, mert míg nekik a legrosszabb szereplés az volt, hogy épp lecsúsztak egy világversenyről, nekünk már 4 meccs után esélyünk sem szokott lenni... Azért, az más...
Az elmúlt 10 év válogatottja ugyan Mo.-ért játszott, de nem hüly.e a szurkoló sem, hogyha látja, hogy nem tesznek meg mindent, akkor nem megy ki... Márpedig nem hiszem, hogy ennyi ember rosszul látta volna...
angoloknál nemcsak a válogatottra gondoltam. Amikor a Spurs tök utolsó volt, láttam intarjúkat a szurkolóikkal, is mind azt mondták, kitartanak a csapat mellett, akár a másodosztályban is.
3rész: Honnan tudod, h nem tesznek meg mindent? Azt akarást én mindig láttam rajtuk, sőt, sokszor a túlzott akarás miatt szaladtak a késbe.
socio: Nem, nem járok magyar válogatott meccsre, de nem is vagyok a válogatott szurkolója, az eredményektől függetlenül. Miattam VB-t is nyerhetnének, nem nagyon érdekelne.
Hát, már nem azért,de akkor a Barcelona szurkolói is divatdrukkerek, mert a tavalyi gyengébb szezon után idén februárig jóval az átlag alatt jöttek ki?!LG írta:Volt csapat, csak kevésbé sikeres, de attól még azok az emberek ugyanugy Magyarországért játszottak mint az elődjeik. Mégis mindenki szidta őket, mint a bokrot. Attól még ők képviselték a magyar focit, és mivel a szurkolók közül senki sem tudta volna jobban csinálni, igy őket kellett volna elfogadni.
Angolokkal összehasonlítani minket szvsz groteszk eset, mert míg nekik a legrosszabb szereplés az volt, hogy épp lecsúsztak egy világversenyről, nekünk már 4 meccs után esélyünk sem szokott lenni... Azért, az más...
Az elmúlt 10 év válogatottja ugyan Mo.-ért játszott, de nem hüly.e a szurkoló sem, hogyha látja, hogy nem tesznek meg mindent, akkor nem megy ki... Márpedig nem hiszem, hogy ennyi ember rosszul látta volna...
Szerintem.
Szerk.: Az meg a másik, hogy nem vagyunk egy gazdag nép, ergo a megspórolt pénzeket mindenki arra költi, amiben látja a szórakozását. Gondolom, az elmúlt 10 évben megtérült volna, ha kimennek a drukkerek a svédek elleni vereségekre vagy a grúzok elleni ikszre vagy bármilyen meccsre...
.
Gondolom Te ott voltál minden meccsen, még a Málta elleni zakó meg hasonló esetek után is..LG írta: Ez az azért elég szomorú. Igy igazi szurkoló mindig kitart a csapat mellett, nem csak a jobb időkben.

Szomorú lenne,hogy egy olyan szerény futballal rendelkező országban is,mint a mienk,összejön 35.000 ember egy meccsre?
Volt csapat, csak kevésbé sikeres, de attól még azok az emberek ugyanugy Magyarországért játszottak mint az elődjeik. Mégis mindenki szidta őket, mint a bokrot. Attól még ők képviselték a magyar focit, és mivel a szurkolók közül senki sem tudta volna jobban csinálni, igy őket kellett volna elfogadni.Etooka írta:Jah, igazi szurkoló kitart, ha van mi mellett...LG írta:Ez az azért elég szomorú. Igy igazi szurkoló mindig kitart a csapat mellett, nem csak a jobb időkben.![]()
Jah, igazi szurkoló kitart, ha van mi mellett...LG írta:Ez az azért elég szomorú. Igy igazi szurkoló mindig kitart a csapat mellett, nem csak a jobb időkben.

.