USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 10:01:21

Eazzy írta:Remélem nem lesz mostmár minden meccs után hat oldalnyi Celtics... :D
Szidhatjuk akár a Lakerst is :mrgreen: :mrgreen:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.31. 09:26:22

Remélem nem lesz mostmár minden meccs után hat oldalnyi Celtics... :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 08:56:44

Game90 írta:De gyenge volt a Lakers.

Nash alig van használva, nem illik bele ebbe a rendszerbe, Blake-nek 20 perccel kevesebb játékperce volt, de több assist-ot adott. Védekezésben meg továbbra is -1 ember, ha Collison gurított mellőle egy laza 17/4-et, akkor mi lesz Westbrook ellen? És nekem Howard sem tetszett annyira, de ő szerintem belejön majd, Nash sokkal nagyobb probléma.

Kobe viszont tetszett, hiába volt jó dobóformában, nem vállalta túl magát, például nem erőltette az emberről eldobott hármasokat sem. Ha mindig így játszana, egy rossz szavam nem lenne rá. Aki még jó volt, az Jordan Hill.

Howard és Jordan Hill FT statjára nézzetek rá, ketten összehoztak egy életerős 4/20-at... :mrgreen:
Nash tényleg elég gyenge volt, de Bryant mikor dobott utoljára 11/14-et mezőnyből? Ha így játszik, akkor rácáfol mindenkire, az fix. Kérdés, ha vereségek jönnek, marad-e ilyen :D Gasol és Howard szerintem jó volt, D-12 biztos, hogy ennél jobb lesz, de ez is is vállalható volt már.

Ami érdekes, hogy ezt majd jól ráfogják az összeszokottság hiányára, holott az ellenfélnél legalább ekkora újítások vannak, és még Nowitzki sem volt :D

Bob, Allen meg lehet, hogy nem szereti a Celticset, de kétszer odament kezet fogni, Rivers egyszer viszonozta, és ennyi. Emberileg van némi különbség közte és a Garnett-Rondo vonulat között...tudom, neked ez szimpatikus, meg hogy győzni akarás meg stb, szerintem meg szimplán bunkóság.
PCsabi
aka Game90

2012.10.31. 07:09:47

De gyenge volt a Lakers.

Nash alig van használva, nem illik bele ebbe a rendszerbe, Blake-nek 20 perccel kevesebb játékperce volt, de több assist-ot adott. Védekezésben meg továbbra is -1 ember, ha Collison gurított mellőle egy laza 17/4-et, akkor mi lesz Westbrook ellen? És nekem Howard sem tetszett annyira, de ő szerintem belejön majd, Nash sokkal nagyobb probléma.

Kobe viszont tetszett, hiába volt jó dobóformában, nem vállalta túl magát, például nem erőltette az emberről eldobott hármasokat sem. Ha mindig így játszana, egy rossz szavam nem lenne rá. Aki még jó volt, az Jordan Hill.

Howard és Jordan Hill FT statjára nézzetek rá, ketten összehoztak egy életerős 4/20-at... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 04:09:52

Percelosztáshoz csak annyit, hogy Doc azért nagyon pörgette a csapatot, s különböző variációkat próbált, de Lee faultgondjai meg Green Gárdonyi Láthatatlan ember Kossuth díjas színjátéka miatt PP-nek muszáj volt játszani.
Chalmers engem is meglepett..

Allennel meg már írtam hogy nem foglalkoznak a srácok, ez egy ilyen elvállás volt ők se szeretik már Allent meg Allen se szereti a Celticset, úgyhogy várható volt hogy pacsizás itt nem lesz.

Rondo falt nem volt szép, de sajnos valahol várható volt a folyamat pofázás meg az előzmények miatt.No mindegy, látszik hogy első meccs volt mert én sem vagyok (annyira) csalódott mert működött 1-2 dolog amit várok a csapattól, s azokat jó volt látni hogy élesben is megmutatkoztak s többre igazából nem számítottam, azért mondjuk kicsit jobb védekezésre igen :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.10.31. 03:56:11

1. meccsnek nem volt ez rossz.

Bár ez a Heat kb. 70%-on pörgött. Wade nem dobált rosszul, bár volt pár érthetetlen dobása, büntetőket is szépen kiharcolta, Bosh szép csendben dupla-dupla, LBJ csak a szokásos, Lewis se volt rossz a padról, ha ennyit mindig tudna hozni, akkor teljesen rendben van. Nekem csak a boxscore-t böngészve tűnt fel, hogy Chalmers 11 assist, kb. 5-6-nak gondoltam így meccs közben. Allen is hihetetlen, ha így folytatja a legjobb 6. ember díj nem lesz kérdés. Mindenesetre elég biztató volt a játék.

Celtics-ből Rondo-t, Barbosa-t, Bass-t emelném ki, KG csalódás, PP is eltűnt a végére, Green konkrétan nulla. Pár meccs kell még azért, míg összeszoknak.

Védekezésen meg van mit javítania mindkét csapatnak.

Ja, Rondo mit gondolt itt a végén? Nem volt szép.

Belenézek ebbe a Mavs - Lakers-be is.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 03:53:16

Na hát csak behúztuk, a végén Bosh megnyerte, csak hogy a statjai jól mutassanak :D 19 pont, 10 pattanó, 3 blokk. Sok minden nem tetszett, de az biztos, hogy támadásban rengeteg opciónk van, ha nem vagyunk lusták használni. James nem játszott az utolsó negyedben...ez azért aggasztó, ne kezdjen el megsérülgetni. Allen 7 rádobásból 19 pont, kezdésnek nem rossz :D Azért a végén odament Rivershez, meg a Celtics padhoz, de nem igazán foglalkoztak vele...

Nagyon vártuk már az idénykezdetet, de szerintem kb semmi nem derült ki ebből a meccsből, James nem játszott sokat, Wade inkább tempókat dobált, közben a Celtics védelme elég gyengére sikerült. Na mondjuk lehet, hogy Terry-Green-Sullinger nem azt hozta, ami elvárt volt, de azért Barbosa talán pótolta :D PP a végére azért csak elfáradt, 6/15 mezőnyből, de hát 40 percet játszott. Ennyit arról, hogy tud pihenni :D Meg hogy milyen hosszú a kispad, összesen 4 játékos szállt be onnan :D

Az viszont biztos, hogy a perceket nálunk nehéz lesz jól elosztani, James megsérült, de Miller így is csak 6 percet játszott pl, vagy Haslem 11-et. A védekezés nálunk sincs rendben, Rondo folyamat a gyűrűnél volt, a triplákat se tudtuk jól lefogni, támadópattanókat is engedtünk, de a 120 dobott pont viszont jól néz ki :D

szerk.: Ja, meg elfelejtettem Rondot, a csávó mindent megtesz, hogy igazi bostoni legyen, meg hogy bevágódjon Garnettnél :D Pofon kellene neki mondjuk Pittmantől.
PCsabi
aka Game90

2012.10.31. 03:37:46

Tocy írta:James meg szotyizik valahol, mert a 4. negyedben nem játszott, csak talán 2 percet az elején.
#HEATgame: @KingJames has leg cramps, his return is questionable.

Barbosa elmebeteg.

Meccs lett ebből, de most már maradjon is ez a 8 pontos különbség.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 03:36:58

Ok nincs James, de ahogy van pár kivédekezett támadás egyből megy a leindítás, s pár perc alatt faragtunk 10+ pontot.Ezért bosszantó hogy ilyen kesze-kusza a védekezés, KG menet közben magyarázott Barbosának hova kellene állni pedig csak felhozta Chalmers a labdát, csak szerencsétlen brazil nem tudta kit kell fogni :lol:
Azért jó látni, hogy akármi van nem tudnak tőlünk megszabadulni könnyen, s feltudunk jönni hogy meccs legyen.
120-107 valamennyire vállalható látva hogy mennyire gyenge volt a hátsó rész.
Örülök hogy PP jó erőben van, Rondo hátára tudja venni a csapatot, voltak kierőszakolt büntik, volt lerohanás, padról csak jött egy hirtelen 16 pont Barbosától szóval bizakodok, csak hátul kellene összeállni.S Bassnek meg Leenek is nagy pacsi, remekül játszottak, Green viszont úgy eltűnt, hogy nem igaz :? Ha pályán volt, akkor se volt pályán....Sajnálom őt, de kell még idő itt a dolgoknak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.10.31. 03:50:30-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 03:29:40

Csak elszórakoztuk az előnyt, pedig 18 is volt...ez a hozzáállás baromira idegesít, Wade is nevetgél, lusta, nagyképű tempókat dobálgat, James meg szotyizik valahol, mert a 4. negyedben nem játszott, csak talán 2 percet az elején.

szerk.: James-nek megint lábgörcse van...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 03:19:30

Én sajnos láttam hogy elmennek emberek a gyűrűig...
Ez a meccs kísértetiesen hasonlít tavalyi első meccsre ami szintén Miamiban volt, akkor is valami 60-70 pontot kaptunk a félidőig és sokáig vezetett 15-20 a Miami, Cole nagy meccse volt :? Aztán kicsit zárkóztunk és lepergett az idő, ez is olyan, hogy próbálkozunk, csak nincs egymás utáni 2 kivédekezett támadás, úgy meg nehéz ezt a játékot játszani.

Nincs James feljöttünk 8-ra, annyira nem félelmetes a pad, de azért Barbosa robbantott egyet.Legalább nincs "kiütés" nagyon sok meló van ezzel a csapattal még.

Ezek után a Lakers-Dallasra is nagyon kíváncsi lennék majd, ők is óriásit fognak szenvedni mindkét csapat alakulóban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.10.31. 03:30:51-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 03:13:18

A védekezés nálunk is gyatra, bárki jöhet a gyűrűig, illetve PP-t eltalálja Ámor nyila, akkor büntetők vannak :D Azért a 100-85, ha ez lenne a vége, akkor is elég lenne, nem hogy a 4. negyed elején ennyi.

Bob, mi nem megyünk a gyűrűig, pont ez az érdekes, James és Wade is lusta elmenni odáig, LeBron zsinórban 3at dobott el kintről, még egy sprintet nem láttam egyikőjüktől sem...ez azért zavar, bár ha megnyerjük, üsse kő :D
PCsabi
aka Game90

2012.10.31. 03:04:43

Ira Winderman ‏@IraHeatBeat
If LeBron shoots three likes this, does that mean Ray Allen is going to have to tomahawk dunk?

:mrgreen:

Bosh az utóbbi percekben azért összekapta magát.

Ray-nek kevés dobása van, de ha mindig ilyen hatékony lesz... 8)

Lewis is 3/3.

Viszont ilyen gyenge Celtics védekezést ritkán lehet látni. Meg ok, hogy nincsenek összeszokva, de a mai meccsen a C's kispad se valami félelmetes.

De legalább -8ra feljöhetnének, hogy legalább a fogadásom jöjjön.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 03:04:33

Hát ez így ennyi volt mára, ilyen védekezéssel nehéz meccset nyerni az NBA-ben hát még a Heat ellen :? Igaz ők se pörögnek 100%on de tálcán kínáljuk hogy mehessen mindenki a gyűrű felé.
Most átérzem milyen lehetett a többi csapat szurkolóinak mikor Allen felemelkedett tempót dobni....:D Azért igazán tolhatta volna tavaly a rájátszásban is (hozzáteszem mikor rendbe lett a bokája jó meccseket hozott s nem lehetett rá panasz) kinyír minket :D
De szerencsére vannak pozitívumok s erre próbálok gondolni, védekezést meg össze kell kapni, kritikán aluli amit művelünk.Ezért viszont nagyon mérges vagyok, mondjuk rég nem toltunk edzőmeccset sem, lehet ez is benne van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.10.31. 03:06:19-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 02:52:25

Pierce...de utálom az embert...de továbbra is azt mondom, sem James, sem Wade nem pörög, lassan, lustán dobálnak, aztán beesik minden. Bosh-nak meg be se esik :D Allen meg Chalmers akin látszik, hogy hajt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 02:34:53

Én annak örülök a legjobban, hogy sok büntetőt tudunk kiharcolni (nyilván miután a Miami sincs teljesen kész s elcsúsznak de azért dobáltunk mostanában a Miami ellen ennyi büntetőt egy félidő alatt.
Illetve hogy van 12 lerohanás pontunk, ennyi a pozitívum.
Védekezés nagyon gáz, főleg a transition D, de ezt Kerr is elemezte, meg látható volt, hogy mint a birkák futunk össze vissza és keressük az embereket, s persze nem találjuk, itt a végén James is 5 ember között besétálhatott sima zsákra, miután mindenki az emberét próbálta megkeresni, s senki nem figyelt a labdásra :?
Második félidő remélem jobb lesz, mert igaz első meccs, de ilyen gyatra védekezés még a preseason meccseken sem volt, s azóta azért gyakoroltak a srácok.Rondo falt gondjai sem jöttek jól, ő azért összeszedte a gárdát mikor fent volt a pályán.

Varejaonak nem lett meg, pedig élete meccse volt, kár érte.

PP nagyon nagy, én szégyellem magam olyanokat művel :D Jön egy szellő összeesik falt 2 dobás :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.10.31. 02:27:15

Cumbee írta: Nincs gáz, visszajött Irving. Viszont Varejao-nak nem lesz meg a tripla-duplája. :(
1 pont, meg 1 AST híján. :roll: Azért az a 23 lepattanó nem semmi. :shock: De azért ez bemelegítésnek sem volt rossz. :lol: Jó lesz ez a szezon!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 02:25:01

Megmondom őszintén, nekem Pierce meglepetés, nagyon jó erőállapotban van, legalábbis úgy tűnik, újra tud futni :D Mindkét csapat idény eleji, de ezzel talán nem mondok újat. Mindenesetre James full unott arccal tart 16 pont 9 pattanónál félidőben...sem ő, sem Wade nem pörög igazán, de mindkettejüknek megy. Hagyják Allent játszani :D Kevés dolognak örültem mostanság annyira, mint az ő 13 pontjának :D Hozzáteszem, hogy Pierce megrendelt büntetőitől hányok...de ugyanez előfordult már James-szel is.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.31. 02:22:22

Primitive írta:
Cumbee írta: Amúgy lassan érdemes mindenkinek átkapcsolnia a Cavs meccsre, Varejao épp most kapja szét a Washingtont.
Azzal a 0-14-gyel már veszélyben a meccs. :oops: :shock:
Nincs gáz, visszajött Irving. Viszont Varejao-nak nem lesz meg a tripla-duplája. :(
Primitive
Entrenador del Barça

2012.10.31. 02:00:54

Cumbee írta: Amúgy lassan érdemes mindenkinek átkapcsolnia a Cavs meccsre, Varejao épp most kapja szét a Washingtont.
Azzal a 0-14-gyel már veszélyben a meccs. :oops: :shock:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 01:57:48

Game is oda szúr ahol a legjobban fáj :d Ezt még visszakapod.
Varejao meg bezzeg tavaly nem kellett senkinek fantasyban aztán mondjuk megsérült s cseszhettem :D
De amit most művel az tényleg elég baráti

Könöznséget nem hallottam, Celtics sucks ment???Az megy mindenhol :mrgreen:
Minél többen utálnak azt jelenti annál jobb vagy :D

Játék továbbra is hektikus, ez meg egyértelműen nem kedvez nekünk, össze kellene rántani azt a védekezést.

Kaptunk 62-őt a félidőre, ennél csak jobb lehet a második :D -8 így sem a világ vége.

Varejao TD lesz :lol: 1perc hátra 1 pont 2 assist hiányzik, szurkolok neki, hogy hozza össze.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.10.31. 02:21:01-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.31. 01:52:12

Bob_Marley írta:
Cumbee írta:Hallod ezt Bob?:D
Erre röviden tudnék írni hogy mit, de azt törölnék, úgyhogy hosszabban megkérdezem, hogy mit? :lol:
Elkapcsoltam valamit mondtak, vagy Allen mondott valamit?

A meccs meg olyan mint amire számítottam, tele új emberekkel rohangálunk le-fel mint a hülyék :D Védekezés katasztrófa, Terry sem nagyon érzi a társakat eladott labdák tömkelege, de szerencsére a Miami nem húzott el nagyon.
A közönségre gondoltam.:D
Amúgy lassan érdemes mindenkinek átkapcsolnia a Cavs meccsre, Varejao épp most kapja szét a Washingtont. Most lett csak vége a 3. negyednek és laza 6 pont, 21 pattanó, 7 assist, 2 block-os témát rakott össze. Irving meg beköszönt 25 ponttal. Hello NBA 2012-13!:D
Zolee23
Capitá del Barça

2012.10.31. 01:52:02

Varejao nem ember, 21 lepattanó és 7 gólpassz.
PCsabi
aka Game90

2012.10.31. 01:51:24

Bob, hogy is írtad régebben? Allen tríí?
:mrgreen:

Nekem kifejezetten tetszik a meccs.

Lee nagy fogásnak néz ki, PP is összekapta magát, KG már 3 TO, Rondo meg szokásos, 0 pont, 7 assist :D

Wade nagyon jó (csak a sok TO ne lenne), Battier a döntőbeli formáját hozza, LBJ továbbra is monster, idáig a 7,9-es lepattanóátlag a rekordja, szerintem ez veszélyben lesz.

Másik meccsen Varejao és Irving elmebeteg, 3. negyed vége, előbbi 21 lepattanó (12 off reb) és 7 assist, Kyrie 25 pont.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 01:38:33

Cumbee írta:Hallod ezt Bob?:D
Erre röviden tudnék írni hogy mit, de azt törölnék, úgyhogy hosszabban megkérdezem, hogy mit? :lol:
Elkapcsoltam valamit mondtak, vagy Allen mondott valamit?

A meccs meg olyan mint amire számítottam, tele új emberekkel rohangálunk le-fel mint a hülyék :D Védekezés katasztrófa, Terry sem nagyon érzi a társakat eladott labdák tömkelege, de szerencsére a Miami nem húzott el nagyon.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése