Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szidhatjuk akár a Lakerst isEazzy írta:Remélem nem lesz mostmár minden meccs után hat oldalnyi Celtics...
Nash tényleg elég gyenge volt, de Bryant mikor dobott utoljára 11/14-et mezőnyből? Ha így játszik, akkor rácáfol mindenkire, az fix. Kérdés, ha vereségek jönnek, marad-e ilyenGame90 írta:De gyenge volt a Lakers.
Nash alig van használva, nem illik bele ebbe a rendszerbe, Blake-nek 20 perccel kevesebb játékperce volt, de több assist-ot adott. Védekezésben meg továbbra is -1 ember, ha Collison gurított mellőle egy laza 17/4-et, akkor mi lesz Westbrook ellen? És nekem Howard sem tetszett annyira, de ő szerintem belejön majd, Nash sokkal nagyobb probléma.
Kobe viszont tetszett, hiába volt jó dobóformában, nem vállalta túl magát, például nem erőltette az emberről eldobott hármasokat sem. Ha mindig így játszana, egy rossz szavam nem lenne rá. Aki még jó volt, az Jordan Hill.
Howard és Jordan Hill FT statjára nézzetek rá, ketten összehoztak egy életerős 4/20-at...
#HEATgame: @KingJames has leg cramps, his return is questionable.Tocy írta:James meg szotyizik valahol, mert a 4. negyedben nem játszott, csak talán 2 percet az elején.
1 pont, meg 1 AST híján.Cumbee írta: Nincs gáz, visszajött Irving. Viszont Varejao-nak nem lesz meg a tripla-duplája.
Nincs gáz, visszajött Irving. Viszont Varejao-nak nem lesz meg a tripla-duplája.Primitive írta:Azzal a 0-14-gyel már veszélyben a meccs.Cumbee írta: Amúgy lassan érdemes mindenkinek átkapcsolnia a Cavs meccsre, Varejao épp most kapja szét a Washingtont.![]()
Azzal a 0-14-gyel már veszélyben a meccs.Cumbee írta: Amúgy lassan érdemes mindenkinek átkapcsolnia a Cavs meccsre, Varejao épp most kapja szét a Washingtont.
A közönségre gondoltam.Bob_Marley írta:Erre röviden tudnék írni hogy mit, de azt törölnék, úgyhogy hosszabban megkérdezem, hogy mit?Cumbee írta:Hallod ezt Bob?:D
Elkapcsoltam valamit mondtak, vagy Allen mondott valamit?
A meccs meg olyan mint amire számítottam, tele új emberekkel rohangálunk le-fel mint a hülyékVédekezés katasztrófa, Terry sem nagyon érzi a társakat eladott labdák tömkelege, de szerencsére a Miami nem húzott el nagyon.
Erre röviden tudnék írni hogy mit, de azt törölnék, úgyhogy hosszabban megkérdezem, hogy mit?Cumbee írta:Hallod ezt Bob?:D