Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvass vissza, egyszer már írtam neked....Cali írta:Olvasom mindig a fórumot, de ez valahogy elkerülte a figyelmem. Nem fogom használni, majd később, ha elindult az idény, akkor megkérem az egyik mestert, hogy dobjon össze nekem egy szép avát és siget. Amúgy nem unok meg gyorsan egy avát vagy siget. Általában több hónapig hazsnálok egyet.fanbarca írta: Olvastam, de úgy gondoltam, hogy viheti, mivel Puyolnak csak később kellene, s addig Cali megunja ...
Enjoy írta:Nah, tele kajáltam magam jó kis gulyáslevessel, s ameddig az ágyat nyomtam készítettem még egy avát:
Olvasom mindig a fórumot, de ez valahogy elkerülte a figyelmem. Nem fogom használni, majd később, ha elindult az idény, akkor megkérem az egyik mestert, hogy dobjon össze nekem egy szép avát és siget. Amúgy nem unok meg gyorsan egy avát vagy siget. Általában több hónapig hazsnálok egyet.fanbarca írta: Olvastam, de úgy gondoltam, hogy viheti, mivel Puyolnak csak később kellene, s addig Cali megunja ...
Olvastam, de úgy gondoltam, hogy viheti, mivel Puyolnak csak később kellene, s addig Cali megunja ...ferninho írta:csak a hsz-eket kéne végigolvasni...fanbarca írta:Szerintem igen, ... miért nem Poldi?Cali írta:
Ezt igénybe lehetne venni?
P.U.Y.O.L. írtaés ez a harmadik kép, az a kép ami a témaA harmadikat valószínűleg igénybe fogom venni valamikor a jövőben! Neked is köszönöm...
és ezért írta ezt Poldi
csak a hsz-eket kéne végigolvasni...fanbarca írta:Szerintem igen, ... miért nem Poldi?Cali írta:
Ezt igénybe lehetne venni?
és ez a harmadik kép, az a kép ami a témaA harmadikat valószínűleg igénybe fogom venni valamikor a jövőben! Neked is köszönöm...
Nagyon jó lett,újabb szép munka..davidvilla77 írta:
MessiFan írta:Mire megcsináltam már megszerkesztetted a hszed...Initom írta:mesterekhez fordulnék (:
kedvenc sorozatomról a két pasi meg egy kicsiről szeretnék egy siget (:
a 3 főszereplővel. alan charlie Jake.
előre is köszönöm
szerk: ezt siges méretre vágná nekem valaki?
http://browse.deviantart.com/?q=miley%2 ... 4#/d2glj00
köszi (:
Semmi extra nincs benne.
Am minek neked Miley Cyrusos sig?
Ezt igénybe lehetne venni?fanbarca írta:
Nagyon baba!:Dlui1698 írta:Vélemény
A harmadikat valószínűleg igénybe fogom venni valamikor a jövőben! Neked is köszönöm...fanbarca írta:...