Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én sem értem. Alapvetően nem vagyunk jók szögletekből, az adottságaink sincsenek meg különösképpen hozzá, a Madridban meg kiválóan fejelő játékosok vannak. Általában kimozgatjuk az ellent, és mélységből induló embereknek tesszük vissza. Ez remekül szokott működni, nem is értem miért ezzel erőlködünk...socio66 írta:egy dolgot nem értek.
máskor mindig kicsiben végezzük el a szögleteket,most meg rugdossuk be mindet,mikor egyrészt veszélytelenek vagyunk belőle,másrészt csak újabb kontralehetőséget teremtünk velük a madridnak.
legalább kétszer indultak meg a szögletünkből.
Sajnos abszolút ez van benne. Teszem hozzá pl. a szuperkupa döntőben meg az nem volt benne Villa gólja előtt, hogy mi fordítunk, tehát el kell fogadni, hogy néha így alakulnak a dolgok.lluisllach89 írta:Meg az esetleges egyenlítés előtt is lehet bármi.
Még egy potya, vagy kivételesen egy normális madridi gól. Nevetséges.
Figyeljünk oda, mert az elején megint nekünk esnek, nehogy benyaljunk még egyet. Mindenesetre az a Madrid szerencséje hogy nem mindig a (leg)jobb nyer.
nem értelek miért parázol... nem játszunk rosszul sőt nagy fölényben vagyunk... (bár lehet tudatosan állnak annyira vissza terület szükités céljából) VV a bajnoki klasszikuson is hibázott legalább ekkorát... akkor nem kérte számon...most akkor h is van ez???Rivaldinho írta:Féltem a meccstől , és bejött. Nem jobbak, de ne fogunk itt szvsz gólt lőni, nem még fordítani... Pinto meg elmehet oda ahova gondolom...
én is ettől félek, mintha nem lenne meg bennünk valami idén ami a bajnoksághoz,kupához,bl-hez kell. De ne legyen igazam. Rúgjunk 3-at a második félidőbenRivaldinho írta:Féltem a meccstől , és bejött. Nem jobbak, de ne fogunk itt szvsz gólt lőni, nem még fordítani... Pinto meg elmehet oda ahova gondolom...
Gali írta:A Real egyszer lőtt kapura, amit nagyanyám zsírban állva kivéd, sajnos Pinto nem!
Sajnos a relatív eredményes játéka mellett ebben a szezonban eddig összességében is halványabb a szokottnál. Valahogy Xavi is enerváltabb ma, ennek ellenére totál dominálunk. A Madridnak ez a 7 védekező felfogású emberrel játszom taktikája mindkét csapatnak megfelel. Mi birtokoljuk a labdát, lóg a levegőben a gólunk. A Madridnak a mezőnybeli alárendelt szerep nem derogál, a kontráikban meg joggal bízhatnak. Cének ekkora terület igazi karácsony, ráadásul Pintotól nagy ajándékot is kapott.PriNcE27 írta:Messi ma is nagyon keveset mutat!