Nagyjából egyet értek veled,viszont ha összehasonlítod a spanyol,német akár a francia rangadókat általában (nemmindig) nagyobb színvonalúak.
Gondolok egy Schalke-Dortmundra vagy egy Atletico-Madridra akár egy Leverkusen-Bayernre az El Classicoról nem is beszélve.
Abban igazad van viszont hogy a külföldi tőke (amit már említettem a stadionok mellett)és ez által a sok légiós kezdik elfelejtetni a régi rakkolós angol 4-4-2 -s focit.És természetesen sok olyan rangadó van ami jó meccs

Manapság el kezdtem nézni a Bundesliga meccseket...hát mit ne mondjak:) Ha az angol foci változik,akkor ez egy az egyben kicserélődött. Régebben ki nem állhattam a német válogatottat meg a bajnokságot ,de mostanra talán a legszínvonalasabb pontvadászat lett.
Ma : Newcastle-Arsenal. Nem tudom valamiért olyan érzésem van ,hogy ma nem nyer a csapat. A szarkák feljövőben,Remy remekel , az ágyúsok meg 3 napja nagyon megizzadtak a West Hamnél. Arsenal drukkolóként is azt mondom,hogy x es meccs.
Cselzi-Liverpool. Ha valamikor nyerhet a Pool szerintem az ma van. Mourinho taktikája a nagycsapatok ellen beállni védekezni és kontrázni. Ez az Arsenal ellen ,idegenben csak csak működött,de azért nem hiszem hogy otthon ugyan úgy meghúzná a special five.
Márpedig láthattuk már a BL ben és egyéb meccseken,hogyha egy olyan csapat ellen kell játszania Hazardéknak akik azért tudnak védekezni akkor baj van. A liverpooli védelem idén szerintem nagyon együtt van,a középpályáról viszont hiányozni fog Gerrard előröl pedig Sturridge. De úgy gondolom ha a gyors támadásoknál akár Coutinho,Serling vagy Henderson meg tudja találni labdákkal Suarezt ,akkor lehet esélyük,mert ez az ember ....hihetetlen. Véleményem szerint a PL legjobb játékosa.

Everton-Soton. Hazai győzelmet mondanék. Legutóbb otthon kaptak ki Lukakuék,és ha valakire nem jellemző ,hogy kétszer is bukjanak otthon zsinórban ,az az Everton. A Soton idegenben pedig gyengus:)